to o co się martwić Treningi
Re: Treningi
Jeśli w takich warunkach się ludzie ścigają:
to o co się martwić 
to o co się martwić Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
rakimono08
a kiedy bedzie jakaś oficjalna infornacja??
czy bedzie sparing czy nie??
Bez sensu takie gadanie, niech jadą, niech nie jadą. Jeszcze 2h do sparingu i wiele się może zmienić, może wyjść słońce i tor ładnie wyschnie, a może tak lunąć, że będzie pozamiatane. Jestem przekonany, że trener wraz z zawodnikami podejmą najwłaściwszą decyzję i nic tu po naszych dywagacjach 
rakimono08 pisze:a kiedy bedzie jakaś oficjalna infornacja??
Dokładnie bo co niektórzy muszą wyjść na sparing wcześniej z 45 minut
Najbardziej wkur.... jest ten wiatr !!! opadów po 15 nie będzie.
Czego u Nas zawsze wszystko musi być pod górkę??
Czego u Nas zawsze wszystko musi być pod górkę??
właśnie przy mokrym torze wiatr jest jak najbardziej wskazany
no chyba, że przywieje kolejną chmurę 
"Życie to jazda"
- kmzlublinfan
- Senior
http://www.kmzlublin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1449:dzi-o-godzinie-1500-trening-punktowany-naszej-druyny-z-ksm-krosno&catid=1:aktualnoci&Itemid=54
Oficjalne info.
Tak myślę, jakby zrobic jeszcze w przyszłym tygodniu sparing z Rzeszowem na wyjeździe. Chłopaki by się objeździli.
Oficjalne info.
Tak myślę, jakby zrobic jeszcze w przyszłym tygodniu sparing z Rzeszowem na wyjeździe. Chłopaki by się objeździli.
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Pytanie do kogoś z FK: czy planowany jest doping na sparingu? Pytam ze względu na to, że nie wiem czy iść na C3, czy na jakiś inny sektor z którego lepiej się ogląda zawody. 
- kmzlublinfan
- Senior
Spadam na stadion. Trzeba zobaczyc swoich w akcji.
Jak to jest ze Rysiek ma dzis mecz w Anglii i "jedzie" u nas? Lubelska taktyka? Jednym mlodziezowcem ligi nie zawojujemy...
A może Pontus będzie jechać jako zagraniczny
- niespokojny
- Trener
Odbedzie sie ten sparing, jak tor bo trzeba by juz wychodzic?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No info na stronie jest podane że narazie się odbędzie jeśli nie będzie jakiegoś deszczu itp.
Mnie drażni tylko jedna rzecz.
Dlaczego przed głupim sparingiem nie może pojawić się na stronie informacja w jakim składzie wystąpimy, przecież w klubie chyba to wiedzą.
Nawet w info podanym w dniu meczu trzeba wrzucić "skład awizowany"
Czy to jakaś tajemnica jest?
Dlaczego przed głupim sparingiem nie może pojawić się na stronie informacja w jakim składzie wystąpimy, przecież w klubie chyba to wiedzą.
Nawet w info podanym w dniu meczu trzeba wrzucić "skład awizowany"
Czy to jakaś tajemnica jest?
Po naradzie zawodnicy podjęli decyzję, że nie będą ryzykować. Zawody odwołane.
Witam jestem z Krosna czy mógł by ktoś napisać w jakim składzie przyjechało Krosno.Jestem ciekaw czy na sparing przyjechał Knap.Proszę o odpowiedz.
Byłem na stadionie tor nadawał się do swobodnej jazdy zresztą przygotowania trwały i mógł być fajny trening przed ligą. Niestety nasi żużlowcy wielkie tuzy tego sportu pokręciły noskami,że nie chcą jechać i zawody zostały odwołane. Żal mi Was Panowie lubelskiej ekipy bo grymasicie a po dziś dzień pojechaliśmy tylko jeden sparing.
Życzyłbym sobie aby takie grymaszenia i gwiazdorstwo nie odbiło się czkawką w trakcie sezonu w którym to jesteśmy podobno pewniakiem i liderem kłopot tylko w tym iż nie wyjechaliśmy jeszcze praktycznie na tor.
Życzyłbym sobie aby takie grymaszenia i gwiazdorstwo nie odbiło się czkawką w trakcie sezonu w którym to jesteśmy podobno pewniakiem i liderem kłopot tylko w tym iż nie wyjechaliśmy jeszcze praktycznie na tor.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie rozumiem jednej rzeczy, na stronie informacja, jeżeli warunki atmosferyczne nie przeszkodzą sparing się odbędzie. Warunki cały czas te same, zawodnicy podjęli decyzje o godzinie 15 kiedy każdy już przyjechał. Nie mogli powiedzieć przynajmniej godzinę wcześniej. Przecież warunki na torze nie zmieniły się przez ten czas. Lepiej denerwować ludzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Oj juz przestancie marudzic, bo sie czytac nie da. Naszym pewnie od poczatku nie w smak bylo jezdzic, no ale poczekali na ekipe z Krosna. Tamci jak zobaczyli, ze przyczepnie to stwierdzili, ze nie ma sie co napinac, wiec wspolnie ustalili ze nie ma co ryzykowac. To tylko trening, a podniecenie na forum jakby final mistrzostw swiata mial byc (programy, oprawy, sklady...). W dupach sie poprzewracalo.
Tez sie przejechalem na darmo na stadion i co? Kazal ktos komu w sztorm z domu wychodzic? Przynajmniej nie trzeba sie meczyc na stadionie tylko mozna w ciepelku przy piwku posiedziec:)
Tez sie przejechalem na darmo na stadion i co? Kazal ktos komu w sztorm z domu wychodzic? Przynajmniej nie trzeba sie meczyc na stadionie tylko mozna w ciepelku przy piwku posiedziec:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
dobry sprzęt mamy do ubijania toru, przyczepka z 4 krawężnikami,
co to k.wa jest
W przypadku zmiany sytuacji spowodowanej warunkami atmosferycznymi będziemy Państwa informować bieżąco na naszej stronie.
Ehe
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
No mogl klub SMSy wszystkim wyslac. 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja tam szanuje decyzję zawodników, chociaż chyba tylko Karol starał się namawiać do jazdy. Nikt z Krosna nie chciał jechać i większość naszych. Nie ma co ryzykować, tor był niebezpieczny, w dodatku jeszcze o 15:30 znowu szurnął przez chwilę grad, porywisty wiatr, który też mógł powodować niebezpieczeństwo. Może jutro odjadą sparing jak pogoda pozwoli, a u siebie jeszcze się spasują.
ps. do kolegi z Krosna. Knappa to ja nie widziałem
ps. do kolegi z Krosna. Knappa to ja nie widziałem