Stal Starbag Gorzów Wielkopolski - TŻ Sipma Lublin 53 : 37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#27 Postautor: grzesiek » 17 kwietnia 2004, o 16:18

Ja uważam że zarówno Stranieri jak i seniorzy z Lublina i Gorzowa są porównywalnej klasy. Jesli Tomek odnajdzie sie wkońcu a Franek "przyspieszy" trochę swój sprzęt to o wyniku będą decydować juniorzy, a Jeleń przecież potrafi jeździć co udowodnił zarówno w Krośnie jak i we Wrocławiu. Uważam że przy optymalnej mobilizacji naszych chłopaków mecz może być na styku, lecz niestety ze wskazaniem na Gospodarzy.
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#28 Postautor: kaar » 17 kwietnia 2004, o 16:34

dobrze ze w srode IMe a w piatek sparing -zobaczymy czy Piszcz sie zmobilizuje - jesli zawiedzie w tych dwoch imprezach (czyli bedzie jezdzil tak jak dotad) to bedzie kiepsko.... :cry:
pozdr.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#29 Postautor: Scream » 17 kwietnia 2004, o 17:25

Wszystko zalezec bedzie od Piszcza i Jelenia. Niestety ale mam obawy ze Tomek nie wroci do formy jeszcze w Gorzowie (ale zebym sie mylil!).
Natomiast Jeleniowi chyba raczej dobrze jezdzi sie na gorzowskim torze. W tamtym roku dobrze prezentowal sie w Gorzowie na lidze a i tez jakis turniej juniorski tam jechal i rowniez przyzwoity wynik wykrecil. Jesli przywiezie 4-5pkt to bedzie ok.

Zobaczymy jak to bedzie ale napewno jestesmy w stanie wywiezc 2 pkt

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#30 Postautor: Dobromir » 17 kwietnia 2004, o 18:10

Wynik meczu bedzie zależał od Piszcza i Jelenia. Jak nie damy sie w 1 biegu na 5:1 zrobic to juz bedzie dobry prognostyk.
Zorro Paluch i Flis na bank kolo dyszki zrobią licze ze hućko albo rajkowski da ciała
A tak wogóle to mecze z stalą bedą chyba wtym sezonie pojedynkami o 2 lokate bo gdanska chyba nie wyprzedzimy ale to nic bo w barazach mieli bysmy równe szanse np z rybnikiem albo bydgoszczą

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#31 Postautor: Apocalips » 17 kwietnia 2004, o 18:12

Uważam podobnie jak Erwin, więc powtarzać nie będę :)
Gorzów ma podobny skład jak my. Pozwolę sobie porównać zawodników, biorąc poprawkę na to, że jedziemy na wyjeździe:
Podstawowe "szóstki":
Zetterstroem < Karlsson (sądze, że Peter bądź co bądź jest lepszym zawodnikiem)
Flis = Śledź (porównywalne umiejętności, chodź Darek na swoim torze na pewno jest lepszy od Flisa)
Paluch > Franków (hmm... znowu porównywalne umięjetności, ale atut własnego toru przemawia za Paluchem)
Hućko < Knapp (wierzę, że Grzesiek będzie lepiej punktującym zawodnikiem niż Hućko :) )
Hlib > Piszcz (w tej dyspozycji Piszczo będzie miał SPORE problemy z pokonaniem Hliba, ale miejmy nadzieję, że do meczu Tomek "dojdzię do siebie" czego mu życze :) )
Rajkowski > Jeleniewski (na własnym torze Rajkowski będzie bardzo mocnym punktem drużyny, chodź Daniel mam nadzieję pokaże na co go stać i pokona Rajkowskiego w biegu juniorskim)

To chyba tyle. W typowanie siÄ™ nie bawiÄ™, bo do meczu troche czasu i zobaczymy co z formÄ… naszych :)

Pozdrawiam

P.S. Z mojej "zabawy" wynika, że Gorzów 4:3 Lublin .... :( Oby było na odwrót :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#32 Postautor: Apocalips » 17 kwietnia 2004, o 18:37

Powinno być Stal TeleNet Strabag Gorzów, bo taka jest pełna nazwa :) Ale co za różnica :lol:

Pozdrawiam - Apocalips

Sober
Senior

#33 Postautor: Sober » 17 kwietnia 2004, o 19:30

Jeżeli chcemy wejść do naszej wymarzonej e-ligi MUSIMY ten mecz wygrać. Na pewno niezwykleee trudno. Nasi zawodnicy raczej lubia gorzowski tor, ale Stal także zamierza walczyć o wejscie.Coś czuje, że Piszczyk sie w tym meczu przełamie i zdobędzie 10 pkt. :wink:
Jeleń ciągle dobrze jeździ w zawodach indywidualnych, a w drużynowych jeździ po prostu DNO. Jeśli chcemy wygrać ten mecz to:Mariusz musi coś zrobić z motorami, Karlsson zrobi swoje 15 pkt.( :lol: ), Piszczyk i Jeleń j.w,Dawid zrobi swoje 5 pkt. :wink: , Śledzik jak zwykle ok. 10 pkt,Grzesiu musi udowodnić, że znakomita jazda na treningach to nie przypadek.

Gość

#34 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2004, o 21:10

Bylo by super jakbysmy wygrali ten mecz ale przeciez nie mozna wszystkiego wygrywac, chyba ze ma sie takiego sponsora jak Gdansk, czyli LOTOS !! Stal Gorzow jest mocną druzyna i nie będe zdziwiony jak przegramy chociaz walczyc zawsze mozna, J. Stachyra musi wymyslec jakies dobre pary, ja bym ustawi: Śledź - Piszcz, Franków - Knapp, Karlsson - D.Stachyra i Jeleniewski rezerwowy. kazdy ma swoje zdanie i nie trzeba sie ze mna zgadzac to tylko moja opinia, ale co do tabeli to i tak jest super, 3 mecze i 6 pkt, dobrze by bylo wygrac ze Stala bo potem juz tylko Km Ostrow(z ktorym wygramy) i 2 ciezki mecze z Gdanskiem, najpierw wyjazd a nastepnie u siebie(nie licze na wygrana Tż z Gadnkiem nawet u siebie)

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#35 Postautor: kuki » 17 kwietnia 2004, o 21:59

grzesiek pisze:Ja uważam że zarówno Stranieri jak i seniorzy z Lublina i Gorzowa są porównywalnej klasy. Jesli Tomek odnajdzie sie wkońcu a Franek "przyspieszy" trochę swój sprzęt to o wyniku będą decydować juniorzy, a Jeleń przecież potrafi jeździć co udowodnił zarówno w Krośnie jak i we Wrocławiu. Uważam że przy optymalnej mobilizacji naszych chłopaków mecz może być na styku, lecz niestety ze wskazaniem na Gospodarzy.
Gdyby Jeleń jeździł jak w indiwidualnych to by było zawaliście acz może wreście się to zmieni no i u Piszcza też:D
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#36 Postautor: DonKamizi » 17 kwietnia 2004, o 22:33

Ciekawy jestem czy wybiera się do Gorzowa trochę kibiców, fan klub planuje jakiś wyjazd ??Samochodziarze :) porywają się na taką wycieczkę :twisted: :?: :?:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

max3
Zawodowiec

#38 Postautor: max3 » 17 kwietnia 2004, o 23:38

w 99% bedzie organizowany mam nadzieje ,ze zbiezemy 2 autokary.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#39 Postautor: maestro76 » 18 kwietnia 2004, o 00:34

witam,dojedziemy!...jak sie zbierze ekipa to ja jestem chetny na wyjazd!
ale nie tak jak do rzeszowa:)smiech
pozdr4

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

Re: Stal Starbag Gorzów Wielkopolski-TŻ Sipma Lublin

#40 Postautor: kdsz » 18 kwietnia 2004, o 01:29

vonmigal pisze:Karsson jest bardzo dobry ale ja i tak wolałbym LEE :(

OK, tylko zauwaz, ze gdyby u nas startowal Lee, to dostalibysmy w dupe w Gnieznie [w poniedzialek Richardson startowal w Anglii w dwoch spotkaniach i do Polski by nie zawital] i w Rzeszowie rowniez [Lee by nie pojechal, bo zlapal kontuzje w lany poniedzialek]. Wiec moral jest jeden - lepsze 6 punktow z Karlssonem niz 2 z Richardsonem.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

Re: Stal Starbag Gorzów Wielkopolski-TŻ Sipma Lublin

#42 Postautor: kuki » 18 kwietnia 2004, o 10:03

Ru$eK pisze:
kdsz pisze:
vonmigal pisze:Karsson jest bardzo dobry ale ja i tak wolałbym LEE :(

OK, tylko zauwaz, ze gdyby u nas startowal Lee, to dostalibysmy w dupe w Gnieznie [w poniedzialek Richardson startowal w Anglii w dwoch spotkaniach i do Polski by nie zawital] i w Rzeszowie rowniez [Lee by nie pojechal, bo zlapal kontuzje w lany poniedzialek]. Wiec moral jest jeden - lepsze 6 punktow z Karlssonem niz 2 z Richardsonem.
W dodatku Peter jest wolny prawie cały czas... jezdzi w Polsce i w Szwecji tylko... Co prawda liga szwedzka sie jeszcze nie zaczęła ale napewno Peter i tak będzie wolny...
Hm Peter by pewnie chętnie pojechał więc jak jest sara i się chce wygrac to trzeba go wziąść:)
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!

TÅ» SIPMA LUBLIN

dziki

D

#43 Postautor: dziki » 18 kwietnia 2004, o 10:49

51-39 DLA STALI,CHYBA ZE PISZCZ NAGLE ZROBIE 10

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#44 Postautor: ravajas » 18 kwietnia 2004, o 11:13

michas pisze:Wygramy wygramy wygramy stalowke pokonamy !!!!!!!!!!!!hehehehhe ja tam prawde powiedziawszy wierze w nasza druzyne i mysle ze Janusz S cos wymysli zeby objechAC STAL !!!!!!!!!

np każe Piszczykowi wkomponować w dechy Flisa, Hliba albo Zorra, albo trzech na raz ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. to oczywiscie był żart ;)

------------------------------------
Boże, daj mi rozum...!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#45 Postautor: ravajas » 18 kwietnia 2004, o 11:24

Hollywood pisze:Panowie , jest dobrze , nie ma co płakać jak przegramy w Gorzowie , teraz wystarczy wszystko wygrać u siebie , i mamy pewne playoffy !

Możemy od dzisiaj w ogóle nie jeździć i też mamy pewne playoffy - zależy tylko: KTÓRE :)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#46 Postautor: kuki » 18 kwietnia 2004, o 11:24

ravajas pisze:
michas pisze:Wygramy wygramy wygramy stalowke pokonamy !!!!!!!!!!!!hehehehhe ja tam prawde powiedziawszy wierze w nasza druzyne i mysle ze Janusz S cos wymysli zeby objechAC STAL !!!!!!!!!

np każe Piszczykowi wkomponować w dechy Flisa, Hliba albo Zorra, albo trzech na raz ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. to oczywiscie był żart ;)

------------------------------------
Boże, daj mi rozum...!
No jak by ich w bande w wlaili by nie jeździli do konca meczu to by były szanse ale mam nadzieje że Piszczyk wreście weźmie się do roboty b jak nie to mamy pierwsze punkty stracone:)!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!

TÅ» SIPMA LUBLIN

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#47 Postautor: Apocalips » 18 kwietnia 2004, o 11:26

Czy na wyjazd do Gorzowa planowane jest zatrudnienie Karlssona ? Bo 3 mecze wyjazdwoe pod rząd to bardzo duży wydatek dla klubu :twisted: Ale jak już kiedyś mówiłem jeśli chcemy awansować to żadnego wyjazdowego meczu nie możemy odpuścić :twisted: Chyba, że tylko Gdańsk.
Pozdrawiam

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#48 Postautor: kuki » 18 kwietnia 2004, o 11:28

Apocalips pisze:Czy na wyjazd do Gorzowa planowane jest zatrudnienie Karlssona ? Bo 3 mecze wyjazdwoe pod rząd to bardzo duży wydatek dla klubu :twisted: Ale jak już kiedyś mówiłem jeśli chcemy awansować to żadnego wyjazdowego meczu nie możemy odpuścić :twisted: Chyba, że tylko Gdańsk.
Pozdrawiam
W Gdańsku to napewno przegramy ale na inne spotkania wyjazdowe trzeba jechać i walczyć do końca jak w meczu z Rzeszowem:D
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!

TÅ» SIPMA LUBLIN

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#49 Postautor: Scream » 18 kwietnia 2004, o 11:38

kuki pisze:W Gdańsku to napewno przegramy

napewno to dzisiaj jest niedziela....

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#50 Postautor: Maxx » 18 kwietnia 2004, o 11:50

Jeśli chcemy włączyć do walki o awans do elity to niestety, ale trzeba próbować wygrać gdzie tylko się da i nie odpuszczać niczego, bo każdy mały punkt zdobyty na wyjeździe może się okazać na wagę złota w bilansie dwumeczu. Gdańsk wydaje sie być poza zasięgiem, ale przypomnijcie sobie ubiegłoroczny wyjazdowy mecz w Rybniku gdzie wszyscy skazywali nas na pożarcie a jak się okazało nawiązaliśmy wyrównaną walkę.
Reasumując, jeśli chcemy awansować to trzeba zapomnieć o odpuszczaniu tylko jechać na maxa cały sezon.

Pozdrawiam