Tzn. pisze ze nie zna godziny treningu czy sparingu, ale zadnych szczegolow nie podaje. Nie wiadomo czy beda na punkty jezdzic i czy maszyna startowa dziala
Treningi
Re: Treningi
Przeciez JAG nie pisze nic o sobocie, wiec co sie nie zgadza?
Tzn. pisze ze nie zna godziny treningu czy sparingu, ale zadnych szczegolow nie podaje. Nie wiadomo czy beda na punkty jezdzic i czy maszyna startowa dziala
Ostatnio zmieniony 5 kwietnia 2011, o 16:36 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak to nie?
JAG pisze:treningi w Lublinie czwartek,piatek godz 16
godziny sobotniego sparingu nie znam
Motor mocny
no tak, nieporozumienie.
Ja zrozumialem, ze nie wie czy i o ktorej sie odbedzie ten sparing, czyli generalnie nie potwierdzila zadnych falszywych informacji
Ja zrozumialem, ze nie wie czy i o ktorej sie odbedzie ten sparing, czyli generalnie nie potwierdzila zadnych falszywych informacji
Ustawili sobie treningi czwartek-sobota, a nie patrzą na pogodę, oby deszcz nie przeszkodził w ich odbyciu.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
W czwartek treningu na 90% nie uda się rozegrać, ale w sobotę ma być już niezła pogoda, tylko tor nie może nasiąknąć przez czwartek i piątek. Mam nadzieję, że pan Ziółkowski tego dopilnuje
, bo inaczej guzik z tego będzie, a i tak niewiele pomoże trening, który będzie trzeba przeprowadzić na twardym torze. Bo jeśli wcześniej zrobi się pod kolo, to zrobi się gąbka i nikłe szanse na trening w sobotę. Zobaczymy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A nie na 75%?W czwartek treningu na 90% nie uda się rozegrać,
http://pogodynka.pl/polska/lublin_lublin
Nie wygląda to źle.
Ja zaglądam do 3-4 źródeł i stąd taki wniosek. Chodzi mi o to że szanse są małe. W czwartek ma być ciepło, ale tor szybko nie wyschnie po opadach bo będzie duża wilgotność i powietrze nie przyjmie tak łatwo pary wodnej.
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2011, o 12:31 przez Deri, łącznie zmieniany 2 razy.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Mam nadzieje ze na ten sparing z Krosnem wejscie bedzie za free jak ktos ma karnet ? :>
Na DW było napisane, że dla wszystkich będzie free i że to nie będzie sparing tylko wspólny trening, cokolwiek miałoby to znaczyć 
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2011, o 20:04 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy ktoś może wie kto jutro ma pojawić się na treningu??
rozmawialem dzisiaj z Irkiem i sobotni trening ma miec forme treningu punktowanego. takze troche scigania powinno byc.
carpe diem!
Wiadomo czy pojawi się ktoś spoza krajowego składu?
jerry78 pisze:Wiadomo czy pojawi się ktoś spoza krajowego składu?
jesli pytasz o "Wilki" to potwierdzil mi Henio Bager:)
carpe diem!
jerry78 pisze:Wiadomo czy pojawi się ktoś spoza krajowego składu?
Na stadionie stał Mercedes (bus) na Szwedzkich rejestracjach
(nie oklejony)-może to nasz junior...
grzesieck pisze:ktos w innym temacie pisal, ze Lindbaeck ma majstra z Lublina
Wszystko się zgadza tylko,że Lindbeack ma oklejonego busa a ten był "czysty" (jak wcześniej napisałem)bez żadnych reklam
W jakim celu cytujesz poprzednika, jeszcze gdyby chodziło o o fragment wypowiedzi, a ty całą 1 zdaniową wypowiedź cytujesz
?
to samo bartosch
to samo bartosch
Wiadomo czy odbedzie sie dziś trening? Bo pogoda za oknem taka sobie
gucio1987 pisze:Wiadomo czy odbedzie sie dziś trening? Bo pogoda za oknem taka sobie
Raczej sie nie odbędzie a jak sie odbędzie to taki sobie
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
dobek pisze:Wszystko się zgadza tylko,że Lindbeack ma oklejonego busa a ten był "czysty" (jak wcześniej napisałem)bez żadnych reklam
dobus to samochod Antka Lindbaeck'a. "funfel nowka" dlatego nie oklejony, niebawem bedzie oklejany w Szwecji.
carpe diem!
- rafal13056
Bedzie dzisiaj ten trening o 16 ???
bo jak narazie to pogoda nie sprzyja naszym zawodnikom w treningach u nas
Dokładnie, biały nieoklejony bus, na przepięknych blachach "LFC cośtam", to bus Antoniego - wiem bo widziałem furki i skóry jakie są w środku.