Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - Zamówienia na KOSZULKI
Ale jak by nie bylo to beda tansze niz mial czlowiek sprzedajacy na stadionie w tamtym sezonie, bo o ile dobrze pamietam to mial po 25 zł. 
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
I bez sponsorskich dodatków, na widok których szału dostawałem.
- Egon
- Zawodowiec
Ok, czas zbierać pieniądze za koszulki. Teraz tak jak wcześniej pisałem, będzie niestety drożej, bo koszulka kosztuje 79zł. Proszę więc wpłacać po 80zł na konto:
ING BANK
05 1050 1025 1000 0090 4624 9778
Łukasz Jawiarczyk
Turka 70
20-258 Lublin
w tytule wpisując swój nick.
Proszę jak zwykle o jak najszybsze wpłaty. Im szybciej zbiorę pieniądze tym szybciej pójdzie zamówienie.
Lada dzień, będzie także akcja szalikowa, więc zainteresowani proszeni o śledzenie wątku
ING BANK
05 1050 1025 1000 0090 4624 9778
Łukasz Jawiarczyk
Turka 70
20-258 Lublin
w tytule wpisując swój nick.
Proszę jak zwykle o jak najszybsze wpłaty. Im szybciej zbiorę pieniądze tym szybciej pójdzie zamówienie.
Lada dzień, będzie także akcja szalikowa, więc zainteresowani proszeni o śledzenie wątku
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
jak tam wygląda sytuacja z koszulkami??
- Egon
- Zawodowiec
Sorry mam teraz dużo na głowie. Sytuacja wygląda następująco, że nie mam jeszcze wszystkich wpłat i czekamy jeszcze parę dni aż dojdą przelewy. Jeśli do poniedziałku od kogoś nie będę miał wpłaty lub przynajmniej potwierdzenie dokonania przelewu, to zamawiamy bez niego. Zaraz odznaczę na zielono osoby, od których pieniądze już wpłynęły. Ponaglam też osoby, które jeszcze nie zebrały się żeby zapłacić..inni się przez Was niecierpliwią.
Egon, daj znać jak wygląda sprawa koszulek????
Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
jest możliwość zamówić szalik ??
Jest możliwość jeszcze zamówienia koszulki? Trochę za późno sobie przypomniałem o tej akcji...
Egon, wiadomo co z koszulkami???
Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
- Egon
- Zawodowiec
Sorry teraz kompletnie nie mam czasu siedzieć na forum i pisze wszystko hurtowo. Koszulki do mnie jeszcze nie dotarły. Zapewne będą standardowo opóźnienia zanim zakończymy akcję. Jak tylko przyjdą to od razu napiszę na forum i niech się nie obrażają Ci, którzy pisali PW i nie otrzymali odpowiedzi ale wolę napisać raz tu i poinformować wszystkich, niż pisać każdemu z osobna. Jedyne pocieszenie że jest zimno i na ocieplenie na pierwszym meczu się nie zanosi.
Jeśli ktoś chce odebrać na niedzielnym meczu smycze, czapki czy cokolwiek ma jeszcze u mnie do odebrania to proszę pisać PW lub dzwonić/sms-ować na bezpłatny numer 511 911 989
Jeśli zignorowałem czyjąś wiadomość PW to było to przez przypadek bo sporo ich dostaję..dziś się na tym raz złapałem..ale mam nadzieję ze to tylko jednorazowy wybryk.
Jeśli ktoś chce odebrać na niedzielnym meczu smycze, czapki czy cokolwiek ma jeszcze u mnie do odebrania to proszę pisać PW lub dzwonić/sms-ować na bezpłatny numer 511 911 989
Jeśli zignorowałem czyjąś wiadomość PW to było to przez przypadek bo sporo ich dostaję..dziś się na tym raz złapałem..ale mam nadzieję ze to tylko jednorazowy wybryk.
Wiadomo coś na temat koszulek??
- Egon
- Zawodowiec
Gucio jak u Ciebie z czytaniem? Jeśli ok to kilka linijek wyżej masz wszystko dokładnie napisane
Piszę z tel bo przez półtora tyg mnie nie ma w domu i nie mam stałego dostępu do internetu. Z tego co mnie doszły słuchy paczka czeka na mnie w domu i jeśli nic mi się w planach powrotnych do domu nie pozmienia to odbiór koszulek i wszystkiego co pozostało do odebrania będzie pod koniec tego tyg na stadionie. Dokładną datę i godzinę podam jak wrócę.
Piszę z tel bo przez półtora tyg mnie nie ma w domu i nie mam stałego dostępu do internetu. Z tego co mnie doszły słuchy paczka czeka na mnie w domu i jeśli nic mi się w planach powrotnych do domu nie pozmienia to odbiór koszulek i wszystkiego co pozostało do odebrania będzie pod koniec tego tyg na stadionie. Dokładną datę i godzinę podam jak wrócę.
- Egon
- Zawodowiec
Tak tak:D powinienem użyć opcji edytuj..wiem, ale mam monopol na podbijanie tego wątku do góry
Więc tak. Proszę o uwagę. Wszystkich, którzy chcą odebrać koszulki, czapki, smycze zapraszamy do PUB-u H2O na ulicę Zachodnią 3, jutro czyli w piątek 6 maja od godziny 18 do godziny 20 na pewno, a może i później. Jednak im szybciej tym lepiej bo z każdą minutą będę się bardziej stresował, że ktoś nie odbierze swojej koszulki i będzie zamieszanie
Ogólnie rzecz biorąc to proszę o mobilizację osób, które koszulki (czy cokolwiek innego) zamówiły, żeby w miarę możliwości stawiły się po odbiór w piątek.
Więc tak. Proszę o uwagę. Wszystkich, którzy chcą odebrać koszulki, czapki, smycze zapraszamy do PUB-u H2O na ulicę Zachodnią 3, jutro czyli w piątek 6 maja od godziny 18 do godziny 20 na pewno, a może i później. Jednak im szybciej tym lepiej bo z każdą minutą będę się bardziej stresował, że ktoś nie odbierze swojej koszulki i będzie zamieszanie
Tak tak:D powinienem użyć opcji edytuj
No stress, w pewnych przypadkach napisanie nowego posta pod swoim jest w pełni uzasadnione (to właśnie taki przypadek).
Zamieszanie może być również spowodowane tym, że jeśli jutro piątek to o 19 zacznie się karaokeod godziny 18 do godziny 20 na pewno, a może i później. Jednak im szybciej tym lepiej bo z każdą minutą będę się bardziej stresował, że ktoś nie odbierze swojej koszulki i będzie zamieszanie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Egon
- Zawodowiec
No to sobie pośpiewamy i też będzie dobrze
Nic się nie zmienia..piątek od 18 w Pubie H2O powtarzam dla tych, którzy nie zauważyli powyżej.
Aha..jeśli ktoś wie, że nie przyjdzie to niech napisze, a nie będę brał jego koszulki, bo nie tyle, że ciężkie, a sporo tego objętościowo i nie chcę na darmo nosić..gorzej jeśli wezmę, a ktoś nie odbierze, to mogę ją przepić

Aha..jeśli ktoś wie, że nie przyjdzie to niech napisze, a nie będę brał jego koszulki, bo nie tyle, że ciężkie, a sporo tego objętościowo i nie chcę na darmo nosić..gorzej jeśli wezmę, a ktoś nie odbierze, to mogę ją przepić
Będę na pewno, tylko nie wiem czy Cię poznam Egon. Najlepiej obwieś się tymi koszulkami,szalikami czy czymkolwiek żebyś był łatwy do zlokalizowania. 
- Egon
- Zawodowiec
Mogę podpowiedzieć, ze będę na fioletowo..chyba, że będzie mi gorąco, to wtedy na żółto
Jeśli coś to pytać obsługi..pomogą.
- Egon
- Zawodowiec
No właśnie kilku osobom obiecałem, więc rusza kolejna lista na koszulki Regio. Chętni proszeni są o wysyłanie mi PW, maili ( lukasz_egon@wp.pl ) lub kontaktu na GG ( 11471708 ), proszę podać rozmiar, napis i NR TELEFONU , ja poniżej sporządzę listę. Koszt tak jak dotychczas, czyli 80zł.
Nr telefonu przy mniejszych akcjach będzie mi pomocny, ponieważ niektórzy rzadko zaglądają na forum i jeśli jest zamówienie na 10-15 sztuk to trzeba przypominać o wpłatach, żeby akcja doszła do skutku i pomoże to skrócić czas oczekiwania na koszulki.
Kto chce odebrać koszulki, smycze, czapki czy cokolwiek innego ma jeszcze do odebrania, zapraszamy do Pubu H2O na ul. Zachodniej 3 w sobotę lub niedzielę po południu..dokładną godzinę podam za kilka dni, bo jeszcze dziś nie mogę tego sprecyzować.
LISTA:
1. pizek
2. Fork
3. Mani
4. Mirek
5. marineo70
6. AngelC
Nr telefonu przy mniejszych akcjach będzie mi pomocny, ponieważ niektórzy rzadko zaglądają na forum i jeśli jest zamówienie na 10-15 sztuk to trzeba przypominać o wpłatach, żeby akcja doszła do skutku i pomoże to skrócić czas oczekiwania na koszulki.
Kto chce odebrać koszulki, smycze, czapki czy cokolwiek innego ma jeszcze do odebrania, zapraszamy do Pubu H2O na ul. Zachodniej 3 w sobotę lub niedzielę po południu..dokładną godzinę podam za kilka dni, bo jeszcze dziś nie mogę tego sprecyzować.
LISTA:
1. pizek
2. Fork
3. Mani
4. Mirek
5. marineo70
6. AngelC
Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, o 12:36 przez Egon, łącznie zmieniany 1 raz.
Zostały mi trzy szaliki, wzór jak na zdjęciu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem (25zł/szt.) to proszę o wiadomość na PW. Odbiór 23 czerwca, chyba że komuś bardzo zależy (wybiera się do Rawicza) to może być jutro ok 17:00.
Zdjęcia pod adresem:
http://imageshack.us/photo/my-images/860/szalik.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/824/szalik2.png/
Zdjęcia pod adresem:
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2011, o 13:28 przez Paoolina, łącznie zmieniany 1 raz.
kurde tyle ludzi na forum a 10 koszulek nie można uzbierać...
Ludzie zamawiamy koszulki
Ludzie zamawiamy koszulki
Z tego co wiem to koszulki na kolejnej tury są już zamówione, nie wiem tylko dlaczego Egoniasty nie napisal tego tutaj oficjalnie. Może na jakichś wojażach przebywa... W każdym razie nie niecierpliw się pizek, koszulki się robią.
czy będzie robiona jakaś akcja na szaliki ? albo czy był by ktoś chętny sprzedać ?
SPEEDWAY EUPHORIA
Dołączam się do pytania. Chodzi mi te czarne pasiaki.
Lubelski Klub Węglowy
Ok, wszystkich zainteresowanych zamówieniem szalika proszę o wiadomość na PW.
Maksymalna cena 25zł/szt. przy minimalnym zamówieniu 20 sztuk.
Wzór szalików jak na zdjęciach (czarny pasiak z haftem):
Lista osób, które zgłosiły chęć zakupu szalików będzie uaktualniana przeze mnie w tym poście, a dane do przelewu podam w momencie kiedy uzbieramy minimalną ilość tj. 20 sztuk.
Zapłacili:
1.Jcob
2.Kilar
3.Kilar
4.Misiejk
5.Kshyhu
6.Expi
7.Expi
8.Mikas
9.Kaaamisiak
10.Kaaamisiak
11.Emsit
12.Carew
13.Carew
14.PavelPL
15.Expi
16.Expi
17.Marineo70
18.Marineo70
19.DrPaiHiWo
20.Konradoxxx
21.Konradoxxx
22.Konradoxxx
23.Paweł
24. jas
25. Emil
26.Koper
27.Koper
28.Koper
29.Karolspeedway
30.MikeMistrz
31.MikeMistrz
32.Ramonka
33.Pawello
34.Tigi
35.TOMiDAN
36.TOMiDAN
37.Spiks
37.Giroy
38.Giroy
39.Giroy
40.Kalix
41.Kalix
Maksymalna cena 25zł/szt. przy minimalnym zamówieniu 20 sztuk.
Wzór szalików jak na zdjęciach (czarny pasiak z haftem):
Lista osób, które zgłosiły chęć zakupu szalików będzie uaktualniana przeze mnie w tym poście, a dane do przelewu podam w momencie kiedy uzbieramy minimalną ilość tj. 20 sztuk.
Zapłacili:
1.Jcob
2.Kilar
3.Kilar
4.Misiejk
5.Kshyhu
6.Expi
7.Expi
8.Mikas
9.Kaaamisiak
10.Kaaamisiak
11.Emsit
12.Carew
13.Carew
14.PavelPL
15.Expi
16.Expi
17.Marineo70
18.Marineo70
19.DrPaiHiWo
20.Konradoxxx
21.Konradoxxx
22.Konradoxxx
23.Paweł
24. jas
25. Emil
26.Koper
27.Koper
28.Koper
29.Karolspeedway
30.MikeMistrz
31.MikeMistrz
32.Ramonka
33.Pawello
34.Tigi
35.TOMiDAN
36.TOMiDAN
37.Spiks
37.Giroy
38.Giroy
39.Giroy
40.Kalix
41.Kalix
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2011, o 13:30 przez Paoolina, łącznie zmieniany 19 razy.
będzie akcja na koszulki? Czy może już jest?