Treningi
Re: Treningi
Sparing wyglądał jakby do Krosna przyjechała ekipa z czubu 1 ligi...
Tor generalnie do ścigania idealny nie był, 2 łuk to w zasadzie jedna wielka mulda... Kto wyszedł dobrze ze startu i trzymał gaz ten dojeżdżał na punktowanych pozycjach.
Nasi w ogóle ze startu się nie zabierali.
Miturski, Celmer, Simota, Jacobsen tragedia, nie mówię o punktach tylko o jeździe.
Szatmari zabrał się raz ze startu, motor padaka, bronił się jak mógł żeby go szybszy rywal nie wyprzedził.
Bager dość się ze startu zabierał, błędów na dystansie nie dużo to i dowoził te punkty choć w jednym starcie miał chyba dużego farta, bo przeciwnik wpadł w dziure i ledwo uratował się pod bandą przed upadkiem.
Hadek jak na juniora pozytywnie się zaprezentował.
W Lublinie w zasadzie najgorszy odziwo Piszcz, ani startu ani dystansu, odpuszczał.
Miesiąc bardzo walecznie po przegranym starcie, Proctor pewnie od początku do końca, Aspegren jest walczak i osiołka ma też dobrego.
Generalnie sprzętowo różnica jednej klasy.
Wpis z Krosna forum.
HAHAHA Sowinho czekałem na twój post. Baran, Puszakowski, Piszcz bez kondycji . Nawet mi sie nie chce rozwijac dalej, bo Ty sowinho w swoich postach zenujący jestes. Baran człowieku to sie bawił na pół gazu jechał to samo Puszakowski moze ubierz okulary jak nie widzisz. A po torze ich tak rzucało przez te dziury które sie utworzyły na torze znawco od 7 bolesci chodzacy na zuzel od 30 lat
Żenujący ten cały pseudo mecz . A Krosno to nic nie pokazało , może tylko Szatmari w jednym biegu bo później to pewnie motor mu się posypał. Z przyjezdnych to jeździł jak harpagan Miesiąc , Baran nic nie pokazał chociaż sprzęt miał bo zwalniał na zakrętach i odpuszczał , Proctor jechał też spoko. Krosno jak mówię słabiutkie i wydaję mi się że to Krosno się wycofało a nie Lublin bo oni sprzętowo odbiegali znacząco od Lublina.
Proctor, Suchecki, Baran, Aspegren, Miesiąc poza zasięgiem Krosna tak to mozna nazwac. Puszakowski też dobrze ale wydaje mi sie, ze odpuszczał. Łukaszewski bardzo słaby, a Piszcz ze startu tez sie nie mógł zabrac ale cos probował na trasie ale nie wychodziło.
Tor generalnie do ścigania idealny nie był, 2 łuk to w zasadzie jedna wielka mulda... Kto wyszedł dobrze ze startu i trzymał gaz ten dojeżdżał na punktowanych pozycjach.
Nasi w ogóle ze startu się nie zabierali.
Miturski, Celmer, Simota, Jacobsen tragedia, nie mówię o punktach tylko o jeździe.
Szatmari zabrał się raz ze startu, motor padaka, bronił się jak mógł żeby go szybszy rywal nie wyprzedził.
Bager dość się ze startu zabierał, błędów na dystansie nie dużo to i dowoził te punkty choć w jednym starcie miał chyba dużego farta, bo przeciwnik wpadł w dziure i ledwo uratował się pod bandą przed upadkiem.
Hadek jak na juniora pozytywnie się zaprezentował.
W Lublinie w zasadzie najgorszy odziwo Piszcz, ani startu ani dystansu, odpuszczał.
Miesiąc bardzo walecznie po przegranym starcie, Proctor pewnie od początku do końca, Aspegren jest walczak i osiołka ma też dobrego.
Generalnie sprzętowo różnica jednej klasy.
Wpis z Krosna forum.
HAHAHA Sowinho czekałem na twój post. Baran, Puszakowski, Piszcz bez kondycji . Nawet mi sie nie chce rozwijac dalej, bo Ty sowinho w swoich postach zenujący jestes. Baran człowieku to sie bawił na pół gazu jechał to samo Puszakowski moze ubierz okulary jak nie widzisz. A po torze ich tak rzucało przez te dziury które sie utworzyły na torze znawco od 7 bolesci chodzacy na zuzel od 30 lat
Żenujący ten cały pseudo mecz . A Krosno to nic nie pokazało , może tylko Szatmari w jednym biegu bo później to pewnie motor mu się posypał. Z przyjezdnych to jeździł jak harpagan Miesiąc , Baran nic nie pokazał chociaż sprzęt miał bo zwalniał na zakrętach i odpuszczał , Proctor jechał też spoko. Krosno jak mówię słabiutkie i wydaję mi się że to Krosno się wycofało a nie Lublin bo oni sprzętowo odbiegali znacząco od Lublina.
Proctor, Suchecki, Baran, Aspegren, Miesiąc poza zasięgiem Krosna tak to mozna nazwac. Puszakowski też dobrze ale wydaje mi sie, ze odpuszczał. Łukaszewski bardzo słaby, a Piszcz ze startu tez sie nie mógł zabrac ale cos probował na trasie ale nie wychodziło.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
- kmzlublinfan
- Senior
Potencjał jest. To jest ważne. Teraz niech chłopaki się spasują z naszym torem i będzie dobrze. Zaskoczył mnie i to bardzo Suchecki. Proctor też dobrze. No i Aspgren normalnie bajka. Oby to się utrzymało przez cały sezon. I jak zwykle to samo czyli kwestia polskiego juniora. Czyli trzeba kogoś szukac i to tak w miarę szybciutko.
Sledzio pisze:Proctor w Anglii na 50 biegównie wygrał żadnego biegu a w Polsce 2 starty i 2 biegi wygrane
A wszyscy prawie mieszali go z błotem
Anglia to nie POLSKA.
Pisałem niedawno:
kibicLBN pisze:Z tego co ja widziałem to z formą nie jest tak źle jak ze sprzętem. Może na Polskę ma lepsze fury.
Ale wszyscy siali panikę, spokojnie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
ravajas pisze:Ponadto słowo "zdąrzyli" pisze się przez "ż".
Taaaak? A ja dałbym sobie obciąż obie łapy, że przez "ż"
Motor mocnyj!
Kshyhu pisze:ravajas pisze:Ponadto słowo "zdąrzyli" pisze się przez "ż".
Taaaak? A ja dałbym sobie obciąż obie łapy, że przez "ż"
Co mam Ci obciążyć?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Wypowiedzi po dzisiejszym sparingu
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... ktowanym-/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... ktowanym-/
Cóż za euforia!! Co nam ten trening obrazuje?? Nic. Chłopaki tylko wspólnie poćwiczyli i to jest bardzo dobra informacja. Ja na waszym miejscu nie wyciagalbym wnioskow z tej ''potyczki''.
Gdyby w Lublinie wszystko było oczywiste i naturalne to powiedziałbym, że jutro jest trening. Przynajmniej pogoda, brak objeżdżenia i nieuchronnie zbliżająca się inauguracja na to by wskazywały.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
jacoszakal
Foto relacja ze sparingu KSM KROSNO - LUBELSKI WĘGIEL KMŻ : http://hepnar.pl/index.php?option=com_r ... &catid=119
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Hayden pisze:Przy okazji chcę uspokoić lubelskich kibiców odnośnie zdrowia Pawła Miesiąca, który na szczęście nie odniósł kontuzji i nic nie stoi na przeszkodzie aby wystartował w najbliższym meczu ligowym.
Taaa... ?
Najbliższy mecz ligowy dla Miesiąca to będzie ten w którym będzie mógł wystartować po odbyciu kary
Z pogody coś pokorzystają czy znowu czwartek/piątek z czego w czwartek nie wszyscy przyjadą a w piątek popada i mecz jedziemy w ciemno?
- rafal13056
kiedy teraz trening u nas na owalu bedzie ???
W czwartek ma być trening. Ale godziny nie znam. Pewnie kolo 16.
treningi beda w czwartek i piatek, godziny jeszcze nie sa mi znane. w czwartek byc moze od 15
- kmzlublinfan
- Senior
Grunt, żeby startowali spod taśmy i robili 4 kółka. Takie mocne treningi na pewno pozwolą wyeliminowac ze składu najsłabszego zawodnika.
I zakatować sprzęt.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
nie pamietam kiedy na treningach scigano sie na 4 okrązenia wiec i teraz bym na to nie liczyl. system Rafała jest znany - jak jadą we trzech to najpierw kilka razy po dwa kółka a potem raz jedno
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
JAG pisze:treningi beda w czwartek i piatek, godziny jeszcze nie sa mi znane. w czwartek byc moze od 15
Oto lista z godzinami:
07. czwartek 16.00. – 18.00.
08. piątek 15.00. – 17.00.
09. sobota 15.00. – 17.15.
14. czwartek 16.00. – 18.00.
15. piątek 16.00. – 18.00.
19. wtorek 16.00. – 18.00.
21. czwartek 16.00. – 18.00.
26. wtorek 16.00. – 18.00.
28. czwartek 16.00. – 18.00.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2011, o 16:26 przez Grucha18, łącznie zmieniany 1 raz.
- kmzlublinfan
- Senior
Zapowiada się ciekawie czwartek i piątek.
Na SF piszą, że i w czwartek trening punktowany u nas.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/12/pge-marma-rzeszow-i-lubelski-wegiel-kmz-lublin-potrenuja-wsp/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/12/pge-marma-rzeszow-i-lubelski-wegiel-kmz-lublin-potrenuja-wsp/
Patrząc na prognozy pogody to trzeba tak zrobić tor by przez jutrzejsze opady za mocno nie nasiąkł a w czwartek ma nie padać i tak aż do 25 kwietnia ma być.
Mam nadzieje, ze przynajmniej Kuciapa i Okon do nas przyjada. Bylo by fajnie 
Motor mocny
Grucha18 pisze:Patrząc na prognozy pogody to trzeba tak zrobić tor by przez jutrzejsze opady za mocno nie nasiąkł a w czwartek ma nie padać i tak aż do 25 kwietnia ma być.
Nie wiem z jakich prognoz korzystasz, ale w czwartek ma być deszcz.
http://freemeteo.com/default.asp?pid=15 ... 65876&la=1
Każdemu jego Everest...
Organizować z góry odwołany sparing
Po co? Czy nasi chcieli wykazać znów, że: "chcieli, ale nie mogli" ? Przecież wystarczy kliknąć gdziekolwiek na pogodę i widać jak byk że szanse na treningi czy sparingi są wtedy bliskie 0. Czy aż takie to trudne?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.