Treningi
Re: Treningi
Co Wy z tym Steadem? Zrobiliście z niego mega gwiazdę na podstawie ostatniego sezonu w którym pojechał 6 meczy, a w Krośnie wyszło że to jest zwykły przeciętniak. Przecież na mecz do nas przyjedzie tak jak na wyjazd. Wstawianie go w ciemno zamiast Miesiąca na naszym torze bez treningu to jest na prawdę duży i nie śmieszny żart. Oczekujecie od trenera aby było jak najmniej niewiadomych, a to właśnie byłaby duża niewiadoma. Niech jedzie Miesiąc, swoje zrobi.
- Łoptymista
- Trener
ale sek w tym ze Stead mogl byc w Lublinie juz wczoraj
byloby o jedna niewiadoma mniej
mustafa pisze:Co Wy z tym Steadem? Zrobiliście z niego mega gwiazdę na podstawie ostatniego sezonu w którym pojechał 6 meczy, a w Krośnie wyszło że to jest zwykły przeciętniak. Przecież na mecz do nas przyjedzie tak jak na wyjazd. Wstawianie go w ciemno zamiast Miesiąca na naszym torze bez treningu to jest na prawdę duży i nie śmieszny żart.
A co powiesz o wystawieniu w składzie Camerona?
Każdemu jego Everest...
no to jeżeli już mamy wstawiać Steada to zamiast Woodward, a nie Miesiąca. Ale poczekajmy na niedzielny mecz, bo jeszcze może się okazać, że całe forum będzie Woodwarda nosić na rękach, jak to często bywa po jednym meczu.
mustafa pisze:Oczekujecie od trenera aby było jak najmniej niewiadomych, a to właśnie byłaby duża niewiadoma. Niech jedzie Miesiąc, swoje zrobi.
Ja oczekuję aby Wilk w swoim dziwnym postępowaniu był chociaż konsekwentny i uczciwy. Mam wątpliwości czy zrobi te "swoje"
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- kmzlublinfan
- Senior
Byłem na stadionie ok 13:50. Na stadionie był tylko Łukaszewski i brał się za mycie motocykli.
Mam nadzieję, że skoro Woodward zostawił wcześniej u nas sprzęt to ktoś na niedzielę mu go spasuje i dobierze ustawienia, aby nie był zaskoczony torem od pierwszego biegu.
- tezetomaniak
- Trener
Powiedzcie mi co to za człowiek ,który co trening biega wokół stadionu
(w kasku lub bez w zależności chyba od nastroju). To jakiś maratończyk czy co?? :]
tezetomaniak pisze:haha na bank ktos dotknie jego fury
Piszczo jakoś dotykał fury Sweetmana. A pożyczanie, fur przez Kuciapę, albo podstawianie koledze przed biegiem?? nie takie praktyki się zdarzały
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Pożyczanie ,celem zarobkowania, a nie z dobrego serca
mustafa pisze:Mam nadzieję, że skoro Woodward zostawił wcześniej u nas sprzęt to ktoś na niedzielę mu go spasuje i dobierze ustawienia, aby nie był zaskoczony torem od pierwszego biegu.
Tak właśnie, Wilk ze Sprawką spasują sprzęt Woodwardowi
Łoptymista pisze:ale sek w tym ze Stead mogl byc w Lublinie juz wczoraj
Jeszcze nie zauwazyliscie, ze prezes i trener prezentuja mentalonosc i znajomosc jezykow polskiego gastarbeitera? Jakze oni maja powiedziec Steadowi czy Woodwardowi po treningu, ze np. na ta chwile sa lepsi i sie ktorys do skladu nie lapie? Przeciez to obcokrajowce, z zachodu!
- Łoptymista
- Trener
slysze ze dzisiaj trening trwa wyjatkowo dlugo
ktos wiec co tam sie dzieje?
ktos wiec co tam sie dzieje?
smiem watpic zeby to jezdzili seniorzy bo motorki nawet w glebi czechowa slychac, a na kosiarach wydaje sie to nie realne.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Mam pytanie do tych co się orientują w temacie szkółki. W zeszłym roku prezes mówił, że na wiosnę dwóch naszych adeptów będzie zdawać egzamin licencyjny. Ktoś wie dlaczego do tej pory na egzamin się nie zgłosili?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Remus pisze:Amatorka ze szkółką śmigała.
Baran się zjawił?
- Łoptymista
- Trener
Remus pisze:Amatorka ze szkółką śmigała.
no to powinni byc w formie
ze 3 godziny sie katowali, nie to co profi
- niespokojny
- Trener
No wlasnie. Po Krosnie Baran stal sie pewniakiem co pokazal w ostatnia niedziele 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
KosaRKS pisze:Szkoda, ze po meczu w Krosnie tak nie pisales.
Po meczu w Krośnie stwierdziłem że na tamtym torze nawet jak by gość jechał na rowerze to by tam walnął dwucyfrówkę. Co nie zmienia faktu, że do gościa nie żywię sympatii i mam chyba do tego prawo? Ja się Baranem po meczu tamtym nie zachwycałem, ale musiałem przyznać że akurat wtedy nam to uratowało skórę. Rozumiesz?
Pozdrawiam
Hela pisze:Mam pytanie do tych co się orientują w temacie szkółki. W zeszłym roku prezes mówił, że na wiosnę dwóch naszych adeptów będzie zdawać egzamin licencyjny. Ktoś wie dlaczego do tej pory na egzamin się nie zgłosili?
Własnie. Ławniczak juz odpuścił sobie żużel i skupił się całkowicie na wyzywaniu swoich przyszłych kolegów z drużyny pod parkingiem?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...