Treningi
Re: Treningi
No i, pada. Treningu nie będzie 
No i... ile razy można pisać, że od bajania o pogodzie jest inny SPECJALNY temat? EDIT: meesha
No i... ile razy można pisać, że od bajania o pogodzie jest inny SPECJALNY temat? EDIT: meesha
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
- rafal13056
juz nie pada
wiec jesli mozna prosze o info czy bedzie ten trening czy nie tak kolo 14 bede wdzieczny
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
bartosch mógłbyś potwierdzić czy będzie to zwykły trening, czy trening punktowany jak podają gazety i portale w tym nasz klubowy. Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Będzie to trening punktowany ekipa naszego rywala będzie złożona z zawodników Rzeszowa i Łodzi o ile oczywiście dojdzie do skutku odbędzie się 15 biegów jak w ligowych zawodach.
a jakieś konkretne info na temat stanu toru, i czy jak deszcz nie spadnie jest szansa na przeprowadzenie treningu?
ja będąc na stadionie o 9 rano przyznam szczerze,że rewelacyjnie prosta startowa nie wyglądała ale opadów nie ma i jeśli nie będzie to myślę iż spokojnie to przygotują i trening się odbędzie(pod warunkiem że zawodnicy będą myśleć tak samo bo to Oni najważniejsi)
Jeśli ma być trening punktowany to jakieś składy ktoś posiada, żeby przygotować program i rozpiskę biegów?
Ravlit pewnie wyjdzie w praniu więc chyba ciężko o składy.
GeloSMT pisze:ja będąc na stadionie o 9 rano przyznam szczerze,że rewelacyjnie prosta startowa nie wyglądała ale opadów nie ma i jeśli nie będzie to myślę iż spokojnie to przygotują i trening się odbędzie(pod warunkiem że zawodnicy będą myśleć tak samo bo to Oni najważniejsi)
Tak tylko pytalem o konkretne aktualne informacje na temat toru, a nie z godziny 9rano.
Więc jak ktoś bedzie zorientowany byłbym wdzięczny.
Ja tez chcialbym wiedziec, bo kolo zaraz wychodze i moze dalbym rade na 17 przyjechac, tylko nie wiem czy jest sens . Ile moze trwac taki trening ?
-
Prokurator
Zależy jak często będą się przewracać.
Jakieś 2 godzinki pewnie potrwa. Dolicz jeszcze opóźnienie bo pewnie o 16 się nie zacznie.
Jakieś 2 godzinki pewnie potrwa. Dolicz jeszcze opóźnienie bo pewnie o 16 się nie zacznie.
-
martins1982
Mieszkam niedaleko toru i słychać motory. Tylko że mogą sprawdzać tylko tor czy nadaje się do jazdy po deszczu...
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2011, o 16:22 przez martins1982, łącznie zmieniany 2 razy.
no wlasnie mniej wiecej na tym polega trening/trening punktowany/sparing przed meczem u siebie...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ale jemu chyba chodziło o to że sprawdzają czy tor nadaje się do jazdy.
A ma ktoś jakieś info w ogóle jak tam idzie naszym
- niespokojny
- Trener
Run Forest run! Widze ze w tym sezonie tez sie w przerwach nie bedziemy nudzic 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Trening trwa, ostatnie biegi. Miesiac wg mnie najlepiej sie prezentuje, lata po szerokiej, walczy.
to co 49-25 ?
moze ktos wrzucic poszczegolne biegi? Na koncowke wlaczylem :/
moze ktos wrzucic poszczegolne biegi? Na koncowke wlaczylem :/
Puzonowi się nawet udało Lamparta wyprzedzić na ostatniej prostej
i przywiózł 2* Suchy i Miesiąc się ładnie prezentował, Baran i Puzon przyzwoicie, ale Łukaszewski i Piszcz 100% padaki w padace 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Miesiąc i Suchecki pozytywnie
Baran I Puszak poniżej poziomu
Piszcz i Łukaszewski padaka.
Baran I Puszak poniżej poziomu
Piszcz i Łukaszewski padaka.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych