Treningi
Re: Treningi
Pytam czy odpuścił, a nie stwierdzam bo nie wiem. A to on miał licencję robic. A więc dalej o potencjalnych przyszłych kolegach z druzyny można mówic.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
W piątek to trzeba będzie chyba przyjść wcześniej na ten zapowiadany trening, jakieś dobre miejsce sobie zająć 
A czy wie ktoś czy obcokrajowcy mają być na piątkowym treningu??
- kmzlublinfan
- Senior
Oby się stawili Ci co są awizowani w składzie. Zobaczymy jakie metody treningowe wprowadzi nowy trener naszej drużyny.
Stead, Proctor i Woodward na treningu? jakoś nie mam na tyle wyobrazni... tak samo jak nie potrafie sobie wyobrazic wygranej w Pile i Ostrowie
W Pile jak najbardziej da się wygrać. Bracia zrobią tyle co u nas, różnicę zrobi Stead który powinien Franka lać w Pile 9/10
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:W Pile jak najbardziej da się wygrać. Bracia zrobią tyle co u nas, różnicę zrobi Stead który powinien Franka lać w Pile 9/10
Chyba będę częściej komentował posty co kto powinien. Od powinien jest już blisko do musi a jak się nie jest w formie to ile by się nie napinał to nie zrobi więcej niż jest aktualnie w stanie.
Powiedz mi jak powinien zapunktować Stead w Krośnie?
truskawa pisze:W Pile jak najbardziej da się wygrać. Bracia zrobią tyle co u nas, różnicę zrobi Stead który powinien Franka lać w Pile 9/10
Czyli 22 punkty? Ja sądze, że zrobią 28-30 razem, a resztę dociuła Franków, Korolew i reszta.
Bonzay pisze:A czy wie ktoś czy obcokrajowcy mają być na piątkowym treningu??
Obcokrajowców w piątek ma nie być, "bo szkoda czasu i pieniędzy a mecz i tak na innym torze". A z Polaków z tego co wiem będą tylko ci co jadą w Rawiczu: Miesiąc, Baran, Łukaszewski i być może gość - przed tym meczem Dzikowski chce tylko z nimi popracować. Dopiero od wtorku rusza operacja pod kryptonimem "Ostrów" z całym zespołem.
Jak przegrają w Rawiczu to z Ostrowem można jechać na totalnym luzie. Choć zastanawiam się czy to przypadkiem nie wyszło by naszym na dobre.
No i dobrze, zamiast tracić czas na bezsensowne oglądanie Piszcza trener skupi się na tych, którzy jadą w niedzielę i są nam potrzebni.
Przed meczem z Ostrowem już będzie czas na przegonienie wszystkich i sprawdzenie tych nowych fur Puzona
Przed meczem z Ostrowem już będzie czas na przegonienie wszystkich i sprawdzenie tych nowych fur Puzona
Podoba mi się takie podejście. Bez patrzenia wilkiem na kolegów, bez rywalizacji o miejsce w składzie dwa dni przed meczem, bez spoglądania kto na jakiej oponie jedzie. Może przyniesie to efekt.
A po Rawiczu może warto zrobić jakiś sparing. Mamy tylu zawodników, ze spokojnie można turniej zorganizować.
A po Rawiczu może warto zrobić jakiś sparing. Mamy tylu zawodników, ze spokojnie można turniej zorganizować.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Jest to mój pierwszy post na tym forum. Chciałbym się dowiedzieć o której jutro trening gdyż nie chce mnie się wierzyć w to że będzie o 18:30
to może jak na tym forum nie wierzysz zarejestruj się na inne ?
czytaj sportowefakty, tam każde info to 100% prawdy KMO, czyli jutro o 14 i wspólne grillowanie
czytaj sportowefakty, tam każde info to 100% prawdy KMO, czyli jutro o 14 i wspólne grillowanie
manjolo pisze:może to trener się zarejestrował
Nie jestem trenerem. A z tą godziną treningu nie wierzyłem gdyż najpóźniej treningi były o ile mnie pamięć nie myli o szóstej.
nowy trener nowe godziny
normalnie szau:)
Żeby gwiazdom za gorąco nie było aby później głupich tłumaczeń nie było że ściekający pot z czoła przeszkadzał nam w trenowaniu :]
Najbardziej to powinien teraz palić buraka i martwić się Suchecki, bo miała mu II liga krzywdy nie zrobić, a facet ma problemy żeby przy KSMie 2,5 wejść do składu
Oj wątpię żeby za rok ktoś go w II lidze nawet mocny zatrudnił, zapewne jakieś Krosno albo Kraków, chyba że zacznie jechać jak w Opolu i na tym turnieju w Niemczech.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
To po treningu dzisiaj??
Na psa urok!!! z tą pogodą, jak na złość.
Wg prognoz ma padać do 14
Wg prognoz ma padać do 14
No i chyba nici z treningu...
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
no... i chyba nici z awansu... 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks