Treningi
Re: Treningi
No i co z tego ? Według new.meteo.pl czwartek będzie bezdeszczowy, inaczej twierdzi interia, a jeszcze inaczej pewnie TVN, TVP i inne.
Pozatym to nie temat do rozmow o pogodzie, macie do tego odpowiedni temat, to sie tam sprzeczajcie czy bedzie padalo czy nie.
Pozatym to nie temat do rozmow o pogodzie, macie do tego odpowiedni temat, to sie tam sprzeczajcie czy bedzie padalo czy nie.
Naczelny obrońca Karola Barana.
- _piotrusss
- Kadrowicz
kibicLBN pisze:Organizować z góry odwołany sparingPo co? Czy nasi chcieli wykazać znów, że: "chcieli, ale nie mogli" ? Przecież wystarczy kliknąć gdziekolwiek na pogodę i widać jak byk że szanse na treningi czy sparingi są wtedy bliskie 0. Czy aż takie to trudne?
Kliknąłem gdziekolwiek: http://pogodynka.pl/polska/lublin_lublin . "Słabe opady deszczu" to może być parę mżawek w środę, a w czwartek już przed południem ma się rozpogodzić. W takim wypadku szanse na sparing są duże.
Ale czy naprawdę nikt nie widzi, że ostatnimi czasy prognozy pogody na więcej niż dwa dni mają podobny stopień wiarygodności co przepowiednie wróżbity Macieja?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
kmzlublinfan pisze:Zapowiada się ciekawie czwartek i piątek.Na SF piszą, że i w czwartek trening punktowany u nas.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/12/pge-marma-rzeszow-i-lubelski-wegiel-kmz-lublin-potrenuja-wsp/
Nie podoba mi się jedna rzecz: dlaczego najpierw mamy jechać trening punktowany na swoim torze, a potem w Rzeszowie. Dopasujemy w czwartek sprzęt do swojego toru, a potem będą dopasowywać do rzeszowskiego? Moim zdaniem powinno być odwrotnie. Rzeszów w ten weekend nie jedzie meczu, a my jedziemy. Więc najpierw trzeba było pojeżdzić w Rzeszowie, a w piątek u siebie, żeby dobrze dopasować się na swój tor.
A mnie się nie podoba jazda w Rzeszowie. Po co mają tam jeździć??
Powinni jechać zwykły trening na "dwa palce" w czwartek, a w piątek u Nas trening punktowany z Rzeszowem.
Powinni jechać zwykły trening na "dwa palce" w czwartek, a w piątek u Nas trening punktowany z Rzeszowem.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Masz rację Desmo, tak byłoby jeszcze lepiej. Bo jeszcze się okaże, że w czwartek nie pojeżdzą przez pogodę, w piątek pojadą do Rzeszowa, a u siebie kiedy? w ostatniej chwili w sobote? tylko kiedy skoro Motor gra w sobote na Zygmuntowskich.
Bardziej zastanawia mnie stan toru, niż to czy jadą u nas czy w Rzeszowie. Byłem dzisiaj na stadionie i wygląda to słabo, na prostej i wejściu w pierwszy łuk można pilotażową plantację żab założyć.Reszta toru wydaje się OK. Ciekawe co będzie jak jeszcze popada dzisiaj w nocy i jutro.
Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
Tutaj macie odpowiedź na pytanie dlaczego jedziemy sparing najpierw u nas a później w Rzeszowie
http://www.kurierlubelski.pl/sport/zapo ... ,id,t.html
http://www.kurierlubelski.pl/sport/zapo ... ,id,t.html
Desmo pisze:A mnie się nie podoba jazda w Rzeszowie. Po co mają tam jeździć??
A jaki Rzeszow mialby miec w tym interes? byc moze te dwa sparingi mialy sie odbyc wczesniej i teraz trzeba to nadrabiac. Dla mnei tez to jest bez sensu zeby jechac w piatek w Rzeszowie. Chyba, że na sobote planowane są znowu jazdy u nas
Dzień później w Krośnie zawody przerwano po ośmiu biegach, ponieważ pogorszył się stan toru.
Gelo pisze:Chyba, że na sobote planowane są znowu jazdy u nas
O 14 gra piłkarski Motor. Więc treningi z samego rana, albo po 16:30
"Kibice pytają, dlaczego w ubiegłym roku tak rzadko przyjeżdżał Pan na treningi do Lublina?
-... "
O co mogło chodzić?
-... "
O co mogło chodzić?
piker pisze:"Kibice pytają, dlaczego w ubiegłym roku tak rzadko przyjeżdżał Pan na treningi do Lublina?
-... "
O co mogło chodzić?
przeciez to fragment wywiadu
No tak ale odpowiedz świadczyła coś w stylu że się coś mu nie podoba.
Nie było żadnej odpowiedzi, te kropki świadczą o tym, że odpowiedz na to pytanie przeczytasz w papierowym wydaniu kuriera jak i na pozostałe pytania.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
- kmzlublinfan
- Senior
A kogo pogoda nie martwi. Ale tak to już jest w kwietniu. Nasz stadion to nie jest niestety Cardiff ani Toruń.
http://pogodynka.pl/polska/lublin_lublin
Ktoś już to wcześniej podawał...
Jest to strona IMGW, także źródło chyba najbardziej wiarygodne z możliwych.
O ile prognozy na więcej niż dwa/trzy dni są jak wróżby Macieja, to te na jutro są w miarę wiarygodne, często sprawdzają się nawet co do godziny.
Czyli jutro ma nie padać.
Warto też zauważyć, że ciśnienie zaczyna rosnąć i jeśli ten trend się utrzyma to w niedzielę możemy mieć ładną pogodę.
Ktoś już to wcześniej podawał...
Jest to strona IMGW, także źródło chyba najbardziej wiarygodne z możliwych.
O ile prognozy na więcej niż dwa/trzy dni są jak wróżby Macieja, to te na jutro są w miarę wiarygodne, często sprawdzają się nawet co do godziny.
Czyli jutro ma nie padać.
Warto też zauważyć, że ciśnienie zaczyna rosnąć i jeśli ten trend się utrzyma to w niedzielę możemy mieć ładną pogodę.
Warto też zauważyć, że ciśnienie zaczyna rosnąć i jeśli ten trend się utrzyma to w niedzielę możemy mieć ładną pogodę.[/quote]
Obyś miał racje
,a piwko leci dla ciebie 
Obyś miał racje
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
Artur Toruń - rzecznik prasowy KMŻ pisze:Udział w zajęciach potwierdzili: Rafał Trojanowski, lublinianin Daniel Jeleniewski, Łukasz Kret, Daniel Lampart i Maciej Kuciapa.
Daniel Lampart to jakiś brat Dawida?
http://www.kmzlublin.pl/index.php?optio ... &Itemid=54
Nic, a nic
ps. 1500
ps. 1500
A od kiedy to płaci się za treningi?
To nawet ma nie być trening punktowany.
Zwykły trening z zawodnikami rzeszowskimi (?)
To nawet ma nie być trening punktowany.
Zwykły trening z zawodnikami rzeszowskimi (?)
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Cytat z dzisiejszego Kuriera "Czwartkowy trening punktowany rozegrany zostanie w Lublinie o godz. 16"
Wychodzi na to, że nie będzie to zwykły wspólny trening.
Pozdrawiam
Wychodzi na to, że nie będzie to zwykły wspólny trening.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Taa. I w gazecie też napisali, że fax nie działa w klubie. A potem sie okazało, że nie działa, ale ten u Piszcza.
Z tego co wiem to nie będzie to trening punktowany, ale fakt, że nie od dzisiaj wiadomo, że ten rządzi tutaj kto pierwszy wstanie ( czytaj: będzie na stadionie)
A tak na marginesie to wiadomo juz po ile bilety na ten mecz? Bo chyba gdzieś przegapiłem tę informację.
Z tego co wiem to nie będzie to trening punktowany, ale fakt, że nie od dzisiaj wiadomo, że ten rządzi tutaj kto pierwszy wstanie ( czytaj: będzie na stadionie)
A tak na marginesie to wiadomo juz po ile bilety na ten mecz? Bo chyba gdzieś przegapiłem tę informację.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski