Treningi
Re: Treningi
Rozumiem że jedziemy na mecz bez żadnego treningu ?
Z planu treningowego wyglada, że tak. 
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Skoro nie trenują a zbliżają się święta i dużo ciężkiego jedzenia , prezes Komarnicki ma radę dla chcących coś zrzucić w terenie :
Prezes rzekł pisze:Nie wiem, jak można biec w lesie i nie widzieć gałęzi. To trzeba być ślepcem
treningi sa wedlug planu,jak nie druzyna to szkółka....czyli dzis tez ktos jezdzic bedzie od 16
Ada, ale to jest zasadnicza różnica czy będzie jeździć drużyna czy szkółka
No chyba, że ktoś tylko chce "perfumerii" zażyć to wtedy bez różnicy 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Trenuje Jendrej, Piszcz, Jeleniewski i szkółka.
Reszta gwiazdek jest chyba pewna wygranej w Krakowie, jeśli nie potrzebują treningu.
Reszta gwiazdek jest chyba pewna wygranej w Krakowie, jeśli nie potrzebują treningu.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Dobrze, że Tomek Piszcz nie rzucił focha, nie załamał się tylko ostro trenuje. Jego dobra dyspozycja bardzo by się przydała. Reszta podobno trenuje w Rzeszowie, tylko do cholery nie wiadomo po co na przyczepnym torze, nie lepiej pojechać chociażby do Tarnowa, żeby ustawić dobrze sprzęt na beton i poćwiczyć starty?
A Jeleń powinien chyba rzeczywiście usłyszeć to i owo od J. Ziółkowskiego odnośnie swoich publicznych wynurzeń na temat toru, na którym trenuje, śmiem twierdzić, na przysłowiowy krzywy ryj.
Ciekawe co takiego powiedział? Prawdę? W przypadku awansu to jestem przekonany, że będzie jeździł u nas i jakieś konflikty są niewskazane.
Konflikty nie sa wskazane, ale jezeli byl niezadowolony z toru, to mogl chociaz trzymac jezyk za zebami i nie komentowac tego.
To niech trenuje w Łodzi i mówi prawdę o tamtejszym torze.
Nie ma to jak wyświadczyć komuś przysługę, a potem przeczytać, że się ją źle wyświadcza.
Nie ma to jak wyświadczyć komuś przysługę, a potem przeczytać, że się ją źle wyświadcza.
- niespokojny
- Trener
Jak mu sie nie podobal tor to mogl na nim nie jezdzic. Nikt go nie zmuszal, a to klapanie dziobem juz dawno stalo sie 'upierdliwe'. Gwiazdorstwo 'ekstraligowcowi' juz sie uszami wylewa.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dziwnie to wszystko wygląda. Niedawno sam Puszakowski przyznał, że do sparingów trzeba było jednak poważniej podejść, mecz ledwo wygrany ale klimat narazie chyba typowo świąteczny. Piszcz coś u nas jeździ, reszta podobno w Rzeszowie ma się pokręcić. Za to Ostrów sobie jedzie właśnie sparing z Tarnowem a Sówka wozi Ułamka. Dlaczego Łukaszewskiego nie widać u nas ? Raz się gdzieś pokaże i już jest gotowy ?
Chyba pora troszkę się rozkręcić zanim reszta nam odjedzie
Chyba pora troszkę się rozkręcić zanim reszta nam odjedzie
Ja to nie wiem o co wam chodzi? Toż to taka tajemnica, że w Lublinie nikt toru od dawna nie potrafi zrobić? Normalnie jak by zdradził recepturę Coca Coli...