Lubelski klub w sezonie 2011
- kmzlublinfan
- Senior
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Proszę bardzo. Ręce opadają. Prawdziwe jest to powiedzenie: Prawda zawsze wyjdzie na jaw.
Dzięki za pochwały, ale...
od razu zaznaczając, że za swoje dotychczasowe "dokonania" Sprawka powinien odejść już dawno.
To post powyżej pisałem z "tylko 99%" pewnością.
To jest to, do czego dotarłem w internecie.
Przynajmniej teoretycznie mogłoby się jakieś wytłumaczenie może znaleźć (sam nie wiem), dlatego naprawdę liczę, że Sprawka się z tych "dotacji", które sam osławił wytłumaczy.
Nie pozostaje jednak wątpliwości, że Sprawka nie ubiegał się o te pieniądze, o które ubiegało się wiele innych lubelskich klubów, o których pisałem w poprzednim poście.
od razu zaznaczając, że za swoje dotychczasowe "dokonania" Sprawka powinien odejść już dawno.
To post powyżej pisałem z "tylko 99%" pewnością.
To jest to, do czego dotarłem w internecie.
Przynajmniej teoretycznie mogłoby się jakieś wytłumaczenie może znaleźć (sam nie wiem), dlatego naprawdę liczę, że Sprawka się z tych "dotacji", które sam osławił wytłumaczy.
Nie pozostaje jednak wątpliwości, że Sprawka nie ubiegał się o te pieniądze, o które ubiegało się wiele innych lubelskich klubów, o których pisałem w poprzednim poście.
kibicLBN pisze:Brawo Davv! Brawo!
zamiast poniesie, powiezie i GIT!
Nie rymuje się już tak ładnie
@
Istred, co by nie było, ale linki, które podałeś są oficjalnym stronami poważnych instytucji i jeśli coś tam jest to znaczy, że to jest prawda. Nawet jeśli problemem były jakieś sprawy z zeszłego sezonu to przecież nikt inny tylko Sprawka w tamtym sezonie był Dyrektorem klubu. Jak dla mnie to Żuk i Taras szybko powinni sprowadzić tego czuba na ziemię.
Witam . Ja uważam ,że jeżeli nasz sponsor się wycofa przy braku awansu to będzie to typowy dla ludzi ze wschodu brak konsekwencji .Jak coś się zaczyna to powinno się skończyć, a nie "oj nie udało się kji z tym".Ten kto w zarządzie Bogdanki podjął decyzję o sponsoringu chyba mało się sportem interesuję , niech pośledzi sobie inne kluby i ich sponsorów którzy byli z klubem przez lata mimo niepowodzeń.Bogdanka do sprawy podeszłą też trochę po amatorsku , jak można dać swoje pieniądze takiemu komuś jak Sprawka no jak??? Nie trzeba być super znawcą lub psychologiem ,żeby zobaczyć że ten gość po prostu nie da rady.(ja to wiedziałem).
Co do zmiany trenera to szkoda, że tak późno (mój typ Z.Plech)
Skład jest silny tylko trzeba sprawić żeby zaczął jechać jak powinien i wygramy z wszystkimi
Tylko jak to zrobić??
Co do zmiany trenera to szkoda, że tak późno (mój typ Z.Plech)
Skład jest silny tylko trzeba sprawić żeby zaczął jechać jak powinien i wygramy z wszystkimi
Tylko jak to zrobić??
chyba sie nie da - na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje. Nie sądzę że przyjdzie ktos na miejsce Wilka i Baran z Puszakowskim od jutra zaczną jezdzic jak w zeszłym roku a Piszcz jak 15 lat temu. Nasza druzyna jest juz rozpasiona forsą na ten rok - mają w dupsku awans. Dlatego jezdzą od niechcenia
Gelo pisze:chyba sie nie da - na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje. Nie sądzę że przyjdzie ktos na miejsce Wilka i Baran z Puszakowskim od jutra zaczną jezdzic jak w zeszłym roku a Piszcz jak 15 lat temu.
Wystarczy, że Piszcz będzie jechał jak dwa lata temu. Tylko, żeby częściej
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
- kmzlublinfan
- Senior
Słabo przepracowany okres przygotowawczy daje o sobie znac. To powoduje, że nasi zeszłoroczni liderzy Puzon i Baran nawet po zmianie trenera z dnia na dzień nie zaczną zdobywac po 10 pkt. w meczu. Tu trzeba treningów na przemian: tor-siłownia-tor-siłownia...