Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Zacna inicjatywa.
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
Bilety tańsze o 30% (odpowiednio 14 i 8 zł) będzie można nabyć również w obydwu KFC w Lublinie- tak jak to miało miejsce przy poprzednim meczu
Zapraszamy
Bilety dostępne również przy okazji dostawy do domu! A co tam!
81 536 36 36
Przepraszam, mam takie pytanie. Skoro uczniowie podstawówek wchodzą za darmo, to młodsze dzieci też? Wolę się upewnić.
bedac w okolicach stadionu o godzinie 12/12.30 uda mi sie zakupic bilet? Czy tym ze "bilety są do nabycia w kasach na stadionie przy Al. Zygmuntowskich bezpośrednio przed zawodami." mam rozumiec ze kasy sa otwarte dopiero +-2 godziny przed meczem?
Wlasnie, o ktorej zwyczajowo otwierane sa kasy na Zygmuntowskich?
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
Bilety juz mozna kupowac w kiosku kolo stadionu
A wie ktoś jak to jest z tymi grouponami? Bilety za nie odbiera się w kasach, czy może gdzieś w klubie?
To jechalismy przez ta Serbie:)
W kwestii biletów jak zwykle pełna profeska. Można kupić normalne i ulgowe ale VIP już nie. Klub nie potrzebuje wsparcia kibiców 
A może po prostu wszystkie miejsca na tej trybunie zostały wcześniej wyprzedane? :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Z programami za darmo dla karnetowców to taki jednorazowy wybryk czy już tak będzie? Byłem szczerze zdziwiony, szczególnie że już wcześniej przy kasie sobie kupiłem (całe szczęście udało się go opchnąć koledze na stadionie
).
Myślę, że raczej powrót do normalności.
Co do karnetów.. Jak to możliwe, że nie zapisywane były numery karnetów? Równie dobrze mogło wejść i 40 osób na jednym karnecie.. Kompromitacja
Co do karnetów.. Jak to możliwe, że nie zapisywane były numery karnetów? Równie dobrze mogło wejść i 40 osób na jednym karnecie.. Kompromitacja
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."