Grzegorz Dzikowski
Re: Grzegorz Dzikowski - nowy trener lubelskiej drużyny
Tylko przypomnę, że zatrudniliśmy trenera, a nie cudotwórcę.
Ja oczekuję, że poukłada drużynę.
Konkretnego wyniku sportowego ciężko od niego oczekiwać.
Ja oczekuję, że poukłada drużynę.
Konkretnego wyniku sportowego ciężko od niego oczekiwać.
- Łoptymista
- Trener
cuda w tym sezonie juz widzielismy
czas na zuzel
czas na zuzel
Najlepszy wybór z mózliwych 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Przynajmniej będzie dyscyplina i pomysł na pracę, a nie wieczna improwizacja...
Nie ma ciszy na stadionie na Zygmuntowskich...
-
Tatabarana
Nowa twarz, to jest najważniejsze. Obawiałem się że znów przyjdzie ten od Beduinów i zupek.
najbardziej denerwujące są te zmarnowane długie przerwy, które mieliśmy. 3 tygodnie nicnierobienia, gdzie można było poznać cały skład, zobaczyć ich , zrobić jakieś poprawki, wybrać skład spokojnie i przemyślanie. Teraz do Rawicza znowu trzeba jechać na farta bo co ten biedny Dzikowski zrobi w kilka dni? Trening w piątek (jeżeli pogoda pozwoli), po którym i tak nie ma czasu na korekty.
Trzeba liczyć na to, że zawodnicy przy nowym trenerze podejdą poważniej do tematu, a pewnie i Baran nie będzie już tak odważny żeby się nie pokazać, tak jak to zrobił przed Piłą.
No ale gdyby się tak udało wyrwać punkty z Rawicza to nie jest tak źlle, później prawie 2 tygodnie do meczu z Ostrowem i trener będzie miał czas
Trzeba liczyć na to, że zawodnicy przy nowym trenerze podejdą poważniej do tematu, a pewnie i Baran nie będzie już tak odważny żeby się nie pokazać, tak jak to zrobił przed Piłą.
No ale gdyby się tak udało wyrwać punkty z Rawicza to nie jest tak źlle, później prawie 2 tygodnie do meczu z Ostrowem i trener będzie miał czas
Niestety prognozy pogody nie napawają optymizmem w kontekście treningu w piątek. Chyba dobrze by było, gdyby pogoda nie pozwoliła rozegrać meczu w niedzielę.
niezbyt dobrze dla tych co sie wybieraja w dluga podroz do Rawicza :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dla nich na pewno nie dobrze:)
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Teraz na itvl wywiad z trenerem Dzikowskim.
MOTOR LUBLIN
-
Smirnek_
- Senior
Eh... już nie działa 
- Łoptymista
- Trener
GD prosi kibicow o 2 tyg. na ulozenie tego wszytskiego
ode mnie ma
edit
uwaza ze trening czyni mistrza
halooo Karol
ode mnie ma
edit
uwaza ze trening czyni mistrza
halooo Karol
Może nie tylko przed monitorami jak mówi A.Kwiek przynajmniej niektórzy z nas będą oglądać mecz w Rawiczu? Myślę, że nie docenia lubelskich kibiców 
- Łoptymista
- Trener
no nie docenia
grunt, ze trener deklaruje docenianie treningow druzynowych jak i indywidualnych. oby to byl poczatek nowej jakosci w LW KMZ
grunt, ze trener deklaruje docenianie treningow druzynowych jak i indywidualnych. oby to byl poczatek nowej jakosci w LW KMZ
No to teraz kilku naszych pewnie chętnie by zwiało na wypożyczenia 
Dobrze by było jakby nowy trener znał jeszcze troche angielski.
ja tam nie uwazam zeby akurat trener musial znac angielski, ale wg mnie powinien byc w parku maszyn podczas kazdego meczu na ktorym sa obcokrajowcy czlowiek, ktory moze przekazac im po angielsku uwagi od trenera lub tez od zawodnikow krajowych
i jestem przekonany, ze nawet na tym forum znalazloby sie kilka osob, ktore bardzo dobrze znaja angielski i bardzo chetnie, za darmo, posiedzialyby w trakcie meczu 2h w parkingu
i jestem przekonany, ze nawet na tym forum znalazloby sie kilka osob, ktore bardzo dobrze znaja angielski i bardzo chetnie, za darmo, posiedzialyby w trakcie meczu 2h w parkingu
METHANOL ADVENTURE TEAM
Serio chciałbyś siedzieć cały mecz w parku maszyn? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja chetnie, a do tego jestem po Filologii Angielskiej 
Ostatnio zmieniony 8 czerwca 2011, o 17:53 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Re: Trener lubelskiej drużyny
Łoptymista pisze:GD nada sie do nasDo tej pory zawsze pracowałem w klubach, gdzie trzeba było robić wszystko od zera. Dlatego jestem zszokowany poziomem organizacji, jaki zastałem w Częstochowie - komplementował. - Przyszedł widać czas, abym spróbował swoich sił wyżej, żałuję tylko jednego, że jest już tak późno. Bo zwykle zaczynam pracę już w grudniu. Ale widzę, że tu dużo zrobiono i zespół jest dobrze przygotowany.
wypowiedz z 2009 ale moze wie jak ratowac tonace statki
ciekawe co powie o nas jak zobaczy cały ten organizacyjny burdel pod kierownictwem sprawki?
jest człowiekiem kumatym więc może da radę to jakoś ogarnąć .
meesha pisze:Serio chciałbyś siedzieć cały mecz w parku maszyn?
na czas biegow wynurzalbym sie z tunelu i ogladal z rajderami kolo bramy :]
tak serio to nie wiem meesha, nigdy nie spedzilem 2h w parku maszyn podczas meczu ale mysle, ze byloby to fajne doswiadczenie i jakbym mial taka mozliwosc to kiedys chetnie bym sprobowal : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wydaje mi sie, ze do takiej roboty oprocz znajomosci angielskiego, trzeba jeszcze znac angielska terminologie zuzlowa. A tego juz w szkolach nie usza.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
no ta terminologia zbyt skomplikowana nie jest, to nie medycyna i nazwy sa troszke krotsze i latwiejsze, poza tym to jest na dobra sprawe 20-30 slow i zwrotow, a polowa z nich funkcjonuje w codziennym, niezuzlowym zyciu, wiec na pewno sa znane
tak mi sie wydaje oczywiscie, nigdy nie bylem w angielskim parku maszyn :]
tak mi sie wydaje oczywiscie, nigdy nie bylem w angielskim parku maszyn :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
nigdy nie bylem w angielskim parku maszyn :]
Za to Lindgren był "one leg in a semifinal"
A serio to wystarczy trochę pooglądać żużla z angielskim komentarzem, posłuchać wywiadów z angloojęzycznymi zawodnikami i można szybko te branżowe słówka przyswoić, nie jest to jakiś kosmos
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
no tylko niekoniecznie tych wywiadow na TVP Sport i C+ :]
METHANOL ADVENTURE TEAM