Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Mam nadzieje, ze pokonacie. Wtedy pierwsze miejsce Ostrowa bylo by raczej pewne a reszta naszych glownych rywali (Pila, Opole i Krakow) mialyby po jednej wtopie u siebie, wtedy wygrywajac wyjazdy w Rawiczu, Krosnie i Rownem, wszystko u siebie i zgarniajac wszystkie bonusy (KOPA W LUBLINIE!!!!!!!!) pewnie bylibysmy drudzy 
Motor mocny
E tam ja sie nie martwie, pierwsi czy drudzy co to za roznica. Zbyszek powiedzial ze mamy awans na 99,9% i ja mu wierze 
wlasnie o to chodzi! Najgorzej jakby na pierwsze szedl ktos trzeci, czyli ani Ostrow, ani Lublin.
Hayden pisze:Mam nadzieje, ze pokonacie. Wtedy pierwsze miejsce Ostrowa bylo by raczej pewne a reszta naszych glownych rywali (Pila, Opole i Krakow) mialyby po jednej wtopie u siebie, wtedy wygrywajac wyjazdy w Rawiczu, Krosnie i Rownem, wszystko u siebie i zgarniajac wszystkie bonusy (KOPA W LUBLINIE!!!!!!!!) pewnie bylibysmy drudzy
Chyba zartujesz z tą swoją nadzieją. Tzn mam nadzieję, że żartujesz.
Nie.
Ostrow zrobil powazny krok do awansu wygrywajac w Pile, teraz prawdopodobnie nikt stamtad nie wywiezie punktow, trzeba sie z tym pogodzic i zrobic wszystko by zajac 2. miejsce. Wygrana Ostrowa w Krk wyeliminuje Wande z walki o awans i na polu zostaniemy my ze Stoklosa, ktora raz przegrala u siebie i w Opolu
.
Ostrow zrobil powazny krok do awansu wygrywajac w Pile, teraz prawdopodobnie nikt stamtad nie wywiezie punktow, trzeba sie z tym pogodzic i zrobic wszystko by zajac 2. miejsce. Wygrana Ostrowa w Krk wyeliminuje Wande z walki o awans i na polu zostaniemy my ze Stoklosa, ktora raz przegrala u siebie i w Opolu
Motor mocny
Widzę że rozdałeś już wszystkie karty po 3 kolejkach
pogratulować 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie ja rozdalem, lecz druzyny a dokladnie zawodnicy, ktorzy jechali tak czy inaczej 
Motor mocny
Hayden pisze:Nie.
Ostrow zrobil powazny krok do awansu wygrywajac w Pile, teraz prawdopodobnie nikt stamtad nie wywiezie punktow, trzeba sie z tym pogodzic i zrobic wszystko by zajac 2. miejsce. Wygrana Ostrowa w Krk wyeliminuje Wande z walki o awans i na polu zostaniemy my ze Stoklosa, ktora raz przegrala u siebie i w Opolu.
Ale oczywiscie dalej sobie żartujesz? A Ostrów jechał już w Opolu i wygrał? A Ostrów jechał już w Rawiczu i ma pewnego bonusa? A my jechalismy w Pile? A moze zacznijmy patrzec na siebie a dopiero potem na innych? I moze zrozummy ze to my mamy sklad na pierwsze miejsce a nie Ostrów
Ostrów ma I miejsce bo już wygrał dwumecz z Lublinem za 5 punktów....
Gelo pisze: A moze zacznijmy patrzec na siebie a dopiero potem na innych? I moze zrozummy ze to my mamy sklad na pierwsze miejsce a nie Ostrów
Gelu, bo gumka peknie i znow bedzie wstyd...
W Lublinie, Krakowie tez mielismy sklad na... a jak bylo wszyscy wiedza.
Ostrów męczył sie z Rawiczem podobnie jak my z Równem. Jasne, że nie jest dobrze, ale Opolem przynajmniej na 3 tygodnie uratowalismy tyłek. Ja jestem przeciwnikiem kalkulowania, że moze sie uda awansowac z drugiego miejsca. Dlatego trzeba dopingowac Wandę zeby tak jak nam odebrała punkty Ostrowowi.
Oczywiście, że tak.
Trzeba nie oglądać się na innych tylko wygrywać mecze i zgarniać bonusy.
Mamy skład spokojnie na awans i trzeba robić swoje.
Dobre dla nas wyniki to strata punktów przez głównych rywali - Ostrów i Piłę.
Liga, wbrew temu co zapowiadało się w zimie, jest niezwykle wyrównana i czeka nas jeszcze niejedna niespodzianka, oby tylko nie z nami w roli głównej.
Ustalanie tabeli po 3 meczach, na początku maja można traktować jedynie w kategorii żartu.
Trzeba nie oglądać się na innych tylko wygrywać mecze i zgarniać bonusy.
Mamy skład spokojnie na awans i trzeba robić swoje.
Dobre dla nas wyniki to strata punktów przez głównych rywali - Ostrów i Piłę.
Liga, wbrew temu co zapowiadało się w zimie, jest niezwykle wyrównana i czeka nas jeszcze niejedna niespodzianka, oby tylko nie z nami w roli głównej.
Ustalanie tabeli po 3 meczach, na początku maja można traktować jedynie w kategorii żartu.
istred pisze:Ustalanie tabeli po 3 meczach, na początku maja można traktować jedynie w kategorii żartu.
Otóż to, jak na razie nie wiemy praktycznie nic, a ktoś wyskakuje kto będzie "na pewno 1"
Po pierwsze to nigdzie nie ustalilem tabeli, napisalem jedynie, ze w chwili obecnej jest czterech pretendentow do awansu (to chyba oczywiste, ktore to zespoly?) i dwa miejsca w pierwszej lidze. Przy wyrownanych rozgrywkach kazda porazka u siebie bedzie oznaczala diametralny spadek szans na awans.
Co do naszego skladu to fakt, jak najbardziej jest teoretycznie najlepszy... i co z tego? Dostalismy niemilosierne becki w Krakowie, wygralismy ledwo u siebie z dwoma zawodnikami Rownego, dopiero pewne przebudzenie nastapilo w Opolu (choc dwoch nominalnych liderow jest jeszcze w ciemnym tylku ze swoja forma). Obecnie nie jestesmy takimi pewniakami do awansu jak jeszcze przed sezonem, kluczowe beda dwumecze z Pila i Ostrowem, jednak nie sadze bysmy byli w stanie wygrac u nich.
Zreszta nie wiem jak teraz ze zdrowiem Wandziarzy, ale ostatnio kolano skrecil Konreliussen a zlamane obojczyki mieli Tabaka i Pawlaszczyk, czyli polowa ich skladu miala problemy z kontuzjami. Wiec i tak nie spodziewam sie by postawili wiekszy opor Ostrowiakom a przy okazji zmniejsza swoje szanse na awans.
Co do wrozbity Macieja to widzialem go pare razy, jednak za szybko mowil swoj numer telefonu i nigdy nie bylem w stanie koncowki doslyszec i sie dodzwonic.
Co do naszego skladu to fakt, jak najbardziej jest teoretycznie najlepszy... i co z tego? Dostalismy niemilosierne becki w Krakowie, wygralismy ledwo u siebie z dwoma zawodnikami Rownego, dopiero pewne przebudzenie nastapilo w Opolu (choc dwoch nominalnych liderow jest jeszcze w ciemnym tylku ze swoja forma). Obecnie nie jestesmy takimi pewniakami do awansu jak jeszcze przed sezonem, kluczowe beda dwumecze z Pila i Ostrowem, jednak nie sadze bysmy byli w stanie wygrac u nich.
Zreszta nie wiem jak teraz ze zdrowiem Wandziarzy, ale ostatnio kolano skrecil Konreliussen a zlamane obojczyki mieli Tabaka i Pawlaszczyk, czyli polowa ich skladu miala problemy z kontuzjami. Wiec i tak nie spodziewam sie by postawili wiekszy opor Ostrowiakom a przy okazji zmniejsza swoje szanse na awans.
Co do wrozbity Macieja to widzialem go pare razy, jednak za szybko mowil swoj numer telefonu i nigdy nie bylem w stanie koncowki doslyszec i sie dodzwonic.
Motor mocny
Po pierwsze to nigdzie nie ustalilem tabeli, napisalem jedynie, ze w chwili obecnej jest czterech pretendentow do awansu (to chyba oczywiste, ktore to zespoly?)
nie
Przeciwnicy szukają wzmocnień, a u Nas, twardo wierzą w Puszakowskiego, Barana i resztę
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... kolejarza/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... kolejarza/
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Rempala, a coz to za wzmocnienie? To juz lepiej wieRZyc w Puszaka i Barana.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Z naszego punktu widzenia to... dobra informacja. W Opolu juz wygralismy, u nas nie powinni nam napsuc krwi, bonus powinien byc. Jak dla mnie Rempała moze krecic srednia 2.0 i bede sie cieszyl 
Moim zdaniem gość może zaskoczyć bo od kilku sezonów na przeszkodzie staje mu mała liczba startów. Jeśli trafi do Opola tonależy się cieszyć, że mecz z nimi mamy już odjechany.
A Desmo powiedz mi. Czy Ty nie liczyłbyś na zawodnika, za którego podpis pod kontraktem zapłaciłeś kilkadziesiąt tysięcy złotych (jeden z nich ładnych kilkadziesiąt
), najlepiej wyrzucić i dokupić ze 2 napieraczy, za podpis tamci wezmą łącznie ok. 100 tys., ale to nie jest KS Tęcza i klub nie dostanie "jako konsultanci 20% ogólnej sumy kosztów".
- niespokojny
- Trener
Ludzie sa przyzwyczajeni po ostatnim sezonie do nazwisk. Nie mamy teraz zadnego zawodnika z takim nazwiskiem jak Dryml, czy chocby Rymel a za to ma je Pila, a nawet Ostrow. Jak widac, niektorzy nie moga sie w nowej rzeczywistosci odnalezc
. Sam optowalem za wzmocnieniem, ale po wygranej w Opolu.... mysle, ze trzeba poczekac co Stead pokaze. Bo jesli bedzie w formie a dojdzie jeszcze jakies wzmocnienie, to dwoch b.dobrych zawodnikow na lawce moze zepsuc atmosfere. No ale Stead najpierw musi zaczac jezdzic. To juz inna sprawa. Mamy bardzo wyrownany sklad, i kazdy zaczyna powoli jechac lepiej. Kazdy moze byc liderem i to jest nasza przewaga nad innymi zespolami.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
ja bym sie tam specjalnie nie martwił - jak im Marcin pomoże wygrać u siebie z Ostrowem czy Krakowem - to czemu nie. A nie widzę róznicy miedzy Rempałą a naszymi liderami - moze nawet z lekką przewagą naszych - oczywiscie w obecnej formie.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... a-ii-ligi/
a u nas chłopaki mają urlopy
Dzisiaj pewnie się pojawi szkółka i Piszcz. W związku z wprowadzeniem nowych tłumików zaczyna mnie poważnie przerażać praca naszego trenejro
a u nas chłopaki mają urlopy
Ojtam, Baran z Miesiacem pojezdza w Rzeszowie na jednym kole, Puzon gdzies tam moze tez, wazne ze mecz w Opolu wygrany a kibice to choragiewki, bo chca, zeby ich druzyna dobrze jechala...
Motor mocny
Jeszcze sie okaze, ze Suchy z Piszczem beda liderami
Chyba jako jedyni z naszych krajowych cos pojezdzili na nowych pierdziawkach.