Żużel w TV
Re: Żużel w TV
ja polecam sport.tvp.pl.
Ale beznadziejny mecz we Wrocławiu. Gdyby to był pierwszy, jaki w życiu widziałem, to drugiego z pewnością by nie było. Mieli zmieniać tam geometrię toru, żeby wyścigi stały się bardziej widowiskowe, a tymczasem żużel, dzięki nowym tłumikom i twardym torom, chyba w ogóle się staje taki "wrocławski"...
tylko mi nie dziala transmisja na itvp.pl?
Derby odwołane z powodu deszczu, jeśli o tę transmisję pytasz.
to wiem akurat. Ale rzecz w tym, ze podczas gdy na TVP Sport leciala transmisja ze zbierania blota w Zielonce, to transmisja na stronie itvp.pl nie dzialala nic a nic.
Dariusz Sprawka właśnie gościem w TVP3
-
Mateusz111
- Junior
Powiedział coś ciekawego?
Zapomniales dodac, ze bylo to pytanie retoryczne 
Widać, że redaktor czyta forum, bo pytał czy Sprawka jest wierzący, bo tylko głęboka wiara i cud mogą dać nam awans. Zadał też pytanie czy brak dyscypliny w klubie nie jest powodem takich wyników i tutaj już prezio bardzo wymijająco odpowiedział, że na to wpłynęło wiele różnych przyczyn itd. No i że prawdopodobnie na Ostrów wypożyczymy "gościa".
-
Mateusz111
- Junior
Sądząc po tym, że nowych odcinków videobloga brak, (chyba, że coś przeoczyłem) to z tą wiarą może być u niego ciężko 
a nie mówił nic o 2 dniowym zgrupowaniu drużyny
ktore było w czwartek i piątek ???
ktore było w czwartek i piątek ???
Jak się nazywa ten drugi komentator z Polstau Sport co z Lorkiem komentuje ? Mateusz Borek ? bo właśnie powiedział że Cameroon zrezygnował ze startów w Polsce w tym sezonie :].
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2011, o 21:11 przez Fantys, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę, że bardziej od upadku Pawlickiego na uwagę zasługuje dobra postawa Lukasa Drymla. Bardzo dobry moment startowy, a potem pewne, systematyczne zwiększanie przewagi.
Co do Woodwarda, pierwszy łuk bez komentarza. 
22:05 Żużel: RKM Rybnik – Lokomotiv Daugavpils czwartek na sportklubie
dzis 19:00 Elitserien (SWE): Dackarna – Piraterna
- Orange Sport Info
- Orange Sport Info
na tvp zuzel na zywo final par leci
jelenia mozna poogladac
jelenia mozna poogladac
Ładne zawody. Myślałem, że będzie nuda, a warto było obejrzeć. Poznań z medalem, ale niespodzianka 
20:20 Speedway Ekstraliga: Stelmet Falubaz Zielona Góra – PGE Marma Rzeszow
- TVP Sport [PL]
- TVP Sport [PL]
Już pooglądane

Falubaz coś kręci znowu, najpierw cyrki z meczem z mojRzeszowem, potem przełożony mecz z Gorzowem, teraz znowu przekładają mecz z Foliami, czyżby kombinowali żeby mieć ZZ na Gorzów?
Nowy termin 7 lipca, a mecz z Gorzowem 30 czerwca, chyba wszystko jasne
Nowy termin 7 lipca, a mecz z Gorzowem 30 czerwca, chyba wszystko jasne

nie wiem komu zalezalo na odwolaniu tego meczu. podczas finalu par bylo sucho jak na pustyni. ten deszcz nie mogl az tak bardzo zaszkodzic torowi tym bardziej, ze widac bylo jak sie przejasnilo. niezrozumiala decyzja grodzkiego. zreszta nie pierwsza i nie ostatnia...
carpe diem!