Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
kylong pisze:jerry78 pisze:Trzeba jasno napisać, UFFF, bo Wanda jakby wygrała to zrobiłaby się bardzo niebezpieczna. Przegrała zresztą na własne życzenie, przez brak Larsona na początku. Brawo dla Kaskad i szczególnie dla T. Rempały.
A kto to?
sory, musiałem![]()
hahaha, literki nie można przekręcić
Deri pisze:jerry78 pisze:W typerze remis typowały 2 osoby więc pewnie teraz trzymają kciuki za ten remis
Ja typowałem +10 dla Rownego![]()
![]()
ide sie napije piwka
owen1989 powinien się piwka napić, bo jako jedyny zgarnął za ten mecz 10pkt
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2011, o 19:35 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
meesha pisze:Myślisz, że inni mają bana na SportoweFakty?Grucha18 pisze:Ps. po 14 biegach remis 42-42 wygrywa Tabak przed Burza i Larsenem
No i co zrobiłeś ? Grucha się obraził i na tej stronie jeszcze żadnego jego postu nie ma
Puzona to jutro ciężki mecz czeka, oprócz dobrego wyniku musi pokazać, że jest na 100% przygotowany i niezbędny nam, inaczej w Krakowie Stead +Auty bo będzie tam strasznie trudno
Upsss pomyliłem sie
jestem juz po kilku piwkach cos mi sie w oczkach robi
byłem święcie przekonany ze jest róznica 10 
Ale jerry czuwa

Ale jerry czuwa
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Puzon jeśli chce podkreślić swoją formę to musi pokazać że Świsty i Burze mu nie obce i ich powinien pyknąć bez problemu.
A co do poprzedniego postu to się nie obraziłem tylko oglądam mecz w tv i dlatego
A co do poprzedniego postu to się nie obraziłem tylko oglądam mecz w tv i dlatego
Speedway-Mati pisze:Piłeś, nie pisz
Mati słyszałem tylko o tym ze piłes nie jedz ale wezme sobie to do serca,Pozdrawiam
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
Ale Tomek pokazał że u siebie ciężko znaleźć na niego mocnych
I fajnie, jutro resztę gości mam w nosie, ale cieszyłbym się gdyby Tomek zrobił parę ładnych punktów i zarobił na podróży
Ale Kraków potwierdził że to Korneliussen z Larsenem i paru ogórków do kupy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Panowie nie obrazcie sie ale troche przesadzacie z tym ze sami Pawliccy mecz nie beda wygrywac.Pamietajcie ze jednak "zespol" zdobyl 39 pkt z Ostrovia.A nie bylo Doyla (ktory w Anglii wymiata) i teraz doszli jeszcze Pawliccy.Oczywiscie ze faworytem nadal zostajecie ale bedzie ciekawie.
Trochę racji w tym jest kolego. Ale że Doyle wymiata
Hmm jest niezły, wymiatał to Fredka Lindgren przed rokiem, albo teraz Bjerre. Ale ok. sam przyznam że jak pojedzie u was Doyle i Pawliccy to Piła będzie groźna zwłaszcza u siebie. Poza tym sporo osób uważa tutaj że nasi są w beznadziejnej formie więc może sam Pawlicki wygra 
A tak 100% serio macie 3 zajebistych juniorów, Doyla który nie wiadomo czy przyjedzie i zapchajdziury, ale może z tego wyjść awans nawet przy wiatrach pod narty.
A tak 100% serio macie 3 zajebistych juniorów, Doyla który nie wiadomo czy przyjedzie i zapchajdziury, ale może z tego wyjść awans nawet przy wiatrach pod narty.
kibicLBN pisze:może z tego wyjść awans nawet przy wiatrach pod narty.
rozwijając paralelę, to awans mogą mieć zwłaszcza z wiatrem pod narty.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
niby druga liga a Opole juz od soboty "skoszarowane" w Krosnie. widac, ze bardzo zalezy im na awansie.
carpe diem!
- kmzlublinfan
- Senior
Bedzie ciekawie w tym roku. Az szkoda, ze nie ma zadnych playoffow czy rundy finalowej.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Przy dobrze przygotowanym przyczepnym torze obstawiam nowy rekord naszego toru któregoś z braci Pieniążków. Bardzo dobrze, będzie ciekawy mecz po tak długiej przerwie
Ale po co te uszczypliwości? W elidze nie mogli jechać. Znalazł się klub w drugiej lidze. Przecież wiele razy na tym forum pojawiała się argumentacja wg, której oni teraz postąpili: przenieś się młody człowieku do drugiej ligi, tutaj będziesz się mógł wykazać, zamiast siedzieć na dupie. Nie mogę pojąć takich złośliwości. Gdyby do nas trafili zapewne wszyscy byliby zachwyceni.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
yamahaR1 pisze:Przy dobrze przygotowanym przyczepnym torze obstawiam nowy rekord naszego toru któregoś z braci Pieniążków.
Oskar Pieniążek ma brata?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
jak dla mnie mogą zarabiać i milion za mecz + darmowe kebaby i zwrot kosztów dojazdu. Śmieszne tylko te krzyki całej rodziny jak to ich pokrzywdzili i że w 1 lidze nie mają wystarczających warunków do rozwoju. Pojawił się Stokłosa i nagle poziom sportowy im pasuje i nawet się sporo nauczą, Mariusz im wytłumaczy jak się ratować gdyby ich pociągło.
- niespokojny
- Trener
Hela pisze:Ale po co te uszczypliwości? W elidze nie mogli jechać. Znalazł się klub w drugiej lidze. Przecież wiele razy na tym forum pojawiała się argumentacja wg, której oni teraz postąpili: przenieś się młody człowieku do drugiej ligi, tutaj będziesz się mógł wykazać, zamiast siedzieć na dupie. Nie mogę pojąć takich złośliwości. Gdyby do nas trafili zapewne wszyscy byliby zachwyceni.
Przemysław Pawlicki jeszcze w zeszłym sezonie reprezentował barwy Stali Gorzów. W tym sezonie będzie startował w drugoligowej Polonii Piła, mimo że miał oferty z klubów I ligi. Czy zdaniem prezesa Stali postąpił słusznie? - Nie wiem czym się kierował Pawlicki. Nawet tego trochę nie rozumiem. Różnica pomiędzy Ekstraligą a I ligą jest duża, a pomiędzy Ekstraligą a II ligą to już przepaść. Jest to dla mnie duże zaskoczenie. Jeżeli chciały ich brać pierwszoligowe kluby, to trudno jest mi powiedzieć, skąd ta determinacja i taka decyzja. Byłem przekonany, że pojadą w dobrym pierwszoligowym klubie, bo Ekstraliga nie wchodziła w grę po deklaracji prezesa Dworakowskiego. Nie wiem jakie były powody tej decyzji, ale jak nie wiadomo o co chodzi, to pewnie poszło o pieniądze - zakończył Władysław Komarnicki.
prawda jest taka ze Pawlicki straci teraz lata swietlne do Dudka, Janowskiego a moze nawet Lamparta. Ostatnie zdanie Komara wyjasnia wszystko.
- Mimo dużego szacunku dla Mariusza Węgrzyka i Mariusza Staszewskiego nie może być tak, że oni po dwóch kółkach zjeżdżają z toru. Jeśli nie chcą walczyć i jechać do samego końca, to niech nie zajmują młodszym chłopakom miejsca. Wolałbym, żeby Emil Idziorek czy Sebastian Brucheiser pokazali się. To jest dla mnie chore. Będąc trenerem nie pozwoliłbym na takie zachowanie! Jakaś reprymenda się im należy - grzmiał po zawodach Adrian Gomólski.
Gomolski gwiazdorzy, ciekawe co na to koledzy?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
3. Przemysław Pawlicki - 14+1 (2*,2,3,3,2,2)
Niby z "ogórkami", ale Policośtam z Równego też IMŚ nie jest.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/24/rogowski-gosciem-w-kolejarzu-rawicz/
Rozumiem, że Rawicz i ZG mają umowę, ale czemu Lublin nie ma umowy z kimś innym? Ja piździu, niedługo to już nie będzie kogo "ugościć"...
Niby z "ogórkami", ale Policośtam z Równego też IMŚ nie jest.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/24/rogowski-gosciem-w-kolejarzu-rawicz/
Rozumiem, że Rawicz i ZG mają umowę, ale czemu Lublin nie ma umowy z kimś innym? Ja piździu, niedługo to już nie będzie kogo "ugościć"...
- kmzlublinfan
- Senior
Nie wiem. Chyba cały czas wierzą, że Łukaszewski się rozjeździ. Ja też mam taką nadzieję, ale chłopakowi przyda się wsparcie. Może szkółka kogoś wypuści w tym roku. Zobaczymy.
A Pawlicki w Opolu złapał już pierwsze zero w tym sezonie.
A Pawlicki w Opolu złapał już pierwsze zero w tym sezonie.
Jeśli Wanda będzie miała pieniądze to będą moim zdaniem głównym kandydatem do awansu. Nie mają nazwisk jak my, ale młodych zawodników którzy jadą i są w formie (Korneliussen, Larsen, do wczoraj Tabaka). Reszta ekip zawodzi. Żeby Nowaczyk u faworytów do awansu robił 11+1
a Staszewski 4, Przemek Pawlicki zrobił 2/3 tego o co chyba pilanom chodziło. Opole przegrało wyraźnie ze słabiutkim Krosnem. Jedyne drużyny, które jadą na przewidywanym przed sezonem poziomie lub wyższym to Wanda i Równe.
- tezetomaniak
- Trener
Mecz w Ostrowie zawalił jedynie Staszewski, który miał dodatkowo defekt NA PROWADZENIU, tak samo jak jego kolega Węgrzyk w biegu 15. Na końcu z tonu spuścili Gomólski i Charczenko.
Ostrowianie cały czas kontrowali mecz i mają na razie komplet punktów w tabeli. CIENIASY

Ostrowianie cały czas kontrowali mecz i mają na razie komplet punktów w tabeli. CIENIASY
Masz rację chłopaki z Ostrowa stwierdzili. Może być 46-44 ch... z bonusem, na pewno tak pomyśleli.
Tak,tak
.Tym bardziej, że o awansie przy tak wyrównanych składach, zadecydują bonusy.
KAŻDA wygrana na wyjeździe bardzo mocno przybliży do awansu, a każda przegrana u siebie, mocno też awans skomplikuje.
Dlatego liczyc sie będą BONUSY.
My póki co, mocno skomplikowaliśmy sobie zdobycie już dwóch.
KAŻDA wygrana na wyjeździe bardzo mocno przybliży do awansu, a każda przegrana u siebie, mocno też awans skomplikuje.
Dlatego liczyc sie będą BONUSY.
My póki co, mocno skomplikowaliśmy sobie zdobycie już dwóch.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski