Maxx pisze:Mars pisze:Mi się podobał jechał moim zdaniem solidnie starał się i walczył zawiódł Miesiąc !!! a Puzon no cóz moim zdaniem z obecną formą lepiej od Anglika by nie pojechał.
W historii nie ma gdybania...
ja to wiem
Maxx pisze:Mars pisze:Mi się podobał jechał moim zdaniem solidnie starał się i walczył zawiódł Miesiąc !!! a Puzon no cóz moim zdaniem z obecną formą lepiej od Anglika by nie pojechał.
W historii nie ma gdybania...
Maxx pisze:RadeKas pisze:A Brak Zawodnika podobalby Ci sie bardziej?
Zgoda, ale Puzon jest według mnie pewniejszym gościem niż nijaki Stead. Co ten koleś dzisiaj pokazał? Cztery gołe litery i nic ponadto... Martwi postawa Miesiąca i Proctor'a ale Stead to porażka totalna. Po jaką cholerę ktoś ruszał zwycięski skład z Opola???!!! Niedorozwinięty żużlowo ktoś...
KeslleY pisze:Ale skąd byś wziął drugiego juniora z 2,50?![]()
Puzon jest w takiej formie, że max zrobiłby trzy punkty...
A dzisiaj... Nie wiem co powiedzieć. Po początku bym się nawet remisu nie spodziewał
Maxx to ja chyba widziałem zupełnie innego Puzona niż Ty, skoro jest on taki "pewny"
Mars pisze:Jak Lider Miesiąc robi 4pkt to jak można wygrać mecz ??? nie popisał się.
Desmo pisze:Nie zapominaj że Miesiąc nie jest startowcem, a na nowe tłumiki potrzeba wyłącznie startowców, więc odpowiedz sobie sam!!
mikas pisze:Maxx wiemy ze z pewnych wzgledow zalezy Ci na startach Puzona w meczu i od dluzszego czasu za nim lobbujesz, ale prosze Cie rob to przynajmniej z glową, bo jesli bys po tym meczu chcial odstawic Miesiaca lub Suchego to bysmy to zrozumieli. Stead natomiast pojechal poprawnie i jest szansa ze jazde jeszcze poprawi w zwiazku z tym, ze dopiero wrocil po kontuzji i dopiero wjezdza sie w sezon.
mustafa pisze:Desmo pisze:Nie zapominaj że Miesiąc nie jest startowcem, a na nowe tłumiki potrzeba wyłącznie startowców, więc odpowiedz sobie sam!!
Ta jasne... jakoś Hansen w ostatnim wyścigu potwierdził co innego.
Mam taką prośbę..czy możesz nie bluzgać w każdym swoim poście?Maxx pisze:Stead był za to super hiper "zajebis-ty"...
mikas pisze:Maxx pisze:RadeKas pisze:A Brak Zawodnika podobalby Ci sie bardziej?
Zgoda, ale Puzon jest według mnie pewniejszym gościem niż nijaki Stead. Co ten koleś dzisiaj pokazał? Cztery gołe litery i nic ponadto... Martwi postawa Miesiąca i Proctor'a ale Stead to porażka totalna. Po jaką cholerę ktoś ruszał zwycięski skład z Opola???!!! Niedorozwinięty żużlowo ktoś...
Czlowieku wygralismy wszystkie biegi (w pelnej obsadzie) w ktorych jechal Stead .![]()
![]()
Egon pisze:taką prośbę..czy możesz nie bluzgać w każdym swoim poście?
niespokojny pisze:Lodz miala slabszy sklad w tamtym sezonie a wszystkich lali bez problemow. Moze jednak tutaj wina lezy w trenerze?