Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011
I tak nic z tego nie będzie jeśli nasi nie popracują nad sprzętem (treningi!). W niedzielę byli potwornie wolni. Porównajcie czasy z meczu z Równem i ze spotkania w zeszłym sezonie, gdy też był beton. Przykład: mecz z Orłem, 22 sierpnia 2010 r., Wojaczek ubija tor, a najlepszy czas dnia 66,93. Poza tym 8 czasów między 67 a 68 sek.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Wtedy na pewno nie był taki beton jak na ostatnim meczu, faktycznie był ubijany ale i tak był o wiele bardziej przyczepny. Prawda jest taka że czasy w okolicy 66 na takim torze są nierealne
Zawsze można wygrać mecz w 3 a nawet 4 i tego się trzymajmy.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2011, o 19:12 przez Grucha18, łącznie zmieniany 1 raz.
- stefanzdzialek
- Senior
Grucha 18 - miałeś w szkole taki przedmiot jak j. polski ?
No to wszystko wygląda na to, że Josh zadebiutuje w poniedziałek w naszych barwach
Ja bardzo się z tego cieszę i obym cieszył się tak po zakończonym meczu 
Josh to równy gość i na facebooku odpisuje na wiadomości
A więc moi drodzy potwierdził, że przylatuje do Krakowa, więc tutaj przynajmniej mamy zagadkę rozwiązaną 
Josh to równy gość i na facebooku odpisuje na wiadomości
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2011, o 20:52 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
po czym wnosisz?
moze pomyslal ze Ty to nasz trener i ze wlasnie dostaje zaproszenie na mecz? Wszak "nasi" lubia fejsika 
E tam, przecież trenera dobrze zna. Był przecież z całą ekipą w naszych górach.
Na forum Krakowa piszą, że prawdopodobnie Pawłaszczyk złamał dzisiaj na treningu obojczyk, więc nie wykluczone, że i tam będzie ZZ, ale to na razie info niepotwierdzone.
Ale masz szajbe 
Caly bozy dzien
Co ty jestes, emeryt, rencista, czy tegoroczny maturzysta, ze nie masz nic innego do roboty?
Caly bozy dzien
Co ty jestes, emeryt, rencista, czy tegoroczny maturzysta, ze nie masz nic innego do roboty?
go! dzisiaj napisałem 7 postów (z czego 4 przed 11:00 i 3 teraz), Ty zaś 5. Znaleźć Ci kto dziś napisał więcej? a jeśli się już pytasz to tegoroczny 33-letni maturzysta, bo 14 razy nie zdałem do następnej klasy, pasuje? 
Ja przynajmniej nie klepie głupich postów w stylu :
Ja przynajmniej nie klepie głupich postów w stylu :
go! pisze:ciagle ma
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2011, o 21:49 przez jerry78, łącznie zmieniany 3 razy.
- Łoptymista
- Trener
- niespokojny
- Trener
Lipa straszna ze Pawlaszczyka nie bedzie. Moga za niego zrobic ZZ.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
To niech robią i tak wygram.
A jerry78 właśnie miałem pisać że Josh Auty będzie w Krakowie ale mnie uprzedziłeś.
A jerry78 właśnie miałem pisać że Josh Auty będzie w Krakowie ale mnie uprzedziłeś.
Bo mi odpisał jeśli chcesz mogę ci zacytować jego odpowiedź.
No to proszę masz:
Yes I am flying over so I hopefully yes
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2011, o 22:02 przez Grucha18, łącznie zmieniany 1 raz.
1.Proctor - ciekawe jak sobie poradzi w wandzie ale z tego co widać było w Lublinie betonu chlopak sie nie boi
2. Suchy - spasuje się i przywiezie 6 pkt
3. Miesiąc - tu problem, chlopak lubi po orbicie szaleć, raczej gościu na kope niz na beton - 4-5 pkt
4 Z/Z - jedna wielka lipa, wytlumacze pozniej
5 Baran - starty do bani, jazda po orbicie i traci pozycje - to nie ten sam zawodnik co w zeszlym sezonie a na betony to tym bardziej on nie jest... 7-8 pkt to max
6. Łukaszewski - 1-3 pkt wiecej nie zdobedzie, przypomina kostro w poczatkowej fazie zeszlego sezonu, daleko z tylu za seniorami
7. Auty/Sweetman (Aspi) dobrze sobie radzą w Anglii na kopie i krotkich torach, a z zeszlego sezonu dno na betonach Słodki, podobnie bedzie i tutaj max 4pkt (Aspi sądze że w granicy 5-6 tak jak u nas na betonie pokazał)
Gratulacje odstawiać Puzona (betoniarza) na rzecz Barana który woli kopę, czasy mieli podobne w Lublinie a starty... Baran ich nie miał wcale, do tego pod koniec "problemy" ze sprzetem barana i dno w 15 biegu (nie umiał obronic pozycji, nie wspominając o jej odrobieniu, i jechał po orbicie na betonie notorycznie tracąc dystans z okrązenia na okrązenie... zero wyciągania wniosków)
Z/Z - hmm... ciekawe kto w niej pojedzie... Proctor szansa na 2-3 pkt ale reszta?
jeśli Lublin przegra z Wandą to jak ma awansować do ligi? co bedzie w Ostrowie czy Rawiczem,Opolem, Piłą które są na betonie jeszcze mocniejesze?
p.s. dodam jeszcze jedną moją sugestię do słów Trenera LW:
ponoc w 2 lidze same betony dlatego chcą u nas na siłe beton robić, a niby kto ma beton?
Kraków
Piła
Rawicz
Opole
a kto ma kopę?
Kaskad
Ostrów
Krosno
(Lublin)
więc o co kaman się pytam? mam nadzieje ze niebawem bedzie jakaś konferencja bo to co sie dzieje to przeginka totalna!!!
2. Suchy - spasuje się i przywiezie 6 pkt
3. Miesiąc - tu problem, chlopak lubi po orbicie szaleć, raczej gościu na kope niz na beton - 4-5 pkt
4 Z/Z - jedna wielka lipa, wytlumacze pozniej
5 Baran - starty do bani, jazda po orbicie i traci pozycje - to nie ten sam zawodnik co w zeszlym sezonie a na betony to tym bardziej on nie jest... 7-8 pkt to max
6. Łukaszewski - 1-3 pkt wiecej nie zdobedzie, przypomina kostro w poczatkowej fazie zeszlego sezonu, daleko z tylu za seniorami
7. Auty/Sweetman (Aspi) dobrze sobie radzą w Anglii na kopie i krotkich torach, a z zeszlego sezonu dno na betonach Słodki, podobnie bedzie i tutaj max 4pkt (Aspi sądze że w granicy 5-6 tak jak u nas na betonie pokazał)
Gratulacje odstawiać Puzona (betoniarza) na rzecz Barana który woli kopę, czasy mieli podobne w Lublinie a starty... Baran ich nie miał wcale, do tego pod koniec "problemy" ze sprzetem barana i dno w 15 biegu (nie umiał obronic pozycji, nie wspominając o jej odrobieniu, i jechał po orbicie na betonie notorycznie tracąc dystans z okrązenia na okrązenie... zero wyciągania wniosków)
Z/Z - hmm... ciekawe kto w niej pojedzie... Proctor szansa na 2-3 pkt ale reszta?
jeśli Lublin przegra z Wandą to jak ma awansować do ligi? co bedzie w Ostrowie czy Rawiczem,Opolem, Piłą które są na betonie jeszcze mocniejesze?
p.s. dodam jeszcze jedną moją sugestię do słów Trenera LW:
ponoc w 2 lidze same betony dlatego chcą u nas na siłe beton robić, a niby kto ma beton?
Kraków
Piła
Rawicz
Opole
a kto ma kopę?
Kaskad
Ostrów
Krosno
(Lublin)
więc o co kaman się pytam? mam nadzieje ze niebawem bedzie jakaś konferencja bo to co sie dzieje to przeginka totalna!!!
Ludzie prorok, prorok je we wiosce!!
To widzę, nie pozostaje zawodnikom nic innego jak się położyć na torze w Krakowie skoro już wszystko wiadomo:D
To widzę, nie pozostaje zawodnikom nic innego jak się położyć na torze w Krakowie skoro już wszystko wiadomo:D
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Grucha18 pisze:No to proszę masz:I hopefully yes
- niespokojny
- Trener
Czy tylko mi sie wydaje, ze ten Anglik mowi niegramatycznie? Juz nie wspomne o zle uzytym czasie 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zbędne jest tylko słowo "I", pewnie przejęzyczenie. Ale wyszło super. Rozważam wprowadzenie "I hopefully yes" do sygnaturki 
Are you really do you?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Troskaffka pisze:On Ci napisal,ze ma taka nadzieje tak wiec jeszcze nic nie wiadomo ;]
Mi napisał "I am flying over ..." bez słowa "hopefully"
Jcob pisze:Ludzie prorok, prorok je we wiosce!!![]()
Wojna byndzie, bo przed wojna tyz byl...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.