No po tym jak wypisujesz zaprzeczenia sam sobie w odstępie zaledwie tygodnia czasu uważam,że poza nickami nic wiecęj wspólnego nie znajdziemy sory ale nie muszę i nie będę głosił Twoich wizji i poglądów żużla.
Ps.czy ktoś może powiedzieć mi czy Tyron Proctor jeździł na naszym torze w tym sezonie ??
Pytam z czystej ciekawości
Treningi
Re: Treningi
chodzisz na zuzel od 20 lat i twierdzisz, ze masz wieksze pojecie na ten temat niz Gelo, a nie wiesz czy Proctor jezdzil w tym roku na naszym torze?
w sumie jestes usprawiedliwiony, mi tez ciezko sie polapac, w koncu byl az 1 sparing na naszym torze i ze 30 treningow
w sumie jestes usprawiedliwiony, mi tez ciezko sie polapac, w koncu byl az 1 sparing na naszym torze i ze 30 treningow
METHANOL ADVENTURE TEAM
jasne ze nie musisz - ale nie bardzo wiem gdzie dopatrzyłes się jakiegoś zaprzeczenia - to, że mam obawy o przepracowanie zimy przez Barana (i Puzona) nie oznacza, że na twardym i rownym torze nie bedzie w 2 lidze robil dwucyfrowek. Mało tego - bede ściskał za to kciuki. Czy cos wyjasnic jeszcze? Acha - mimo swietnej jazdy dalej bede uwazal, że palenie fajek i sport wyczynowy oparty głownie na kondycji to dwie wykluczające sie sprawy.
- rafal13056
ja chodze od 16 i co z tego
Gelo pisze: Acha - mimo swietnej jazdy dalej bede uwazal, że palenie fajek i sport wyczynowy oparty głownie na kondycji to dwie wykluczające sie sprawy.
zaraz pewnie ktos wklei zdjecie Rickardssona z fajka :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
zapewne:) - od razu odpowiem - dlatego wczesnie skonczyl:)
Gelu, a popatrz na norweskie biegaczki, sport wymagający kondycji jak mało który, a same astmatyczki 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gelo pisze:jasne ze nie musisz - ale nie bardzo wiem gdzie dopatrzyłes się jakiegoś zaprzeczenia - to, że mam obawy o przepracowanie zimy przez Barana (i Puzona) nie oznacza, że na twardym i rownym torze nie bedzie w 2 lidze robil dwucyfrowek. Mało tego - bede ściskał za to kciuki. Czy cos wyjasnic jeszcze? Acha - mimo swietnej jazdy dalej bede uwazal, że palenie fajek i sport wyczynowy oparty głownie na kondycji to dwie wykluczające sie sprawy.
Kolego przyznam Tobie szczerze że jaram fajki jak smok a sam uprawiałem sport który wymagał kondycji(uprawiałem gdyż miałem dość cieżki wypadek samochodowy)i serio szło mi lepiej jeśli chodzi właśnie o wydolność płuc niż niejednemu który z tytoniem nie ma nic wspólnego
Ps. żeby było jasne ja nie neguje Twojej wiedzy nie mam też ochoty sie przekomarzać itd. ja proszę tylko tchnij w siebie wiarę w zespół z naszego.Jak mówią wiara czyni cuda i jest też większą połową sukcesu.
ale ja mam wiare - pisalem to juz kilka razy - jestesmy faworytem 2 ligi i nic sie tu nie zmienia. A z bardziej jednoznacznymi opiniami na temat formy naszych zawodników trzeba poczekac przynajmniej do 26 kwietnia, bo i jutrzejszy mecz nie powie nam wszystkiego.
mlody26 pisze:deri, obstawiam że jesteś z rzeszowa albo trzymasz z Gelem
mlody26 akurat jesyem z Lublina a zGelemjest tak ze jak niema dostępu do kompa to dzwoni do mnie i prosi mnie zeby ciebie karcic na forum
Gelo pisze:jest jeszcze trzecia mozliwosc - zna sie na żużlu:)
tej mozliwości nie brałem pod uwage
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT pisze:
Kolego przyznam Tobie szczerze że jaram fajki jak smok a sam uprawiałem sport który wymagał kondycji(uprawiałem gdyż miałem dość cieżki wypadek samochodowy)i serio szło mi lepiej jeśli chodzi właśnie o wydolność płuc niż niejednemu który z tytoniem nie ma nic wspólnego![]()
Tak, tak - znam takiego jednego cwaniaczka, który strzelał mi taką gadkę jak Ty, że jego płuca są tak uwędzone iż nic nie jest w stanie ich ruszyć itp. Nie pocieszę Cię raczej, ale już dawno ziemię gryzie przy Lipowej. Papieroski rzucił na miesiąc przed zgonem i zapewniam, że nie mógł na nie patrzeć. Mówił tylko, że Ci którym z jego sali tlen podłączają wyjeżdżają niedługo potem nogami do przodu.Radziłabym więc zaprzestać tego jarania i wtedy dopiero zobaczysz jak to będzie tak naprawdę z Twoją kondycją
Hehe to nie temat do takich rozmów ale muszę to powiedzieć dla mnie papierosy są jak potężny narkotyk i próbowałem już rzucać na wiele sposobów typu odtruwanie itd itd niestety nie udało się i palę do dziś mając pełną świadomość tego,że wbijam sobie gwóźdź do trumny