Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Nie działa, chyba nas za dużo jest do oglądania........ Niech ktoś piszę relację
Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
działa pięknie, nic nie tnie
w 3 biegu 4:2 dla opola, wpiszcie w google "itvl.pl mecz kmz opole" wciskacie pierwszy link z gory i czekacie aż się włączy..
a jak sie nie chce włączyć to odświeżajcie do skutku
w czwartym biegu jedziemy na 5:1 ;D
w czwartym biegu jedziemy na 5:1 ;D
Ostatnio zmieniony 8 maja 2011, o 16:32 przez sound, łącznie zmieniany 1 raz.
GIGI pisze:działa pięknie, nic nie tnie
Haaa spadłem z krzesła
Panowie probowałem 36 razy i sie udało
GIGI nie zrozumieliśmy sie,ktos wrzocił linka z SF jako relacje live myslałem ze do tego pijesz ze nietnie
Ostatnio zmieniony 8 maja 2011, o 16:39 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Bez sensu, zamień modem na szerokopasmowe łącze to nie będziesz spadał z krzesła.
Mi też! I od razu 5-1 dla nas!!!
772 ludzi oglada teraz mecz. Fantastycznie! Ale ilu nie oglada bo nie ma dostepu do tej telewizji?

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
tylko ze jakość pozostawia trochę do życzenia i strasznie tnie
podziekowania dla itvl za idee transmisji ...
ale trzeba jeszcze popracowac nad jakoscia
pozdr 8)
ale trzeba jeszcze popracowac nad jakoscia
pozdr 8)
Jasne, jakosc zawsze moze byc lepsza. Najwazniejsze, ze widac postepy. Nie mialam przerw, kolory kaskow byly do odroznienia no i bardzo wazne, ze zdecydowanie poprawila sie jakosc glosu- pamietam transmisje z ub. roku, gdzie w mikrofony glownie dmuchal wiatr.
Ciesze sie z zapowiedzi kolejnych transmisji do konca sezonu.
Ciesze sie z zapowiedzi kolejnych transmisji do konca sezonu.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Ale Gollob zrobil Protasa przed chwila. Wyobrazam sobie ile "kurew" polecialo i poleci z ust Pepe
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Widac bylo, ze Dudek caly luk jechal jakby zaraz mial sie wywrocic. Zobaczyl, ze Nicki jest blisko i chcial to sprzedac. Na szczescie sedzie nie jest glupi.
A strzelec to niezly akrobata
.
A strzelec to niezly akrobata
Richie Faulkner:
Ale to co Gollob wyprawia w jeździe parą warte jest pieniędzy, które bierze. Biedny Andersen może nie mieć do czego wracać 
inna sprawa ze to co odwala dzis Nicki, to istna paranoja. Moze moje wrazenie jest spowodowane tym, ze ogladam jednak nienajlepsza pod wzgledem jakosci transmisje internetowa, ale wydawalo mi sie ze mogl byc tam kontakt, a pozniej bardzo solidnie wypychal Mroczke...
Nie chce zabrzmiec dramatycznie, ale Tomek Gollob w Gorzowie (chociaz nie wiem czy to akurat "sprawka" Gorzowa czy innych czesto prywatnych "zdarzen") osiagnal pelnie "bycia zuzlowcem"... Jest jak Pan Miyagi z Karate Kid czy Skiper z Pingwinow z Madagaskaru.
Pelna profeska i poziom wyzej niz reszta swiata
Pelna profeska i poziom wyzej niz reszta swiata
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Trudno wierzyc w to co sie widzi. Gollob to po prostu geniusz zuzlowy, szkoda, ze nie mial kamerki na kasku
.
Motor mocny
Guzik się znacie... Gollob się skończył
a przynajmniej tak tu kiedyś wyczytałem;)
P.S. Wykluczenie Dudka jak najbardziej słuszne
Saint pisze:Guzik się znacie... Gollob się skończyła przynajmniej tak tu kiedyś wyczytałem;)
Sam kiedys stawialem na to, ze Gollob sie skonczyl. Okazalo sie tylko, ze nie skonczyl sie on - tylko jego otoczenie. Pare zmian "za kulisami" i mamy naszego zuzlowego mistrza
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:Nie chce zabrzmiec dramatycznie, ale Tomek Gollob w Gorzowie (chociaz nie wiem czy to akurat "sprawka" Gorzowa czy innych czesto prywatnych "zdarzen") osiagnal pelnie "bycia zuzlowcem"...
"Wyczyścił" sobie życie prywatne i osiągnął wyżyny.
PS. Wszystkie dotychczasowe decyzje sędziego w pseudoderbach prawidłowe.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Kto by pomyślał przed sezonem, że Mroczka będzie tak jeździł?
I teraz "bajkopisarz" ma problem...
Szacun dla Mroczki, w zyciu bym nie pomyslal, ze zobacze go regularnie wozacego falubazow. Zobaczymy jak pojdzie dalej w sezonie.
Richie Faulkner:
- niespokojny
- Trener
A mi sie przypomnial komentarz do dzisiejszego meczu w Opolu:
"Barrrdzo wazna wiadomosc podal spiker zawodow. Okazalo sie, ze Pani Stanislawa-ksiegowa klubu z Opola ma dzisiaj imieniny!''
Myslalem, ze spadne z krzesla po takim info, ale od razu pomyslalem, ze najlepszym prezentem byloby malo do wyplaty po meczu
"Barrrdzo wazna wiadomosc podal spiker zawodow. Okazalo sie, ze Pani Stanislawa-ksiegowa klubu z Opola ma dzisiaj imieniny!''
Myslalem, ze spadne z krzesla po takim info, ale od razu pomyslalem, ze najlepszym prezentem byloby malo do wyplaty po meczu
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Komentarz to brzmi dumnie...
"Z Lublyna do Angly" brakowalo jeszcze zeby dodal : przez Dublyn
PS. Dobrze ze ta ITVL jest i sie rozwija, ale na Boga: rownajmy w gore!
"Z Lublyna do Angly" brakowalo jeszcze zeby dodal : przez Dublyn
PS. Dobrze ze ta ITVL jest i sie rozwija, ale na Boga: rownajmy w gore!
Przesadzacie nasi komentatorzy naprawdę dawali dziś radę,wypadli nawet lepiej niż obraz który cały czas się zacinał
a komentarz nie
a komentarz nie