Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
i wstawmy go na miejsce Barana! A Co! 
-
Misio1987lbn
co jak co ale chłopak nawet jak po starcie był ostatni to zamykał oczy odkręcał gaz i ... Wio:)
- rafal13056
miesiac
suchecki
stead
woodword
tyron
lukaszewski
Aspgrena
moze byc taki sklad ksm bedzie dobry czy raczej nie bo barana nie ma na treningach wiec po co go wystawiac
suchecki
stead
woodword
tyron
lukaszewski
Aspgrena
moze byc taki sklad ksm bedzie dobry czy raczej nie bo barana nie ma na treningach wiec po co go wystawiac
ale zastanawiasz sie czy taki sklad zmiesci sie w gornej granicy KSM czy co? w porownaniu do meczu w Rawiczu zastapiles zawodnika z KSM powyzej 9,0 zawodnikiem z KSM 6,50 wiec nie trzeba byc ekspertem od regulaminu i dodawania zeby wiedziec, ze taki sklad miesci sie w KSM
a co do dolnej granicy KSM to wydaje mi sie, ze w chwili obecnej nie dysponujemy zawodnikami z tak niskim KSM zebysmy 28 nie przekroczyli, wiec o to nie ma co sie martwic :]
chociaz nie, Stead + Woodward + Proctor + Suchecki + Piszcz + Łukaszewski = 27, ale o wystawieniu takiego skladu chyba nikt w klubie nie mysli
a co do dolnej granicy KSM to wydaje mi sie, ze w chwili obecnej nie dysponujemy zawodnikami z tak niskim KSM zebysmy 28 nie przekroczyli, wiec o to nie ma co sie martwic :]
chociaz nie, Stead + Woodward + Proctor + Suchecki + Piszcz + Łukaszewski = 27, ale o wystawieniu takiego skladu chyba nikt w klubie nie mysli
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Smirnek_
- Senior
Jak dodasz do tego swojego minimalnego składu juniora z zagranicy, bo przecież innych nie mamy
to przekroczymy 28pkt.
Jak tam,przygotowujecie sie na mecz z nami
.My nie musimy wygrać tego meczu w musicie i to koniecznie zeby liczyć sie w walce o awans.Mamy lepszych jun i to daje nam ten +. Pewnie polegniemy u was 49-41,48-42.
a po co?Rakieta pisze:Jak tam,przygotowujecie sie na mecz z nami
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rakieta pisze:Jak tam,przygotowujecie sie na mecz z nami.My nie musimy wygrać tego meczu w musicie i to koniecznie zeby liczyć sie w walce o awans.Mamy lepszych jun i to daje nam ten +. Pewnie polegniemy u was 49-41,48-42.
Nie mamy po co się przygotowywać
Ehh i pomyslec, ze gdyby tor byl w tym sezonie przygotowywany tak jak rok temu, a zawodnicy do niego przyzwyczajeni i spasowani to naprawde mozna by sie zakladac czy Ostrow wyjdzie z 30... A tak...kazde zwyciestwo bedzie dobre. Ja licze na duzo walki na torze i mam nadzieje, ze w koncu nawierzchnia bedzie to umozliwiac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Ehh i pomyslec, ze gdyby tor byl w tym sezonie przygotowywany tak jak rok temu, a zawodnicy do niego przyzwyczajeni i spasowani
Rok temu Puzon też zaczął sezon od słabego meczu, nikt wtedy się jednak nie napinał i ze składu go nie wyrzucił, bo z różnych przyczyn nie było go kim zastąpić. Chłopaki w trakcie sezonu się rozjeździli, parę razy fart pomógł(łatwe zwycięstwo w Krośnie mającym problemy z powodzią, amatorzy z Krakowa i Opola na naszym torze), potem doszedł sponsor i wszystko nabrało wiatru w żagle, Baran z Puzonem fruwali w Lublinie i Łodzi. Nowy sezon, KSM, tłumiki, odsuwanie od składu, napinka na awans i Puzon nam się widać zestresował. Moim zdaniem bardziej brakuje mu psychologa niż trenera, czy spasowania z torem. Ale niestety już nie w tym sezonie, dla dobra Motoru Lublin musimy szukać na ten mecz innych skuteczniejszych zawodników
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Bez jaj, przez cały czas odkąd istnieje KMŻ, zawsze byłeś pierwszy do krytykowania kwestii związanych z przygotowaniem toru. Nie będę przytaczał postów ale jestem tego pewien. Nic się nie zmieniło, tym bardziej bawi mnie twoja amnezja i przytaczanie zeszłego sezonu jako pozytywnego punktu odniesienia.
W adwokata bawić się nie będę, ale albo Ty masz amnezję, albo bardzo nieumiejętnie próbujesz naciągać fakty.
Tor przez dwa ostatnie sezony był często przygotowany beznadziejnie i nie jest to niczyja opinia tylko fakt.
Jeśli nie było Cię na meczach to poczytaj sobie wypowiedzi zawodników lub opinię GKSŻ, albo poczytaj relację ile trwało spotkanie i ile czasu trwało równanie toru...
Akurat na meczu z Łodzią udało się przygotować świetny tor, dzięki czemu rozjechaliśmy Łódź, co w normalnych warunkach by się nie zdarzyło.
Sam chętnie bym zobaczył powtórkę i zastanawiał się czy Ostrów wyjdzie z 30 czy nie.
Za nami już półmetek ligi. Przypominam, że w tamtym sezonie nasi o tej porze już "fruwali", a faworytem do awansu nie byli i braków sprzed sezonu naprawić się nie dało.Rok temu Puzon też zaczął sezon od słabego meczu, nikt wtedy się jednak nie napinał i ze składu go nie wyrzucił, bo z różnych przyczyn nie było go kim zastąpić. Chłopaki w trakcie sezonu się rozjeździli, parę razy fart pomógł(łatwe zwycięstwo w Krośnie mającym problemy z powodzią, amatorzy z Krakowa i Opola na naszym torze), potem doszedł sponsor i wszystko nabrało wiatru w żagle, Baran z Puzonem fruwali w Lublinie i Łodzi.
Post Coopera z września 2010(Łódź rozjechaliśmy u siebie pod koniec sierpnia):
"Na prawde chcecie trenera, ktory od 2 lat nie potrafi zrobic toru pod naszych ?"
Nie włączajcie sobie trybu "Stare czasy, dobre czasy", bo tor od początku tego grajdoła niewiele nam daje. Jest troche równiej w tym roku, ale dzięki temu bezpieczniej, a nasi powinni klepać leszczy wszędzie, tak jak Baran od 2 lat robi na wyjazdach.
Tutaj nie wiem do czego to się odnosi. Ja po prostu twierdzę, że Puzon 18.06.2011 jest cienki i nic już z niego w tym roku raczej nie będzie. Spalił się mentalnie. Rok temu było lepiej bo był na fali. Taki o zawodnik- chorągiewka. Za rok pewnie w jakimś Rownem czy Rawiczu będzie jeździł jak Burza .
"Na prawde chcecie trenera, ktory od 2 lat nie potrafi zrobic toru pod naszych ?"
Nie włączajcie sobie trybu "Stare czasy, dobre czasy", bo tor od początku tego grajdoła niewiele nam daje. Jest troche równiej w tym roku, ale dzięki temu bezpieczniej, a nasi powinni klepać leszczy wszędzie, tak jak Baran od 2 lat robi na wyjazdach.
istred pisze:Za nami już półmetek ligi. Przypominam, że w tamtym sezonie nasi o tej porze już "fruwali", a faworytem do awansu nie byli i braków sprzed sezonu naprawić się nie dało.
Tutaj nie wiem do czego to się odnosi. Ja po prostu twierdzę, że Puzon 18.06.2011 jest cienki i nic już z niego w tym roku raczej nie będzie. Spalił się mentalnie. Rok temu było lepiej bo był na fali. Taki o zawodnik- chorągiewka. Za rok pewnie w jakimś Rownem czy Rawiczu będzie jeździł jak Burza .
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Podziwiam ludzi, którzy zza monitora potrafią zdiagnozować przyczynę wszystkiego.
...no i co wynika z tego przytoczonego posta?
Że przez te dwa lata trener nie potrafił zrobić toru pod naszych?
Uważasz inaczej?
...no i co wynika z tego przytoczonego posta?
Że przez te dwa lata trener nie potrafił zrobić toru pod naszych?
Uważasz inaczej?
istred pisze:Podziwiam ludzi, którzy zza monitora potrafią zdiagnozować przyczynę wszystkiego
Co do toru to: uważam dokładnie tak samo, jest nieprzygotowany pod naszych zawodników od 3 lat. Nie widzę żadnej róznicy. Tymbardziej się dziwię kiedy ktoś(Cooper) pisze, że tęskni za zeszłorocznym spasowaniem to toru.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
A zaprzeczysz, że z Łodzią nasi byli dobrze spasowani z torem?
I rozumiem, że na meczu zauważyłeś, że Puzon "spalił się mentalnie"?
I rozumiem, że na meczu zauważyłeś, że Puzon "spalił się mentalnie"?
1. Nie, nie zaprzeczę
2. Tak, na meczu, a w zasadzie nie, po meczu, jak został odsunięty od składu. Potem cienko w Opolu, kiepska atmosfera w klubie. Dania lipa, treningi lipa. To nie wina toru ani braku umiejętności, to siedzi w glowie u każdego zawodnika. Cała jego kariera to pikująca w dół sinusoida charakterystyczna dla ex-extraligowców. Kibice, jak zawodnikowi nie idzie, zazwyczaj myślą, że albo oszukuje na sprzęcię, albo nie chodził na siłke w zimie, albo nie wygrywa na złość kibicom
A ludzie mają po prostu czasami bardziej skomplikowane problemy. Ale nie moja rola ani klubu bawić się tu w psychologa. Trzeba zbierać najmocniejszych do składu i wygrywać wszystkie mecze.
2. Tak, na meczu, a w zasadzie nie, po meczu, jak został odsunięty od składu. Potem cienko w Opolu, kiepska atmosfera w klubie. Dania lipa, treningi lipa. To nie wina toru ani braku umiejętności, to siedzi w glowie u każdego zawodnika. Cała jego kariera to pikująca w dół sinusoida charakterystyczna dla ex-extraligowców. Kibice, jak zawodnikowi nie idzie, zazwyczaj myślą, że albo oszukuje na sprzęcię, albo nie chodził na siłke w zimie, albo nie wygrywa na złość kibicom
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Akurat w tamtym roku to tor po prostu nie przeszkadzał naszym bo byli w gazie. Jak na Rawicz zrobili beton to ledwo, ale wygraliśmy. W tym roku prawie wszyscy nie mają formy i dlatego każdy szuka przyczyn: to tor, to za duży brzuch, tłumiki, treningi. Oczywiście ciężka praca pomaga w osiąganiu lepszych wyników, ale przykłady Piszcza i trochę odleglejszego Koldiego pokazują, że jeśli nie będzie tego czegoś (po Baranowemu zajawka) to choćby Piszcz nie zsiadał z motocykla to kompletów robić nie będzie. Miejmy nadzieję, że Dziko pobudzi te zajawki u chłopaków i coś się ruszy do przodu, a wtedy ani brzuch Puzona, ani twardy tor nie będą przeszkadzać chłopcom z KMŻ
i będą łoić wszystkich do 35 ...
Truskawa nie bede z Toba dyskutowal, bo nie wiem w czym sie zgadzasz ze mna a w czym nie. Wiem jedno, ze w zeszlym roku lider tabeli zbieral u nas becki bo tor byl trudny i wymagajacy,a w tym sezonie nie jestem pewien tego czy bedziemy w stanie wysoko pokonac Krosno. A wszystko przez to, ze od poczatku roku zmienila sie koncepcja - na robienie betonu bo tak jezdzi wiekszosc ligi. I dzieki temu ta wiekszosc ligi bez problemu sie u nas pasuje. A to, ze przez 3 lata tor byl robiony czesto nieumiejetnie to inna kwestia. Ale z dwojga zlego wole "nieumiejetna kopare", grozaca interwencja sedziego itp. ale gwarantujaca duze problemy gosci, niz "nieumiejetny beton", na ktorym po drugim biegu Frankowy i inne Rembasy kumaja czacze tak jakby sie tu urodzili.
Mnie najbardziej martwi fakt, ze jakiby nie byl w Lublinie tor to i tak ogladamy tu stopsunkowo malo walki. Oczywiscie wiecej niz na klepiskach typu Lodz, ale jak sie patrzy np. na tor gorzowski, torunski czy czestochowski to dziela nas lata swietlne od ilosci sciezek po jakich moga sie tam scigac zawodnicy. No ale moze to po prostu tez roznica klas miedzy zawodnikami z poszczegolnych lig?
Mnie najbardziej martwi fakt, ze jakiby nie byl w Lublinie tor to i tak ogladamy tu stopsunkowo malo walki. Oczywiscie wiecej niz na klepiskach typu Lodz, ale jak sie patrzy np. na tor gorzowski, torunski czy czestochowski to dziela nas lata swietlne od ilosci sciezek po jakich moga sie tam scigac zawodnicy. No ale moze to po prostu tez roznica klas miedzy zawodnikami z poszczegolnych lig?
Cooper, ktoś Ci się włamał na konto!Cooper pisze:"nieumiejetny beton", na ktorym po drugim biegu Frankowy i inne Rembasy kumaja czacze tak jakby sie tu urodzili.
Nieee, to wciaz ja, a napisalem tak, bo troche zly jestem, ze nie moglem byc na meczu i zobaczyc MF "No Fear" w akcji...:] Skoro ja nie moglem byc na meczu to Franka tez mogli nie przysylac;)
- niespokojny
- Trener
Wie ktos w jakiej atmosferze Dzikowski odchodzil z Wlokniarza? Moze by zalatwil Czaje jako goscia? Ktos puscil ploty, ze ten ma zakaz startowania jako gosc, ale nie chce mi sie wierzyc skoro pozolili mu wystepowac w jakims dennym turnieju.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... m-krakowa/
Wszystko kwestia ceny zapewne.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... m-krakowa/
Wszystko kwestia ceny zapewne.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mam nadzieję, że nie patrzysz tylko przez pryzmat tego turnieju, bo zawodów, w których wygrywa Kret nie można traktować poważnie
Nie wiem czy pieniądze wszystko załatwią bo sezon jest taki, że mogą się faktycznie bać puścić dobrego chłopaka ..
No aż ciekawy jestem jak to będzie w środę, czy potrenuje u nas jakiś gość czy Pontus
No aż ciekawy jestem jak to będzie w środę, czy potrenuje u nas jakiś gość czy Pontus
Pontus nie wystąpi ma zajęty termin
może pojedziemy " Brak Zawodnika" szanse rosną .
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

-
Smirnek_
- Senior
Wątpię. W ostateczności pojawi się zapewne Kret na sztukę.
- kmzlublinfan
- Senior
Albo Krosno jest takie słabe, albo Ostrów jest kosmicznie mocny. Niezłe baty Krosno zbiera dziś w Ostrowie. Jest się czego bac.