LW KMŻ Lublin - Kaskad Równe 17.04.11 godz. 15:00
Re: LW KMŻ Lublin - Kaskad Równe 17.04.11 godz. 15:00
.. tylko patrzeć jak bedziemy jechac w wiekszosci zagranicznymi juniorami. Totalny brak profesjonalizmu widze. Chyba że się myle
;) Najgorsze w tym wszystkim jest to że nasza forme bedziemy mogli sprawdzic tylko na tle Swista i Rempaly.
...których forma jest, być może, jeszcze niższa i to naszych uśpi.
Podobno aspirujemy do I ligi, warto więc popatrzeć, jak dziś jeździ Jeleń, czy Trojanowski.
Podobno aspirujemy do I ligi, warto więc popatrzeć, jak dziś jeździ Jeleń, czy Trojanowski.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/16/zmiana-wyniku-w-rownem-kontuzje-borodaja-i-swista/
Kaskad jutro bez Śwista i Borodaja :/
Kaskad jutro bez Śwista i Borodaja :/
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
No to ponudzimy się troszke jutro. Trochę szkoda, bo nie bedzie można dokładnie ocenić formy zawodników. Ale ja i tak się nie mogę doczekać już 
Ale w którym to biegu Gołębiarz nabawił się tej kontuzji? W 15 biegu jedzie na 5:1 i nagle kontuzja? Chyba pod prysznicem
Pewnie czytał forum i strach go obleciał że u nas przyczepnie jak cholera a u niego cienko z kondycją
i wstyd znowu sie skompromitować...
Pewnie czytał forum i strach go obleciał że u nas przyczepnie jak cholera a u niego cienko z kondycją
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Piszą na SF, że tak się cieszył po biegu, że zaparkował na płocie. Ale czy można wierzyć komentarzom?

Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Ech, jak Pan Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbiera. O ile to prawda z tym Swistem
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2011, o 00:17 przez harry, łącznie zmieniany 2 razy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Na Ukrainie wielki dzień chyba, sporo osób na trybunach. Już nawet jest upload 6 biegów z meczu, jak widać Świst w 15 biegu jedzie chyba jeszcze zdrowy
a Tomek Rempała zadowolony wpada na linie męty, podejrzewam, że jutro będzie chciał udowodnić, że pozbycie się go to był błąd. Fajnie jakby powalczył, bo chyba tylko on może zagrozić naszym seniorom.
http://t-s-a.rutube.ru/users/4002790/
http://t-s-a.rutube.ru/users/4002790/
Brak Śwista to jakies 50% ceny w dół powinny pójśc
oni nawet z 25pkt nie wyjdą.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Fakt. Bez Świstawy to będzie pojedynek KMŻ - Tomek Rempała + Burza ( w szklance wody?). 25 punktów to chyba faktycznie kres możliwości tego zespołu.
Zwróćcie uwagę na to jak polany był tor na Ukrainie 
"Życie to jazda"
w 15 biegu całą robotę zrobił Świst - szacunek. Jezeli go u nas nie bedzie - bardzo szkoda - malo jest w Polsce takich żużlowców którzy wywołują tak skrajne emocje.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2011, o 09:58 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakby ktoś nie wiedział to dziś w godzinach 10-18 na stadionie Startu odbywa się wystawa psów. Tak piszę, żeby później nie było lamentów, że nie było gdzie zaparkować przed meczem :p Warto może jednak rozważyć spacer lub komunikację miejską 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Jakby ktoś nie wiedział to dziś w godzinach 10-18 na stadionie Startu odbywa się wystawa psów. Tak piszę, żeby później nie było lamentów, że nie było gdzie zaparkować przed meczem :p Warto może jednak rozważyć spacer lub komunikację miejską
te psy chyba od ryku maszyn z klatek wyskocza
swist pewnie pojedze walnie 2 nemirowy i bedzie jak znalazl
Panowie czy Kaskada tak właściwie załapie się w dolny limit KSM bez Śwista i Borodulina ??
Kurcze myślę będzie dziś niezłe przedświąteczne lanie
Kurcze myślę będzie dziś niezłe przedświąteczne lanie
oj przepraszam moja pomyłka nie błysnąłem wiedzą nie chodziło mi o Borodulina tylko Borodaja serio sorka za wtopę.
Borodaj i tak ma KSM 2,5 więc co to za różnica który z Ukraińców pojedzie.Rezultat i tak taki sam. Martwi tylko brak Śwista w składzie, pewnie pojedzie za niego Bondarenko lub inny Ruski z KSM 6,5

Wszyscy na stadion
Mam małe pytanie poza konkursem ,czy ma ktos jakies dojscia do Didżeja
Jesli tak mała prosba moja zeby ze 2 razy puscił tą nutkę bardzo mi sie podoba

Mam małe pytanie poza konkursem ,czy ma ktos jakies dojscia do Didżeja
Jesli tak mała prosba moja zeby ze 2 razy puscił tą nutkę bardzo mi sie podoba
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Z mojego doświadczenia wynika, że piosenka jest raz, gdyby była 2-3 razy to by się przejadła. DJ wie co robi, więc myślę, że w tej materii będzie dobrze. Ciekaw jestem tylko o której rozpocznie się pierwszy bieg uwzględniając święcenie, i wszelkie przemówienia itp.
Zawód: elektryk (nie dyżurny:)
Więc, chodź pomaluj mój świat!...
Ciekawi mnie jak Kaskad ma zamiar pojechać, bez Śwista
Ciekawi mnie jak Kaskad ma zamiar pojechać, bez Śwista
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
nic sie nie zmienia beda jechali w lewo 
KSM dolny zrobia nawet jak przyjadą takim składem jak wczoraj i zamiast Siwsta i Borodaja Ukraincy z 2,50. O ile Nosow będzie.
Ale szykuje sie nuda i coś czuję, że nie dośc, że mecz sie opozni (przemowienia, swiecenia itp.) to jeszcze bedzie kilka upadków jesli tor bedzie taki jak w sparingu. 30 pkt to dzisiaj dla Kaskadu nieosiągalny szczyt marzeń.
Ale szykuje sie nuda i coś czuję, że nie dośc, że mecz sie opozni (przemowienia, swiecenia itp.) to jeszcze bedzie kilka upadków jesli tor bedzie taki jak w sparingu. 30 pkt to dzisiaj dla Kaskadu nieosiągalny szczyt marzeń.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
meesha pisze:Jakby ktoś nie wiedział to dziś w godzinach 10-18 na stadionie Startu odbywa się wystawa psów. Tak piszę, żeby później nie było lamentów, że nie było gdzie zaparkować przed meczem :p Warto może jednak rozważyć spacer lub komunikację miejską
Przejeżdżając dziś ok 9:30 koło stadionu to cały parking przy mosirze zastawiony i całe zygmuntowskie na chodniku po stronie stadionu
-
Morgenstern
Sektor A4 będzie otwarty? Pytam, bo na nożnej od początku roku nie wpuszczają tam kibiców.