Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Jak juz brac to brac zawodnika, ktory zna 2ligowe tory. Takich niestety nie ma, wiec trzeba brac petarde, ktorej... i tak nie ma, a na pewno nie sa nimi Drymle. Monberg fajnie wypada w statystykach, ale to tylko statystyki i mozna sobie je czesto wsadzic. Rempala to oczywiscie nieporozumienie, Tai - kontuzja i angol, wiec praktycznie nie ma nikogo.
Tai to chyba Kangur tylko z angielska licencja jezdzi, wiec od bidy moze byc
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
jego ojciec tez byl Anglikiem, ino spedzil troche zycia w Australii
Reke bym sobie dal uciac, ze swego czasu gadali tak o nim komentatorzy, ale kto wie.
Richie Faulkner:
- kmzlublinfan
- Senior
Woffinden to Australijczyk z Brytyjskim paszportem.
Ja bym się zastanowił nad Matejem Kusem. Jeździł u nas co prawda w 2007 roku, ale tor zna. Byłby dobrym wzmocnieniem.
Ja bym się zastanowił nad Matejem Kusem. Jeździł u nas co prawda w 2007 roku, ale tor zna. Byłby dobrym wzmocnieniem.
wedlug mnie naprawde swietny teskt :Zapowiedź V Międzynarodowego Turnieju Żużlowego Pamięci Łukasza Romanka Tomasz Lorek - kapitalny dziennikarz.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
kmzlublinfan pisze:Woffinden to Australijczyk z Brytyjskim paszportem.
hmm urodzil sie w Anglii, jego rodzice sa Anglikami, Tai ma obywatelstwo angielskie i startuje z angielska licencja, ale mimo to jest Australijczykiem?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Umowmy sie tak. Nacji jest angielskiej, ale zuzlowo to Kangur, bo tam sie uczyl jezdzic i tam wygrywal pierwsze zawody
.
Richie Faulkner:
orientuje sie ktos na ile przed niedzielnymi spotkaniami pojawiaja sie zaklady na tobecie? z gory dzieki!
niedziela rano, mysle ze kolo 10-11. Trzeba puszczac od razu bo potem kursy leca, albo handicapy wzrastaja. Ale na Opole i tak bedzie niewiele, mysle ze max 1.3.
zawsze niedziela przed samym południem
A ja twierdze ze pare godzin przed rozpoczeciem meczow. Zawsze dodaja w niedziele rano.
Kurs na naszą porażkę zachecający 1.7 . Chyba pomogę naszym i postawię grubo na Opole a wtedy pewnie kupon nie wejdzie
Poświęcę trochę moich $ dla dobra KMŻ
Łapać łapać bo kurs spada
Jak przegrają to chociaż bogaci będziemy 
Poświęcę trochę moich $ dla dobra KMŻ
Łapać łapać bo kurs spada
- niespokojny
- Trener
Bedzie remis i ani kasy ani zwyciestwa, ha! 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dobrze, że Crump nie jest do wzięcia, bo by u nas zatrudnienia nie znalazł.kilar pisze:Jak juz brac to brac zawodnika, ktory zna 2ligowe tory.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Znalazlby, bo to zawodnik petarda 
- marcin_lub
- Junior
Krosno 2,45 x Lublin 2,20 = 5,39
Uważam że bardzo prawdopodobne
Wszedłem sobie na SpeedwayResults żeby zerknąć na wyniki pewnego zawodnika z Wrocławia
i przez przypadek zauważyłem, że dziś dwudziestka stuknęła najpopularniejszemu żużlowcowi Lubelszczyzny A.D. 2010
Najlepszego Tadziu!!!
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
kilar pisze:Jak juz brac to brac zawodnika, ktory zna 2ligowe tory. Takich niestety nie ma
No jak to, mozemy wziac Mateusza Kowalczyka.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A moze Kamila Zielinskiego? KSM rowny 2.50 - idealnie wpasowalby sie w sklad. No i zna tor w Opolu 
to jak już tak lecimy to może Adam Pietraszko +10 murowane ;d
Pisałem to już przed sezonem - Jurek Mordel! 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...