Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Re: Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Nie sądzę, żeby był jakikolwiek konflikt. W piątek miał jeszcze jechać w Rawiczu. Trener jednak po konsultacjach z Czernickim stwierdził, że Suchecki jest w stanie zrobić podobne punkty co Stead, a przy tym mamy wzmocnioną juniorkę Aspgrenem.
Jedyny sposób, żeby się o tym przekonać to będzie trening lub mecz, w innym wypadku to tylko gdybanie co kto jak pojedzie.

Wg mnie gdyby Aspgren pojechal z Piłą to bysmy wygrali, Sweetman jechal bardzo slabo, nie bylo zadnych powodow aby jechal w tym meczu skoro Aspgren nie zawiodl w Krosnie i jest w gazie. Niestety Wilk kierowal sie w tej sytuacji jak i we wszystkim tym co chca kibice oraz tym ze w tamtym roku dobrze jeździł na starych tlumikach.
Jeśli trener stwierdził, że korzystniej jest zamiast Steada dać Pontusa plus Sucheckiego, to pewnie ma rację.
Pontus sprawia wrażenie, jakby naprawdę był w formie (oczywiście nie piszę tego na podstawie filmiku) i pokazał to już w Krośnie.
Suchecki sprawia wrażenie średnio rozgarniętego, ale jest z Gorzowa (Zielonej) także tor rawicki powinien znać i powinien mu odpowiadać, bardziej niż na przykład Miesiącowi. Dlatego nie zdziwię się jak pojedzie nawet pod komplet.
Jedyny znak zapytania to dlaczego wypadł Stead, a nie Woodward?
Ale obaj to zawodnicy podobnego pokroju, także ciężko powiedzieć, który byłby pewniejszy...
Ważne, żeby na któregoś stawiać w miarę regularnie, tak żeby mógł złapać odpowiedni rytm w polskiej lidze.
Niestety, kolejny mecz zawaliła nam jakaś głupia wiara, że zawodnicy, którzy jeszcze nie startowali w Polsce w tym sezonie to cudotwórcy. ...a później przyjeżdżają i rąbią same zera. Tak jak Sweetman.
Całe szczęście, że nie ma już Wilka, bo pewnie już byśmy w składzie mieli kolejnego "próbowanego" ogórka.
Pontus sprawia wrażenie, jakby naprawdę był w formie (oczywiście nie piszę tego na podstawie filmiku) i pokazał to już w Krośnie.
Suchecki sprawia wrażenie średnio rozgarniętego, ale jest z Gorzowa (Zielonej) także tor rawicki powinien znać i powinien mu odpowiadać, bardziej niż na przykład Miesiącowi. Dlatego nie zdziwię się jak pojedzie nawet pod komplet.
Jedyny znak zapytania to dlaczego wypadł Stead, a nie Woodward?
Ale obaj to zawodnicy podobnego pokroju, także ciężko powiedzieć, który byłby pewniejszy...
Ważne, żeby na któregoś stawiać w miarę regularnie, tak żeby mógł złapać odpowiedni rytm w polskiej lidze.
Nie wiem czy byśmy wygrali, ale na pewno coś w tym jest.Wg mnie gdyby Aspgren pojechal z Piłą to bysmy wygrali
Niestety, kolejny mecz zawaliła nam jakaś głupia wiara, że zawodnicy, którzy jeszcze nie startowali w Polsce w tym sezonie to cudotwórcy. ...a później przyjeżdżają i rąbią same zera. Tak jak Sweetman.
Całe szczęście, że nie ma już Wilka, bo pewnie już byśmy w składzie mieli kolejnego "próbowanego" ogórka.
Pontus w Krosnie nie zaszalał punktowo (chociaż ambicji nie mozna mu odmówic i szczypał), a źle ustawiony w Krośnie Stead (który tego dnia wybitnie dobrze jechał z wewnętrznych pól) nie był gorszy niż Woodward u nas. Dla mnie to, że nie jedzie Stead to błąd - to w tej chwili jedyny w naszej kadrze zawodnik, który jest w stanie być takim Baranem z ubiegłego roku. Reszta to przecietniaki, którzy albo wypalą albo nie - a takim Pawlickim nie łapią sie na szprycę. Pewnie na Rawicz wystarczy ale na Ostrów...
Dokładnie, Stead jest pewniejszym zawodnikiem niż Woodward. Panie Sprawka, Proszę wyjaśnić w blogu dlaczego odsuwacie Steada od składu!!! czyżby wariant oszczędnościowy? Woodward tańszy niż Stead? (jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o ...)
Myślę, że mecz przegramy Miesiącem, Sucheckim i Łukaszewskim.
Myślę, że mecz przegramy Miesiącem, Sucheckim i Łukaszewskim.
Pieprzycie jak poparzeni. Woodward i Stead pojechali w tym sezonie po jednym meczu u nas. Obaj jadą w Anglii i mają baaardzo zbliżone średnie, obaj w barwach KMŻ pojechali bardzo podobne zawody. Jedyną przewagą jaką widać to rozjeżdżenie Woodwarda i tu bym bardziej szukał przyczyn takiego wyboru. Dziko nie widział w akcji żadnego dlatego jego decyzja musiała być podjęta na podstawie "SF". W tym momencie nie zdecydowałbym się na określanie, który jest lepszy w tym momencie i to samo proponuję innym, przynajmniej do wieczora.
Spokojnie, dzisiaj będzie dobrze. Czuję w powietrzu powtórkę z Opola, tylko tym razem, takim Czechowiczem będzie Andersson.
Woodward też nie pojedzie gorzej niż z Piłą. 
Aspgren pod 7 daje większe możliwości rotowania składem podczas meczu (rezerwy) niż jakiś mało objeżdżony junior na gościu. Podczas kadencji Wilka takie manewry niebyły brane pod uwagę bo każdy jechał tyle biegów ile mu z programu wychodziło bo zmian było bardzo mało.
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Witam
Do Rawicza pojechali wszyscy tzn Stead, Aspgren, Puszakowski, Woodward, Suchecki, Baran itd. Niema tylko Piszcza. A kto pojedzie zobaczymy? Dzikowski ściągnął w zasadzie wszystkich. Jednym słowem koniec op.... A od wtorku pełna mobilizacja - akcja Ostrów. A wracając do Rawicza - tor typu "beton"
Do Rawicza pojechali wszyscy tzn Stead, Aspgren, Puszakowski, Woodward, Suchecki, Baran itd. Niema tylko Piszcza. A kto pojedzie zobaczymy? Dzikowski ściągnął w zasadzie wszystkich. Jednym słowem koniec op.... A od wtorku pełna mobilizacja - akcja Ostrów. A wracając do Rawicza - tor typu "beton"
a skąd te wiadomosci ze caly skład wstawił się w Rawiczu
Szczakiel znowu wróży nam porażkę 
Ma ktoś może info czy Michalski jedzie dziś w Rawiczu?
Panowie, spokojnie to dopiero pierwszy mecz Dzikowskiego. Widocznie wg niego Stead jest gorszy od Woodwarda, moze decyduja tez inne czynniki - tego nie wiemy. Dajmy trenerowi troche czasu niech pokaze wlasna koncepcje...
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
Spokojnie, Dzikowski jaki by nie był, będzie i tak 10 razy lepszy od Wilka, tylko szkoda że zmiana trenera nastąpiła tak późno!!!! 
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2011, o 09:04 przez piwo4ever, łącznie zmieniany 1 raz.
riwan32 pisze:a skąd te wiadomosci ze caly skład wstawił się w Rawiczu
Ja widziałem naszych jak pół godziny temu wyjechali do Rawicza i potwierdzam - cały skład wstawiony, ale to w Lublinie się tak wstawili, nic mi nie wiadomo o Rawiczu...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wszyscy wstawieni?
Zdążą wytrzeźwieć?

Zdążą wytrzeźwieć?
Nikt nie mówi o tym aby dać szansę jazdy Puzonowi. Odsunięcie Mariusza od składu to był błąd. Mam nadzieję, że Dzikowski nie powieli błędów Wolfa. Dzisiaj powinien pojechać "wariant Opole".
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Witam Panowie!
To można się dowiedzięć jakim składem dziś jedziemy?
To można się dowiedzięć jakim składem dziś jedziemy?
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
riwan32 pisze:a skąd te wiadomosci ze caly skład wstawił się w Rawiczu
Jest coś takiego jak telefony.
turek pisze:Spokojnie, dzisiaj będzie dobrze. Czuję w powietrzu powtórkę z Opola, tylko tym razem, takim Czechowiczem będzie Andersson.Woodward też nie pojedzie gorzej niż z Piłą.
Tylko jak byś oglądał mecz Rawicza w Ostrowie to byś gdzie indziej szukał ogórków. Andersson ładnie jeździ w tym roku sporo punktów robi na trasie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- kmzlublinfan
- Senior
Ja mam nadzieję, że sprzęt Łukaszewskiego i Sucheckiego dziś odpali. Widac, że nasz trener nie próżnuje. Coraz bardziej zaczyna mi się to podobac.
- niespokojny
- Trener
Oby odpalil. Bo inaczej nawet 0 nie zrobia 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak to cały skład pojechał do Rawicza? I niby jak teraz Dzikowski wybierze czołową siódemkę? Pojeżdżą na rawickim torze przed meczem? 
Pojadą tylko ci co sie nie wstawili