Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Prosiłbym jakiegoś moderatora o usunięcie tych postów
Oczywiście tego mojego 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
NervGal pisze:Wam też tnie się nawet ta irytująca, w kółko powtarzana reklama itvl?
Tnie makabrycznie. Lacze mam dosc potezne, ale w takich warunkach meczu ogladac nie ma szans.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
dziala Wam ta relacja, czy reklama w kolko leci tylko ?
Przez moment była, potem mi się obraz zatrzymał i od tej pory już w ogóle mi się strona nie ładuje :/
- kmzlublinfan
- Senior
Coś się zablokowało pewnie u nich na serwerze. Za dużo osób chce wejśc.
trzeba próbować wchodzić może za którymś razem się uda. narazie pozostaje relacja live: http://live.sportowefakty.pl/launch_speedway_2770.html
SPEEDWAY EUPHORIA
Paranoja. Wszedłem na ITVL o 14:00! Od 17:00 przez 10 minut reklamy, a potem jeszcze mnie wywaliło ze strony.
Cała ta ITVL to totalna lipa!!!!!!!!!!! Jeszcze mi się nie zdarzyło żebym normalnie mógł wejść i obejrzeć jakiś wyjazdowy mecz na żywo...............
Fakt,najważniejszy mecz a ci znowu ciała dają
Nie są kompletnie przygotowani na takie transmisje...
Wku....... tylko i tyle......... Człowiek się szykuje że spokojnie zobaczy mecz a tu znowu lipa.............
ITVL to namiastka prawdziwej internetowej TV. Wszystko sie tnie, obraz jak TV z 1980 r. i ci cudowni komentatorzy...
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
u mnie działa wszystko oki.
szczęściarz ......................
To co zrobił Ojczenasz przed biegiem rewelacja
prosta startowa świecia i bach leży 
Dlatego super by było, gdyby dodali jakiś abonament... chce ktoś oglądać - płaci.
równą godzine próbuje wejść na stronę, parodia
równą godzine próbuje wejść na stronę, parodia
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2011, o 17:57 przez Cookie, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu niby telewizja a chodzi gorzej niż pirackie transmisje gp na darmowych, zagranicznych serwisach...
Abonament? Jak poprawią obraz żeby było widać choć kolor kasku i będzie można wejść to można ZACZĄĆ myśleć o abonamencie, teraz to porażka.
Abonament? Jak poprawią obraz żeby było widać choć kolor kasku i będzie można wejść to można ZACZĄĆ myśleć o abonamencie, teraz to porażka.
Ludzie jak wy marudzicie,jak nie pasuje to idźcie na sportowefakty.pl.
Fantys pisze:Ludzie jak wy marudzicie,jak nie pasuje to idźcie na sportowefakty.pl.
Nie widze związku. Tv to jedno a sportowefakty to drugie. Jak Ci się nie podoba brudna taksówka to piszesz skargę czy idziesz na autobus?...po prostu itvl przerosły te relacje i nie wiem kogo bronisz...teraz nawet ich strona nie chodzi. To nie marudzenie tylko nasze opinie, może ktoś z itvl skorzysta z nich i wprowadzi (może płatną ale sensowną) wersję tych relacji-myślę, że się opłaci. W tym wydaniu zostaje "marudzenie", a nóż ktoś tu od nich zagląda.
mi dzis dziala bez zadnego zacinania
Mi tak samo,śmiga aż miło 
Zgadzam się z Czaroo. Dobrze że chociaż sportowefakty działają bo inaczej to by już człowiek nic nie wiedział co się dzieje...........
Mi również elegancko działa. Chyba najlepiej ze wszystkich relacji dotychczasowych.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Mnie wszystko działa bez problemu, nie widzę więc powodów do narzekania podobnie jak Fantys, czy Hela (a tym bardziej wprowadzania odpłatności za relacje z meczu) 
- kmzlublinfan
- Senior
Mi działa, ale bez głosu. Dobrze, że widac.