Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011
A co ci pomoże "Sandałek"?? Tu trzeba w pierwszej kolejności trenera na gwałt wymienić!!! kilku zawodników wypierdzielić dla przykładu, kilku jeszcze pozyskać i walczyć do upadłego o awans, bo to jedyna szansa przy takim sponsorze!!!! Jeśli nie teraz, to żużla już nie będzie w przyszłym roku, bez awansu LW odejdzie !!
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
ravajas pisze:Ale przecież Torsen nie broni tezy, że wszystko było ok.
No tak chyba źle to ująłem bo Torsen napisał o nieprzygotowaniu do sezonu, a ja dodałem to co teraz się wyprawia bardziej w nawiązaniu do poprzednich postów . Nie chodzi przecież o to żeby teraz zrobić nagonkę na Wilka ale nie mam pojęcia jakie mogą być podstawy do bronienia go. Jeżeli faktycznie Panowie Rutecki i Stachyra są możliwi do zatrudnienia to środa/czwartek któryś z nich powinien być już na jednym z licznych treningow przed następnym meczem
Samo ZZ nic by nie dało!!!
Mecz przegrali: Baran z Wilkiem!!! Baran bo pojechał beznadziejnie a Wilk bo nie zrobił ZZ
Miesiąc - tego oczekiwałem
Proctor - trochę słabiej niż myślałem
Suchecki - na niego nie liczyłem i NIE LICZĘ!!!!
Auty - rozczarowanie ale na punkty Łukaszewskiego nie liczyłem, więc...
Tak naprawde to jeszcze nic się nie stało, stanie się jak ktoś inny wygra w Krakowie.
Mecz przegrali: Baran z Wilkiem!!! Baran bo pojechał beznadziejnie a Wilk bo nie zrobił ZZ
Miesiąc - tego oczekiwałem
Proctor - trochę słabiej niż myślałem
Suchecki - na niego nie liczyłem i NIE LICZĘ!!!!
Auty - rozczarowanie ale na punkty Łukaszewskiego nie liczyłem, więc...
Tak naprawde to jeszcze nic się nie stało, stanie się jak ktoś inny wygra w Krakowie.
-
jagermaister
sobi2004 pisze:Rafał Wilk musi ODEJŚĆ !
Kto jest za niech się wpisuje.
Jestem za od 2 lat, więc się wpisuję.
Ale też nie może być tak, że Wilk ma byc jedynym kozłem ofiarnym. Już w drugim meczu sezonu wychodzi głębia naszej kadry. Dobrych zawodników na rynku trochę jest, podaż przewyższa popyt. Wanda potrafiła wynallezć Larsena z całkowitego niebytu jeśłi chodzi o polskie ligi. Brać sie do roboty, szukać i negocjować.
NA SF cała Polska z nas się śmieje 
i słusznie że się śmieje bo sami z siebie(naszych zawodników) powinniśmy się śmiać
a kto jest temu winien? nie "słaby" trener Wilk, nie "słaby" skład, tylko forowi napinacze.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
-
kombinator1983
Pojechali po bandzie. Ciężko będzie walczy wam o awans 3 juniorami w składzie - ewidentny błąd. Moim skromnym zdaniew więcej dała by ZZ-ka lub Puszak + gośc
Z drugiej strony zapowiada się bardzo wyrównana liga - można zobaczyc na naszych co zrobili z rawiczem: tor- samobój, męczą nas bruchaj"zerem", nie przemyslane zachowania trenera - brak zmian za cienkiego jak tyłek węża Staszewskiego na Młodego Ruska.
Cosmi się wydaje, że w Krakowie nie wygra nikt
Pawliccy nie tacy straszni POLONIA przynajmniej jak narazie odpada z walki o awans
(choc trudno spodziewac się ze się poddają)
zostaje KRAKÓW, OPOLE, OSTRÓW, LUBLIN nie wiadomo co z KROSNEM I RAWICZEM ale raczej bez fajerwerków,
Pozdrowienia z OSTROWA WLKP.
Z drugiej strony zapowiada się bardzo wyrównana liga - można zobaczyc na naszych co zrobili z rawiczem: tor- samobój, męczą nas bruchaj"zerem", nie przemyslane zachowania trenera - brak zmian za cienkiego jak tyłek węża Staszewskiego na Młodego Ruska.
Cosmi się wydaje, że w Krakowie nie wygra nikt
Pawliccy nie tacy straszni POLONIA przynajmniej jak narazie odpada z walki o awans
zostaje KRAKÓW, OPOLE, OSTRÓW, LUBLIN nie wiadomo co z KROSNEM I RAWICZEM ale raczej bez fajerwerków,
Pozdrowienia z OSTROWA WLKP.
ravajas pisze:a kto jest temu winien? nie "słaby" trener Wilk, nie "słaby" skład, tylko forowi napinacze.
A kto przed meczem z Równem darł się na pół Lublina, że wygramy?
Kto w gazetach obiecywał złote góry?
Lizodup jeden.
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
masz racje, zapomniałem o tym.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
hm dziwne z tym Steadem. Przecież nie było Pusza więc miał trzecią średnią.....
"KOMUNIKAT NR 12/2011 - GŁÓWNA KOMISJA SPORTU ŻUŻLOWEGO
2. Lista zawodników I i II ligi, którzy mogą być zastępowani w najbliższych 3 meczach swoich
drużyn:
Lubelski Węgiel KMŻ
Simon STEAD 2,548
Mariusz PUSZAKOWSKI 2,313
Karol BARAN 2,263"
"- Nie było możliwości zastosować zastępstwa zawodnika. Zastępowani mogą być tylko trzej
zawodnicy z najwyższą średnią w drużynie. Stead takiej średniej nie ma. Jego KSM to 6,50, więc nie mogłem zrobić zastępstwa zawodnika - tłumaczy szkoleniowiec"

2. Lista zawodników I i II ligi, którzy mogą być zastępowani w najbliższych 3 meczach swoich
drużyn:
Lubelski Węgiel KMŻ
Simon STEAD 2,548
Karol BARAN 2,263"
"- Nie było możliwości zastosować zastępstwa zawodnika. Zastępowani mogą być tylko trzej
zawodnicy z najwyższą średnią w drużynie. Stead takiej średniej nie ma. Jego KSM to 6,50, więc nie mogłem zrobić zastępstwa zawodnika - tłumaczy szkoleniowiec"
Czy Wilk się obroni? 
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, o 22:06 przez Desmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Lista zawodników z 3 najwyższymi indywidualnymi KSM w poszczególnych drużynach:
Lubelski Węgiel KMŻ
Mariusz PUSZAKOWSKI 9,50
Karol BARAN 9,42
Paweł MIESIĄC 6,68
za: KOMUNIKAT NR 13/2011 Główna Komisja Sportu Żużlowego
Lubelski Węgiel KMŻ
Mariusz PUSZAKOWSKI 9,50
Karol BARAN 9,42
Paweł MIESIĄC 6,68
uprzedziłeś mnie
no to ładne buty
Nie wiem czego tu jeszcze trzeba żeby zmienić trenera? Czy Wilk ma jakieś specjalne zasługi dla Lublina? sentyment? Osobowość, dzięki której powiemy ok wyszła kicha ale on wszystkiego dopilnuje? Już jest pierwszy wywiad, że musimy się uderzyć w pierś i szukać winy u siebie, no to poszukaj Pan raz jedyny u siebie i daj Pan nam szansę na awans odchodząc
- MikeMistrz
- Senior
No przecież to jakieś jaja. Jedyną sensowną korzyścią wynikającą z odstawienia Puzona od składu, było wstawienie Steada/ZZ. Pontus w meczu z Równem tak błysnął, że należało mu dać kolejną szansę? :/ Ja to widzę tak:
1.Proctor
2.Suchecki/Piszcz
3.Miesiąc
4.Stead/ZZ
5.Puzon/Baran
6.Łukaszewski
7.Gość
Skoro i Baran i Puzon jadą padakę, to niech za karę jeżdżą za zmianę
.
Ewentualnie to samo co dzisiaj, tyle że ZZ, a potem Stead, gdy wyzdrowieje, a na juniorce Sweetman.
I Maxx nie bądź śmieszny z tymi tekstami o Puzonie. Nie wiem czy to była dobra decyzja Wilka, ale warto było spróbować i dobrze, że akurat na to zdecydował się szybko.
Edit: To kiedy wyszedł ten 13 komunikat? Przed meczem z Krakowem ?
1.Proctor
2.Suchecki/Piszcz
3.Miesiąc
4.Stead/ZZ
5.Puzon/Baran
6.Łukaszewski
7.Gość
Skoro i Baran i Puzon jadą padakę, to niech za karę jeżdżą za zmianę
Ewentualnie to samo co dzisiaj, tyle że ZZ, a potem Stead, gdy wyzdrowieje, a na juniorce Sweetman.
I Maxx nie bądź śmieszny z tymi tekstami o Puzonie. Nie wiem czy to była dobra decyzja Wilka, ale warto było spróbować i dobrze, że akurat na to zdecydował się szybko.
Edit: To kiedy wyszedł ten 13 komunikat? Przed meczem z Krakowem ?
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, o 22:09 przez MikeMistrz, łącznie zmieniany 1 raz.
Co innego średnia KSM, a co innego lista zawodników zastępowanych.
Ja rozumiem krytyke Wilka, rzeczywiscie przygotowanie zespolu do sezonu wola o pomste do nieba (pytanie jaki mial terener na to wplyw bezposrednio). Z ta ZZ tez niezle jaja, chyba ktos nie poczytal regulaminu.
Ale badzmy obiketywni, popatrzmy w program i przyznajmy, ze meczu nie przegralo nam zestawienie skladu. Przegral nam ten mecz Baran na spolke z Suchym. Niestety.
Mam wrazenie, ze kasa z Bogdanki plynie szerokim strumieniem, a poczawszy od zarzadzania klubem po terenerke panuje wielki chaos.
Ale badzmy obiketywni, popatrzmy w program i przyznajmy, ze meczu nie przegralo nam zestawienie skladu. Przegral nam ten mecz Baran na spolke z Suchym. Niestety.
Mam wrazenie, ze kasa z Bogdanki plynie szerokim strumieniem, a poczawszy od zarzadzania klubem po terenerke panuje wielki chaos.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, o 22:12 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Wilk pisze:- Nie było możliwości zastosować zastępstwa zawodnika. Zastępowani mogą być tylko trzej zawodnicy z najwyższą średnią w drużynie. Stead takiej średniej nie ma. Jego KSM to 6,50, więc nie mogłem zrobić zastępstwa zawodnika - tłumaczy szkoleniowiec.
BZDURA !!!
drużyn:
Lubelski Węgiel KMŻ
Simon STEAD 2,548
Karol BARAN 2,263
http://www.pzm.pl/userfiles/2011-pliki/ ... 2_2011.pdf
WYWALIĆ WILKA!
oczywiście, że ani Pusz ani ZZ nic by tu nie zmieniło. W jakiej formie jest Pusz pokazał z Rownem.
Ale jak można tak się kompromitować w prasie ??
Ale jak można tak się kompromitować w prasie ??
BR pisze:Lista zawodników z 3 najwyższymi indywidualnymi KSM w poszczególnych drużynach:
Lubelski Węgiel KMŻ
Mariusz PUSZAKOWSKI 9,50
Karol BARAN 9,42
Paweł MIESIĄC 6,68
Tą listę stosuje się tylko w przypadku
"5. Limit minimalny sumy KSM drużyny nie ma zastosowania w przypadku,
gdy do zgłoszenia drużyny do zawodów zostaną załączone oświadczenia
o niezdolności zawodnika do startu w zawodach żużlowych (załącznik
nr 9, DRUKI OBOWIĄZUJĄCE W SPORCIE ŻUŻLOWYM) potwierdzające
zwolnienia lekarskie na okres co najmniej 9 dni obejmujący datę
zawodów, które dotyczą co najmniej 2 zawodników spośród 3 z najwyższymi
indywidualnymi KSM w drużynie. W przypadku równości
indywidualnych KSM, o tym, który zawodnik będzie zaliczany do 3 zawodników
z najwyższymi KSM zadecyduje klub."
komunikat 13 jest w związku z art. 764 ust. 5:
"Limit minimalny sumy KSM drużyny nie ma zastosowania w przypadku,
zawodów, które dotyczą co najmniej 2 zawodników spośród 3 z najwyższymi indywidualnymi KSM w drużynie. W przypadku równości
indywidualnych KSM, o tym, który zawodnik będzie zaliczany do 3 zawodników z najwyższymi KSM zadecyduje klub."
edit: byłeś szybszy
"Limit minimalny sumy KSM drużyny nie ma zastosowania w przypadku,
zawodów, które dotyczą co najmniej 2 zawodników spośród 3 z najwyższymi indywidualnymi KSM w drużynie. W przypadku równości
indywidualnych KSM, o tym, który zawodnik będzie zaliczany do 3 zawodników z najwyższymi KSM zadecyduje klub."
edit: byłeś szybszy
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, o 22:13 przez BR, łącznie zmieniany 1 raz.