STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Kamil232

#101 Postautor: Kamil232 » 17 kwietnia 2004, o 12:56

jotem pisze:
Kamil232 pisze:
Co do wypowiedzi pomeczowych nie których kibiców z Rzeszowa to powiem tyle - jacy kibice taka druzyna....

TZN ZE DOBZI. BO TO ZE BYLISMY LEPSI NIE ULEGA WATPILOWSCI BO NAWET SPOTSBOARDZIE Z INNYCH MIAST KOLEDZY NAM TO PRZYZNAJA!!

KTO JEST LEPSZY???
SEZON 2003
RZESZÓW-LUBLIN 40-47
LUBLIN-RZESZÓW 58-31
SEZON2004
RZESZÓW-LUBLIN 44-45
TABELA I LIGI NA DZIEŃ DZISIEJSZY:
LUBLIN 3m-6pkt
RZESZÓW 3m-0pkt
TERAZ SAM SOBIE ODPOWIEDZ KTO JES LEPSZY :!: :!: :!:

MÓWIE ZE W TYM SPOTKANIU BYLISMY LEPSI!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! A MOZE NIE???
WYNIK NIE ZAWSZE MÓWI KTÓRA DRUZYNA BYŁA LEPSZA CZEGO PRZYKŁDAEM NP. JEST MECZ MŚ W KOEREI KIEDY KORENACZYCY CZY TO Z WŁOCHAMI CZY Z HISZPANAMI BYLI GORSI A PRZESZLI !!!!! WIEC MOZE WG. CIEBIE KOREA JEST LEPSZA OD WŁOCHÓW :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#102 Postautor: dilucio » 17 kwietnia 2004, o 13:04

WIERZYMY W CIEBIE HEJ TOMEK WIERZYMY W CIEBIE!!TOMEK PISZCZ TOMEK PISZCZ!! :D

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#103 Postautor: Maxx » 17 kwietnia 2004, o 13:35

Kamil232 pisze:
jotem pisze:
Kamil232 pisze:
Co do wypowiedzi pomeczowych nie których kibiców z Rzeszowa to powiem tyle - jacy kibice taka druzyna....

TZN ZE DOBZI. BO TO ZE BYLISMY LEPSI NIE ULEGA WATPILOWSCI BO NAWET SPOTSBOARDZIE Z INNYCH MIAST KOLEDZY NAM TO PRZYZNAJA!!

KTO JEST LEPSZY???
SEZON 2003
RZESZÓW-LUBLIN 40-47
LUBLIN-RZESZÓW 58-31
SEZON2004
RZESZÓW-LUBLIN 44-45
TABELA I LIGI NA DZIEŃ DZISIEJSZY:
LUBLIN 3m-6pkt
RZESZÓW 3m-0pkt
TERAZ SAM SOBIE ODPOWIEDZ KTO JES LEPSZY :!: :!: :!:

MÓWIE ZE W TYM SPOTKANIU BYLISMY LEPSI!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! A MOZE NIE???
WYNIK NIE ZAWSZE MÓWI KTÓRA DRUZYNA BYŁA LEPSZA CZEGO PRZYKŁDAEM NP. JEST MECZ MŚ W KOEREI KIEDY KORENACZYCY CZY TO Z WŁOCHAMI CZY Z HISZPANAMI BYLI GORSI A PRZESZLI !!!!! WIEC MOZE WG. CIEBIE KOREA JEST LEPSZA OD WŁOCHÓW :lol: :lol: :lol:

Twoje wypowiedzi przypominają mi coś. W pewnym momencie o piłkarskiej reprezentacji Polski mówiło sie tak: "Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze...". Do tego zmierzasz? Jeśli w taki sposób byliście lepsi to moje gratulacje :D
Lublin wygrał bo jechał do konca, tak jak napisałem w bliźniaczym zamkniętym juz wątku. Mecz ma 15 biegów i nie kończy się na 12-tym tak jak skończył wczoraj Rzeszów. To co najważniejsze, czyli końcówkę przegraliście dlatego, że Lublinianie byli lepsi. A skoro tak było, a było w istocie bo byłem i widziałem, to wytłumacz mi drogi kibicu z Rzeszowa w jaki to sposób mogliście być lepsi i jednocześnie przegrać mecz???

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#104 Postautor: Gelo » 17 kwietnia 2004, o 13:40

Maxx wdajesz sie w dyskusje z dzieckiem, ktorego najwiekszym osiągnieciem jest przejscie z 2 do 3 klasy gimnazjum. Dla niego druzyna lepsza to ta która przegrywa. I to kibice z innych miast nawet potwierdzają (z Gdańska zapewne;)) Proponuję mieć to w d... mamy komplet punktów, psy szczekają, karawana jedzie dalej.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#106 Postautor: Maxx » 17 kwietnia 2004, o 13:43

Gelo pisze:Maxx wdajesz sie w dyskusje z dzieckiem, ktorego najwiekszym osiągnieciem jest przejscie z 2 do 3 klasy gimnazjum. Dla niego druzyna lepsza to ta która przegrywa. I to kibice z innych miast nawet potwierdzają (z Gdańska zapewne;)) Proponuję mieć to w d... mamy komplet punktów, psy szczekają, karawana jedzie dalej.

Racja Grześ, ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Rzeszów był "lepszy" i koniec kropka :D :D :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#107 Postautor: mikas » 17 kwietnia 2004, o 13:47

Maxx taka dyskusja z Rzeszowianinami do niczego nie doprowadzi,będą zwalali wine za przegrana na wszystko, tylko nie na to, że ich zawodnicy w końcówce byli słabsi.Jest jeszcze wiele spotkań do rozegrania i zobaczymy która drużyna bedzie lepsza na koniec sezonu.
I jeszcze jedno, trzeba zwrócic uwagę,że Miesiąc miał życiówkę i Baran tez pojechał ponad to do czego przyzwyczaił kibiców.Gdyby oni pojechali na swoim normalnym poziomie to nie moglibyscie miec pretensji do nikogo jakbysci przegrali dużo wyżej.Wasz pech zrównoważyła znakomita jazda w tym meczu tych dwóch zawodników.U nas tak naprawde nikt nie pojechał ponad to na co go stać,nie wspominając już o Tomku i Jeleniu, którzy kompletnie zawiedli.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#108 Postautor: Gelo » 17 kwietnia 2004, o 14:09

Prostota umysłu, prostota języka, prostota zachowania i zero na koncie.
To jedyny komentarz

Gosia
Szkółkowicz

#109 Postautor: Gosia » 17 kwietnia 2004, o 14:22

Ale prostacki wpis bolo A o braku kultury juz nie wspomne Mogłbys uszanować to ze kazdy wypowiada się tu bez tych wszystkich epitetów Pisz sobie tak na swoim rzeszowskim forum Może wy się tak na codzien odzywacie do siebie stąd to słownictwo?? Brak słów...

KrzyÅ›
Junior

#110 Postautor: KrzyÅ› » 17 kwietnia 2004, o 14:22

Nie no komentarz Jelenia na rzeszowskiej stronie mnie rozwalił. Podobno miał za wolne motocykle i ciągle szukał szybkości. Więc mam pytanie do Jeleniewskiego. CZY MOTOCYKLE BYŁY NA TYLE WOLNE ŻE NIE POTRAFIŁ SIĘ NA NICH UTRZYMAĆ? Czego ten pajac ciągle się usprawiedliwia? We Wrocławiu i Krośnie wychodzi na to że dysponował rakietami, a w Rzeszowie padaczkami? Tak czy nie? Niech koleś powie że sobie nie radzi i niech ludzi nie denerwuje bo po co nam w składzie ktoś pokroju Muszyńskiego?

P.s.
Już nie raz widziałem na treningu jak Pan Stachyra musiał "zapraszać" Jelenia na tor. A może szkodzą mu te batoniki które na okrągło żre.
Może lepiej postawić na kogoś innego choć nie mamy zbytniego wyboru.

Geest
Senior

#111 Postautor: Geest » 17 kwietnia 2004, o 14:33

sadzac po wypowiedziach coponiektorych, to chyba najchetniej by nas pozabijali, mam wiec tylko nadzieje, ze zawodnicy Stali na mecz rewanzowy przyjada zeby jezdzic, a nie zabijac na torze. na meczu nie bylem, ale z tego co tu wyczytuje, to Trojan tez klasy nie pokazal wjezdzajac w Åšledzia, wiec jak ktos rzuca kamien, nieh najpierw bedzie bez winy.
a co do tego co pisal Gawrzyk o treningach, to czy to sie tyczy planow czy moze tylko poboznych zyczen?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#112 Postautor: Gelo » 17 kwietnia 2004, o 14:39

Trojanowski to cymbał, dlatego wiecej leży połamany w szpitalu niż jezdzi. Za to co zrobił Darkowi, kiedy wjechał w niego taranem i to już na prostej powininen byc wykluczony do końca zawodów. A niech sie kmioty napinają w I lidze jest 3:0.
ps. Marma Polskie Gdybanie Rzeszów - 3 0 -35

Awatar użytkownika
kretox

#113 Postautor: kretox » 17 kwietnia 2004, o 14:56

gb pisze:Występ Lublina był żenujący.takie aspiracje a forma dno.Z tak osłabioną stalą wygrać 1 pkt to kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!!!!A zachowanie piszcza woła o pomste do nieba!!!!Bezmózgowiec.Rok temu załatwił Kuciape teraz Trojana.Gratulacje.
TO JEST OSTATNI RAZ KIEDY SIE ZA NIEGO STAWIAM,ALE MAM NADZIEJE ZE NIE ZROBIL TEGO SPECJALNIE :wink: MIMO WSZYSTKO ,ZAPMNIAL JAK SIE JEZDZI I TAKA JEST PRAWDA,WIEM ZE BYL BETON I W OGOLE,ALE NAPRAWDE PRZECIESZ TO MIAL BYC JEDEN Z CZOAOWYCH ZAWODNIKÓW,A MYSLE ZE BY GO DAWID WYRUCHAL JAK BY TAK JECHALI SAM NA SAM,NO ALE CUZ,WIARA WIARA I JESZCZE RAZ WIARA

Awatar użytkownika
kretox

#115 Postautor: kretox » 17 kwietnia 2004, o 14:59

Maxx pisze:
bolo27 pisze:jebane lubelskie koziołki i tak nie wejdziecie do ekstraligi nie dla psa kiełbasa ćwoki a ten jebany plastuś ( stachyra) to was jeszcze wyprowadzi tumany skończone i pamiętajcie złamasy ten się śmieje kto się śmieje ostatni a co do piszcza to " nosił wilk razy kilka ...."

Jak rozumiem pisząc tego posta patrzyłeś w lustro i stąd takie natchnienie, żeby użyc w swojej wypowiedzi aż tylu epitetów, czy tak?
GratulujÄ™ wyglÄ…du :D :D :D
JEJKLU ALE ZENADA,BOLO BOLO BO CI SIE ZEBY ROZPIERDOLO UWAZAJ!!!!!a co do naszehj kielbasy to nikt sie po nia nie pcha,a janusz stachyra,jest najlepszym treneren od pamietnego bieleckiego,tylko janusz jak narazie zbiera plusy wiec licz sie ze slowami bolo,bolec=stolec

Kamil232

#116 Postautor: Kamil232 » 17 kwietnia 2004, o 15:03

Maxx wdajesz sie w dyskusje z dzieckiem, ktorego najwiekszym osiągnieciem jest przejscie z 2 do 3 klasy gimnazjum. Dla niego druzyna lepsza to ta która przegrywa. I to kibice z innych miast nawet potwierdzają (z Gdańska zapewne;)) Proponuję mieć to w d... mamy komplet punktów, psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Gelo jestes dla mnie prze... co Gdansczacnie potwierdzaja ?? Moze napisze kilka cystatów z ich forum!!
Kamil z Rzeszowa jest chyba jednym z niewielu kibiców spoza gdańska na tym forum którzy nie są chamscy czy bezczelni

Szakunec dla Kamila !!!
Bardzo ladne zachowanie ze strony kibica z Rzeszowa

BRAWO DKA KAMILA zeby wszyscy kibice zuzla mieli takiesame podejscie do

Brawo dla naszych chlopakow i pozdrowienia dla kibicow z Rzeszowa za posty

I co stary kopara ci opadała !! Jak druzyna była lepsza a Stal gorsza umie sie do tego przyznac !!! A to ze mam 16 lat to znaczy ze nie moge wyraz swoich opinni,ze jestem gorszy. KAZDY CZŁOWIEK MA PRAWO DO WYRAZANIA SWOICH OPINNI. WOLNOS SŁOWA!!!!!!!!
W.Kowalczyk"Znałem magistórw głupszych odemnie" !! :lol:
Twoje wypowiedzi przypominają mi coś. W pewnym momencie o piłkarskiej reprezentacji Polski mówiło sie tak: "Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze...". Do tego zmierzasz? Jeśli w taki sposób byliście lepsi to moje gratulacje
Lublin wygrał bo jechał do konca, tak jak napisałem w bliźniaczym zamkniętym juz wątku. Mecz ma 15 biegów i nie kończy się na 12-tym tak jak skończył wczoraj Rzeszów. To co najważniejsze, czyli końcówkę przegraliście dlatego, że Lublinianie byli lepsi. A skoro tak było, a było w istocie bo byłem i widziałem, to wytłumacz mi drogi kibicu z Rzeszowa w jaki to sposób mogliście być lepsi i jednocześnie przegrać mecz???

POWTARZAM KOREA JEST LEPSZA OD WŁOCHÓW ??? OD HISZPANÓW???!!! WEJDCIE SOBIE NA SPORTSOBARD TAM WSZYSCY PISZA ZE BYLISMY LEPSI W PRZEKROJU CAŁEGO SPOTKANIA
JEDNAK NIE ZAWSZE W SPORCIE JEST TAK, ZE DRUZYNA KTÓRA JEST LEPSZA WYGRYWA!!!!!!!

[/quote]

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#117 Postautor: bartosch » 17 kwietnia 2004, o 15:04

witam po przerwie... fart czy nie fart ale najwazniejsze, ze wygralismy... niestety z powodu "kontuzji" nie bylo mi dane obejrzec zawodow "na zywo", dostawalem na biezaco info ze stadionu za ktore serdecznie dziekuje i nie powiem niezle sie denerwowalem (a lekarze zabronili :) ) szczegolnie po 11 biegach kiedy to przegrywalismy 7pkt. moim zdaniem ojciem zwyciestwa byl Mariusz przywozac bieg po biegu 5:1, raz z Darkiem i raz z Grzeskiem... a Tomka to ja bym tak szybko nie skreslal, bo jak dojdzie do ladu to jeszcze bedziemy mieli z niego duzo pociechy... najwazniesze, ze kolejne zawody "odjechalismy" bez kontuzji i oby tak dalej, pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
kretox

#118 Postautor: kretox » 17 kwietnia 2004, o 15:05

łukasz pisze:ja proponuje na meczu w gorzowie pomoc troche piszczykowi i skandowac jego nazwisko. przeciez on na pewno widzi co sie dzieje i chce dobrze jezdzic. Czy jego kibice musza juz na nim psy wieszac???????? zastanowcie sie i podniesmy naszego piszczyka na duchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOMEK WIERZYMY W CIEBIE!!!
wydaje mi sie ze przesadzasz nie zauwazylem zeby wszyscy go skreslili,ale ile mozna patrzec na ta rozpacz???no ile,ja tez bardzo w niego wierze ale to juz nie jest LKZ a tomek juz nie bedzie taka gwiazda,wierze ze przynajmniej bedzie przywozil chociaz te5 no moze 7 pkt,bedzie lepiej

arOn_ek
Kontakt:

#119 Postautor: arOn_ek » 17 kwietnia 2004, o 15:39

Moim zdaniem przestanmy psoc nasze stosunki, ktore i tak juz sie zjebaly niestety... Nic nie da wyzywanie sie naprawde, wygraliscie wczoraj zasluzenie bo nie ma nie zasluzonych zwyciestw, sa tylko niezasluzone porazki, a my na taka zostalismy skazani... Ale naprawde nic nei da obrzucanie sie miesem, wygraliscie macie 2 pkt do tabeli, a my mamy niestety wciaz ogromnego pecha... Ale nic nie dadza ciagle wyzwiska, bylo minelo, mowi ze trudno i zyje sie dalej... Lublinianie, wyzywacie nas, od najgorszych scierw, to mnie strasznie zabolalo bo myslalem ze nasze stosunki wygladaja troche inaczej, ale najwidoczniej sie mylilem, szkoda... Pozdrawiam...
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."

art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#120 Postautor: kuki » 17 kwietnia 2004, o 15:40

Gelo pisze:Trojanowski to cymbał, dlatego wiecej leży połamany w szpitalu niż jezdzi. Za to co zrobił Darkowi, kiedy wjechał w niego taranem i to już na prostej powininen byc wykluczony do końca zawodów. A niech sie kmioty napinają w I lidze jest 3:0.
ps. Marma Polskie Gdybanie Rzeszów - 3 0 -35
Trojanowski ta lebioda sam wykluczył się do końca zawodów:D
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
kretox

#121 Postautor: kretox » 17 kwietnia 2004, o 15:42

arOn_ek pisze:Moim zdaniem przestanmy psoc nasze stosunki, ktore i tak juz sie zjebaly niestety... Nic nie da wyzywanie sie naprawde, wygraliscie wczoraj zasluzenie bo nie ma nie zasluzonych zwyciestw, sa tylko niezasluzone porazki, a my na taka zostalismy skazani... Ale naprawde nic nei da obrzucanie sie miesem, wygraliscie macie 2 pkt do tabeli, a my mamy niestety wciaz ogromnego pecha... Ale nic nie dadza ciagle wyzwiska, bylo minelo, mowi ze trudno i zyje sie dalej... Lublinianie, wyzywacie nas, od najgorszych scierw, to mnie strasznie zabolalo bo myslalem ze nasze stosunki wygladaja troche inaczej, ale najwidoczniej sie mylilem, szkoda... Pozdrawiam...
CHCIALBYM PRZPROSIC ZA TYCH KTÓRZY COS MAJA DO KIBICOW STALI PODOBA MI SIE TWOJA POSTAWA,TAKICH LUDZI BRAKUJE W NASZYM KRAJU,POZDRAWIAM WAS I MAM NADZIEJE ZE SKONCZY SIE WASZA ZLA PASSA,choc po cichu mysle ze jeszcze potrfa:)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#122 Postautor: mikas » 17 kwietnia 2004, o 15:44

[quote="Kamil232]
Gelo jestes dla mnie prze... co Gdansczacnie potwierdzaja ?? Moze napisze kilka cystatów z ich forum!!
Kamil z Rzeszowa jest chyba jednym z niewielu kibiców spoza gdańska na tym forum którzy nie są chamscy czy bezczelni

Szakunec dla Kamila !!!
Bardzo ladne zachowanie ze strony kibica z Rzeszowa

BRAWO DKA KAMILA zeby wszyscy kibice zuzla mieli takiesame podejscie do

Brawo dla naszych chlopakow i pozdrowienia dla kibicow z Rzeszowa za posty

I co stary kopara ci opadała !! Jak druzyna była lepsza a Stal gorsza umie sie do tego przyznac !!! A to ze mam 16 lat to znaczy ze nie moge wyraz swoich opinni,ze jestem gorszy. KAZDY CZŁOWIEK MA PRAWO DO WYRAZANIA SWOICH OPINNI. WOLNOS SŁOWA!!!!!!!!
W.Kowalczyk"Znałem magistórw głupszych odemnie" !! :lol:

Po pierwsze nie sądze aby Gdańszczanie byli na meczu w Rzeszowie, wiec niech sie lepiej nie wypowiadają kto był lepszy.Kibicuja waszej drużynie, bo to my i Gorzow jestesmy w stanie ewentualnie odebrac im pierwsze miejsce i nikt inny.Dlatego woleliby jakbyście wygrali.
Po drugie jeśli W.Kowalczyk który skonczył podstawowke i zmarnował sobie kariere przez alkohol jest dla Ciebie autorytetem to tak jak on pewnie i Ty magistrem nigdy nie zostaniesz.
I przestan już pisac głupoty, bo tylko psujesz atmosferę między kibicami naszych drużyn.
Pozdro.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

arOn_ek
Kontakt:

#123 Postautor: arOn_ek » 17 kwietnia 2004, o 15:45

Kretox niestety nie wszyscy maja taki tok myslenia, a musisz pamietac ze zawsze trafi sie taki koles ktory rozpeta doslownie burze na forum, ale to jest kompletnie do niczego nie potrzebne... DO NICZEGO... Popatrzcie czasem na baner na gorze forum, i uderzcie sie w piers, bo wyzwiska nic nie dadza naprawde...

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#124 Postautor: kaar » 17 kwietnia 2004, o 15:46

no ja nie wiem kto zaczal - my weszlismy na stadion z pelna kulturka krzyczac "Lublin wita Rzeszow" a wy do nas...no lepiej nie mowic
pozdr.

arOn_ek
Kontakt:

#125 Postautor: arOn_ek » 17 kwietnia 2004, o 15:49

Kaar sory ale to bylo tak, weszliscie na stadion, na poczatku siedzialem niedaleko was i to uslyszalem, wstalem i dostaliscie przynajmniej odemnie owacje na stojaco, ale tego naprawde nie bylo slychac po drugiej stronie, ale jeszcze dobrze nie skonczyliscie spiewac tej przyspiewki juz slyszalem "jestesmy u siebie" co napewno nie podbudowalo nikogo z naszych...