Treningi
Re: Treningi
Niech ktos napisze o ktorej jutro trening.
Spotykamy się w czwartek i piątek na małym zgrupowaniu, którego celem będzie dopasowanie sprzętu oraz we wtorek na treningu przedmeczowym - powiedział nowy trener lublinian.
ciekawe kto sie pojawi na tych treningach
Dzisiaj na treningu mile widziani są: Puzon, Karol, Łukaszewski, Piszcz, Suchy, Miesiąć ;]
-
ziomal198666
napisz do nich, powinni przyjąć zaproszenie.
Mógłby się ktoś podzielić wiedzą nt. dzisiejszego treningu? 
-
karolspeedway
Trenował Miesiąc, Puzon, Suchecki, Piszcz i szkółka.
Zgrupowanie po byku
Rewolucja 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Żeby Baran przyjeżdżał na treningi to trenerem musiałby być Hitler, a prezesem Stalin 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Trening, nic ciekawego.Trener Dzikowski mierzył czasy poszczególnym zawodnikom.
Suchecki jakby najlepszy z trójki Piszcz, Suchecki, Puszakowski.
Po za tym klubu Lubelski Węgiel KMŻ nie stać mimo dotacji
na walkie-talkie dla trenera i toromistrza!!!
Panie Sprawka!!! zlituj się i kup Pan te walkie-talkie kilkaset zł to nie wydatek!!!
K. Baran jak święta krowa i baran razem wzięci -- nie pojawił się na treningu.
Najprawdopodobniej ze względu na K. Barana jest jutro trening w Rzeszowie.

Suchecki jakby najlepszy z trójki Piszcz, Suchecki, Puszakowski.
Po za tym klubu Lubelski Węgiel KMŻ nie stać mimo dotacji
Panie Sprawka!!! zlituj się i kup Pan te walkie-talkie kilkaset zł to nie wydatek!!!
K. Baran jak święta krowa i baran razem wzięci -- nie pojawił się na treningu.
Najprawdopodobniej ze względu na K. Barana jest jutro trening w Rzeszowie.
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2011, o 19:44 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Dlaczego trening w Rzeszowie, a nie np w Gorzowie albo Toruniu? Na miejscu Puzona i Sucheckiego w du.. bym to mial. Moze przeniesmy jeszcze mecze do Rzeszowa 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
kibicLBN pisze:Żeby Baran przyjeżdżał na treningi to trenerem musiałby być Hitler, a prezesem Stalin
Z Baranem to mi sie tekst z Psów kojarzy (trochę przerobiony
"A jeden taki Baran Karol, to się #@#$% wszędzie chwalił, że się #@#$% niczego nie boi. To ja pytam go, bo przedtem z nim tutaj siedziałem, jak to Karolku, niczego się nie boisz? Bo ja w Boga wierzę... itd "
Trener bedzie mial powazna zagwozdke po tym treningu (chyba, ze cos zmieni sie w nastepnych). Puzon znow bez formy, tylko raz udalo mu sie wygrac. w kazdym nastepnym starcie przyjezdzal ostatni. Barana oczywiscie nie bylo i tu pojawia sie problem. Postawic na slabego Puzona czy na swieta krowe z Rzeszowa? A moze w ogole zrezygnowac z obydwu panow i jechac tylko dwoma polskimi seniorami - Miesiacem i Suchym? Na obecna chwile ten wariant wydaje sie rozsadny no ale nie ja jestem trenerem 
Po dzisiejszym treningu widać jak na dłoni że z polskiej obsady liczyć można tylko na Miesiąca i Sucheckiego . Miesiąc dzisiaj był po za konkurencją
. Natomiast Puszakowski przegrywał nawet z Piszczem .... chociaż Piszcz też formą nie grzeszy ... A Baran jak ta święta krowa dalej leje na treningi. Szkoda że Puszak i Piszcz nie mają formy bo wtedy Baranek by poszedł w odstawkę
! A tak to trzeba jeszcze pokombinować............
Ale ogólnie trening mi się podobał
. Chłopaki trochę potrenowali i jeżeli dalej Dzikowski będzie ich gonił to coś jeszcze z awansu może wyjść
.....
Ale ogólnie trening mi się podobał
Karol na pewno nadzorował produkcje wydechów dla niego żeby już więcej nie musiał narzekać
No i standardowo jak co czwartek kiedy jest trening musiał pewnie być u mechanika z silnikami, bo przecież w tym sezonie są z nich takie rakiety.
Żeby podsumować dzisiejszy trening to wyglądało to mniej więcej tak:
1. Puzon, Miesiąc, Suchecki
2. Miesiąc, Suchecki, Puzon
3. Suchecki, Puzon
4. Suchecki, Piszcz, Puzon
5. Suchecki, Piszcz, Puzon
6. Puzon, Suchecki, Piszcz
7. Suchecki, Piszcz, Puzon
1. Puzon, Miesiąc, Suchecki
2. Miesiąc, Suchecki, Puzon
3. Suchecki, Puzon
4. Suchecki, Piszcz, Puzon
5. Suchecki, Piszcz, Puzon
6. Puzon, Suchecki, Piszcz
7. Suchecki, Piszcz, Puzon
To Paweł Miesiąc pojechał tylko raz??
2 razy, przed trzecim startem miał problem z silnikiem i zakończył ściganie. Kolejny przykład profesjonalnego podejscia do treningu.
jak mu się silnik w czasie treningu rozleciał czy tam dwa to co miał wyczarować nowy?? a z tymi badziewnymi tłumikami i przy tej temperaturze to dzisiaj nic nowego nawet świeżo odebrane silniki od tunera padają
porażka.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Aj i tak od początku sezonu jak nie silnik to zapłon, jak nie zapłon to tłumik. Jakoś jest wielu zawodników którzy potrafią to wszystko ogarnąć. Chcieć to móc
Crocop pisze:jak mu się silnik w czasie treningu rozleciał czy tam dwa to co miał wyczarować nowy?? a z tymi badziewnymi tłumikami i przy tej temperaturze to dzisiaj nic nowego nawet świeżo odebrane silniki od tunera padająporażka.
Ale na trening przyjeżdza się z jednym silnikiem? Podobnie było w Rzeszowie na treningowym turnieju par, jak zdefektował w pierwszym biegu to już wiecej nie pojechał. Mam nadzieję, że we wtorek jak już będą spasowywali swoje najlepsze silniki to będzie to wyglądało bardziej profesjonalnie.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pytanie do zorientowanych, jak z jutrzejszym treningiem? U nas czy w Rzeszowie? Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
ogarniają ci co za w czasu inwestują w remont sprzętu, przy nowych tłumikach,jak nie remontujesz na czas to po prostu buum i po kłopocie!!
Oskar to ten młody, co tak bardzo chciał jeszcze z Tomkiem pojechać?:D