Chyba, że taktycznie podpisać, żeby Piła go nie złapała

kmzlublinfan pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/19/monberg-odejdzie-z-ks-row-rybnik/
A może takie małe wzmocnienie? Wiem, że były z nim przygody w 2005 roku. Ale w drugiej lidze powinien szalec.
kylong pisze:KSM dla II ligi 6,47. Za mało mamy zawodników o takim KSM? Myślę, że Tyron, Stead czy nawet Auty są na tą chwilę lepsi, a na pewno bardziej objeżdżeni (w sezonie) od niego.
Chyba, że taktycznie podpisać, żeby Piła go nie złapała
Smirnek_ pisze:No jasne. Na następny sezon proponuję Śwista, a na trenera Chrisa Louisa. A po wejściu do ekstraligi Andersena. Widzę, że niektórzy nigdy się nie nauczą.
jednego pulpeta w składzie już mamy$korzen$ pisze:Wy na prawde pogardzilibyscie Pulpetem?
Ja dalej wierzę - nie ma możliwości, żebyśmy nie weszli do I ligi, awans jest dla nas pewny stuprocentowo. Ja po prostu nie widzę innej opcji. Już w ubiegłym roku powinniśmy awansować, bo w dwumeczu z Łodzią w rundzie finałowej byliśmy lepsi, ale cóż, takie były reguły w ubiegłym sezonie i przegraliśmy. Jestem przekonany, no może na 99,9 procent, że awansujemy do I ligi
meesha pisze:Zaczyna się to co lubię czyli wynajdywanie jakichś egzotycznych jeźdźców, "wielkich talentów", które trzeba czym prędzej kontraktować bo inni "zabiorom"![]()
No to dorzucam kilka:
Shane Hezelden z Hackney,
Joe Jacobs z Mildenhall,
Zdenek Vrba z Pragi
i Kristian Revinsek z Krsko
Zapamiętajcie te nazwiska
meesha pisze:Ondrej jest już dawno odkryty więc się tu nie nadaje. Ale szukaj dalej