Treningi
Re: Treningi
Czy jest dziś trening?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
w wideoblogu prezes sam nie wiedział:)
czy jest czy nie
a wydaje mi się że jest to osoba, która o takich rzeczach powinna mieć największą wiedzę
czy jest czy nie
a wydaje mi się że jest to osoba, która o takich rzeczach powinna mieć największą wiedzę
"Nie mogę doczekać sie piątku kiedy poznam nowych kolegów z Lublina podczas treningu w Rzeszowie." - Simon Stead.
To my juz nie mamy swojego toru zeby trenowac? A moze MOSiR patrzy WILKIEM na nasz klub.
To my juz nie mamy swojego toru zeby trenowac? A moze MOSiR patrzy WILKIEM na nasz klub.
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
- kmzlublinfan
- Senior
Mnie to trochę zastanawia: mamy swój tor i trenujemy w Rzeszowie. Jaki jest tego cel?
Mnie to trochę zastanawia: mamy swój tor i trenujemy w Rzeszowie. Jaki jest tego cel?
bo najbliższy mecz jezdzimy w Krosnie a nie u siebie?
I w związku z tym chłopaki muszą poznać drogę? Bez jaj.
kmzlublinfan pisze:Mnie to trochę zastanawia: mamy swój tor i trenujemy w Rzeszowie. Jaki jest tego cel?
Bo 1/3 drużyny (trener i 2 liderów) jest z mojRzeszowa
od 1988 tylko SPEEDWAY
Zawsze można powiedzieć, że "tor gdzieśtam jest podobny do tego gdzieśtam" a że nierzadko są to bujdy to trudno 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
u nas jak zwykle z tygodnia na tydzień tylko gadanie i nic się nie dzieje a Ostrów jeździ i wygrywa wszystko po kolei. Brawo panie wilk
kmzlublinfan pisze:Mnie to trochę zastanawia: mamy swój tor i trenujemy w Rzeszowie. Jaki jest tego cel?
Skoro Karol nie chce przyjechać na trening do Lublina, to trening przyjedzie do niego
A bardziej serio, to wydaje mi się, że po "trening" w Rzeszowie będzie dla Miesiąca i Barana, Puzon potrenuje w Toruniu, a Suchecki w Zielonej - czyli standardowo.
tak się sklada, ze trener wcale sie nie pyta zawodnikow gdzie chca trenowac, chyba dziwne by to bylo? Karol sam mocno sie zdziwil, ze jest jakis trening w rzeszowie bo przeciez mial miec trening w Lublinie. No ale coz, moze trenejro chce pokazac naszym jak extraligowcy jada na nowych tlumikach;p
No to napisz młody jak naszym szło na tym treningu? Kto był z naszego zespołu i czy faktycznie trenował Stead?
- niespokojny
- Trener
Z tego co wyczytalem w artykule o Steadzie, to trening w Rzeszowie w nastepny piatek. Ten trening pewnie nie wyklucza czwartkowego trenowania w Lublinie. A w piatek sie u nas nie trenuje, bo trenuja pilkarze.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Aaaa ok, coś mi się pomerdało, że to chodziło o miniony piątek.
Wiadomo coś o treningu seniorów we wtorek? Wypadało by pojeździć przed środą na nowych tłumikach na naszym torze... Chyba że nasi czują się tak pewnie i tak dobrze czytają nasz tor, że od razu bez jazdy będą wiedzieli jak ustawić motocykl
Puzon jedzie dziś w Danii, ale mimo wszystko powinien zdążyć, a reszta OBOWIĄZKOWO powinna trenować. Wyłonić 3 najlepszych i niech jadą. Szkoda że w klubie olano te zawody, bo powinni trenować już w niedzielę jak pauzowali w lidze
Puzon jedzie dziś w Danii, ale mimo wszystko powinien zdążyć, a reszta OBOWIĄZKOWO powinna trenować. Wyłonić 3 najlepszych i niech jadą. Szkoda że w klubie olano te zawody, bo powinni trenować już w niedzielę jak pauzowali w lidze

- kmzlublinfan
- Senior
A może atut własnego toru sprawia, że i tak będzie dobry wynik. Chyba takie jest założenie.
Puzon w lidze duńskiej już tak ustawił sprzęt, że jest gotowy na jutro
ale reszta ? Zawitają dzisiaj poczuć wiatr na kasku ?
- rafal13056
jest dzisiaj trening u nas na stadionie
To pytanie czy stwierdzenie?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
- Egon
- Zawodowiec
Ja podejrzewam, że pytanie, chociaż zazwyczaj po pytaniu tego użytkownika pojawia się od 3 do 5 znaków zapytania
Może od tego ciągłego klepania przycisk się zepsuł 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
automaster
dziś na torze puchy jak nic,nikogo nie było.tylko pan stasio podcinał krzaki:P