Maxx wdajesz sie w dyskusje z dzieckiem, ktorego najwiekszym osiągnieciem jest przejscie z 2 do 3 klasy gimnazjum. Dla niego druzyna lepsza to ta która przegrywa. I to kibice z innych miast nawet potwierdzają (z Gdańska zapewne;)) Proponuję mieć to w d... mamy komplet punktów, psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Gelo jestes dla mnie prze... co Gdansczacnie potwierdzaja ?? Moze napisze kilka cystatów z ich forum!!
Kamil z Rzeszowa jest chyba jednym z niewielu kibiców spoza gdańska na tym forum którzy nie są chamscy czy bezczelni
Szakunec dla Kamila !!!
Bardzo ladne zachowanie ze strony kibica z Rzeszowa
BRAWO DKA KAMILA zeby wszyscy kibice zuzla mieli takiesame podejscie do
Brawo dla naszych chlopakow i pozdrowienia dla kibicow z Rzeszowa za posty
I co stary kopara ci opadaÅ‚a !! Jak druzyna byÅ‚a lepsza a Stal gorsza umie sie do tego przyznac !!! A to ze mam 16 lat to znaczy ze nie moge wyraz swoich opinni,ze jestem gorszy. KAZDY CZÅOWIEK MA PRAWO DO WYRAZANIA SWOICH OPINNI. WOLNOS SÅOWA!!!!!!!!
W.Kowalczyk"Znałem magistórw głupszych odemnie" !!
Twoje wypowiedzi przypominają mi coś. W pewnym momencie o piłkarskiej reprezentacji Polski mówiło sie tak: "Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze...". Do tego zmierzasz? Jeśli w taki sposób byliście lepsi to moje gratulacje
Lublin wygrał bo jechał do konca, tak jak napisałem w bliźniaczym zamkniętym juz wątku. Mecz ma 15 biegów i nie kończy się na 12-tym tak jak skończył wczoraj Rzeszów. To co najważniejsze, czyli końcówkę przegraliście dlatego, że Lublinianie byli lepsi. A skoro tak było, a było w istocie bo byłem i widziałem, to wytłumacz mi drogi kibicu z Rzeszowa w jaki to sposób mogliście być lepsi i jednocześnie przegrać mecz???
POWTARZAM KOREA JEST LEPSZA OD WÅOCHÓW ??? OD HISZPANÓW???!!! WEJDCIE SOBIE NA SPORTSOBARD TAM WSZYSCY PISZA ZE BYLISMY LEPSI
W PRZEKROJU CAÅEGO SPOTKANIAJEDNAK NIE ZAWSZE W SPORCIE JEST TAK, ZE DRUZYNA KTÓRA JEST LEPSZA WYGRYWA!!!!!!!
[/quote]