Stadion

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
janek
Kadrowicz

Re: Stadion

#3726 Postautor: janek » 30 marca 2011, o 19:48

Wiraż70 z SF :
"...Witam,jestem z Lublina i wstyd mi za takiego prezesa z malej litery,cały czas obiecanki cacanki a kibicom...Panie Sprawka kończ Pan zanim Pana na taczce nie wyjedzie,zero organizacji z Pana strony,dziwię się jeszcze ,że LW Pana trzyma,jak ma Pan trochę honoru to proszę się podać do dymisji,cała żużlowa Polska zaczyna z nas się śmiać ,że niby taki sponsor ambitne plany na awans a nie długo to na własnym torze będziemy jechać jak goście lub co gorzej będzie walkower.Panie Wojciechowski po co Pan z takiego człowieka zrobił prezesa ten człowiek nie ma o niczym pojęcia a o żużlu to chyba w ogóle! jedyne co robi to się wychwala we wszystkich mediach ,że ze wszystkim zdążymy na czas a tu cały czas plam za plamą,mam nadzieję ,że ktoś z LW przypatruje się panu Sprawce i wyciągnie odpowiednie konsekwencje .Pozdrawiam kibic od 30lat..."

No, ciekawy będzie dalszy rozwój sytuacji...
http://www.kurierlubelski.pl/sport/3864 ... ,id,t.html

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#3727 Postautor: Łoptymista » 30 marca 2011, o 21:22

ale co ma miasto do tego ze jakies stowarzyszenie bedzie moglo prowadzic swoja dzialalnosc? zwalamy swoje winy na miasto i MOSiR?

harry
Trener

#3728 Postautor: harry » 30 marca 2011, o 22:16

Ernesto pisze:Zapominasz, że właścicielem obiektu nie jest klub tylko miasto (MOSiR), które było powiadomione o zakresie prac i położyło na to laskę. Pieniędzy obiecywanych przez Żuka nie ma do dzisiaj i widoków na nie również i tylko dzięki klubowi ten remont jakoś tam idzie.

To w końcu kto finansuje ten remont? Co dwa tygodnie zmiana finansowania tego remontu. Czy ktos w klubie jeszcze wie kto za co wykłada/wyłoży pieniadze? Na konferencji prezes ZAPEWNIAŁ że to bvdzie miasto i że wszystko jest pod kontrolą. I co z tymi zapewnieniami?
Jak słusznie zauważyło parę osób, przyjście Ziółkowskiego niewiele zmieniło (zresztą to on nadzorował prace - popierdalając z wiaderkiem i zbierając kamienie).

Co i kto i kiedy powiadomił Ziółkowskiego o zakresie robót i o tym co ma robić i kiedy i z kim? Konkretnie! Bez pieprzenia głupot i bez słowotoku i bredni.
No i może gdyby tak od stycznia każdy z przysłowiowym wiaderkiem tak jak sugerowałem przyłożyłby się do czegokolwiek to może nie byłoby problemów?
Ostatnio doszły mnie słuchy, że MOSiR "przeznaczył" na treningi szkółki jedynie czwartki - wyobraża ktoś sobie możliwość wyszkolenia w rozsądnym terminie młodego zawodnika, który może trenować jedynie raz w tygodniu? Czy za to też odpowiada Sprawka?

Oczywiście! Takich pieniędzy na szkolenie NIGDY nie było. Zawsze to były jakieś ochłapy. Trzeba zacząć myśleć i radzić sobie z tym co jest a nie oglądać się na dobrych wujków.
Też już bym chciał popatrzeć choćby na treningi i sparingi na naszym torze, ale też nie przesadzajmy - w drużynie mamy jednego "lubelaka", który jeździ w Anglii (i ma czas podpisywać petycje za nowymi tłumikami), reszta ma tory (i zaproszenia na nie) bliżej niż w naszym mieście. Wszyscy przecież widzieli treningi u Wilka - czy kiedykolwiek ćwiczona była jazda parą? Czy tor na treningu i na meczu był taki sam?

No to czyja to wina??? Jak Wilk wam nie pasuje to chyba prezes powinien go zwolnić natychmiast. Nie umie?
W naszym klubie szwankuje wiele rzeczy i wiele osób popełnia błędy, poczynając od zawodników, trenera, toromistrza :lol: na prezesie kończąc, ale nie dajmy się zwariować i nie obarczajmy każdą wpadką wyłącznie Sprawki, i nie przypisujmy z kolei każdego sukcesu komuś, kto się do niego nie przyłożył.

Oj w dupie byłeś i gówno widziałeś. Nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu najmniejszych nawet firm. Za każdą wpadkę klubu odpowiada PREZES. Bo on zatrudnia ludzi i za nich ODPOWIADA!!! Tylko on. I co najwyżej on tych ludzi za wpadki może karać. Ale przed ogółem to on odpowiada. Taka jego fucha
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Deri
Senior

#3729 Postautor: Deri » 30 marca 2011, o 22:19

Nie to wina nowych tłumików.A powiedz mi co innego ma do roboty Sprawka jak nie dbanie o nasz klub???.Z tego co wiem to nie został prezesem zeby teraz wszystko zawalic co zbudował Wojciechowski!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

Awatar użytkownika
Artii
Szkółkowicz

#3730 Postautor: Artii » 30 marca 2011, o 22:26

kolego Ernesto
jesli nie masz pojęcia o czym piszesz to lepiej nie zabieraj głosu
pieniądze na remont poszły z miasta
problem tkwi w tym że miasto zapłacilo firmie (pieniadze poszły miasto wykonawca) która remontowała stadion a ta sie nie spieszyla nie bylo to w jej interesie i pan Zieliński mógł tylko nadzorowac a pozatym nie mial nic do powiedzania jak panowie z ekipy remontowerj zabierali torby o 14,30 i kończyli prace
Inna sprawa to pan Sprawka mówił wyrażnie w mediach ze nie bedzie problemu z otrzymaniem licencji na dzien 30 marca 2011
wiec poraz kolejny raz zachował sie jak nasi rozgarnięci żyżlowcy "sroda stare tłumiki czwartem juz im sie spodobały nowe "
kolejnych Twoich argumentów nie chce mi sie już przytaczać
wiec warto sie zastanowic co sie pisze a nie klepac palcami w klawiature
Obrazek
Codziennie rano sprawdzam czy nie ma mnie na liście najbogatszych ludzi świata...
Jeżeli nie to wstaję i idę do pracy

harry
Trener

#3731 Postautor: harry » 30 marca 2011, o 22:27

Ernesto pisze:Jak dostaniemy w dupę od Równego to też będzie wina Sprawki?
Jak Grzesio się nałoi przed meczem - też?
Jak Piszcz wsadzi palca w tryby a Baran się obrazi na sędziego (albo motocykl mu się zapali) - również?

A czyja???!!!
To PREZES zatrudnia trenera, zawodników, toromistrza! I to PREZES za nich wszystkich odpowiada!
Naprawdę takie gadki i pytania to żenująca infantylnia.

Czy jeżeli Wilk kazał robić kopę, a sędzia widząc to nakazywał ubijanie, przec co większość meczów rozpoczynała się grubo po czasie - też?

Chłopie! Czy ty jesteś z przedszkola? W każdym normalnym klubie z poważnym PREZESEM taki pomysł przeszedłby dwa razy. Pierwszy raz z naganą a po drugim razie juz nie byłoby trenera.
Zdzicho zabrał swoją polewaczkę z miejskiego stadionu - też Sprawka za tym stoi?

Czy ty wiesz co ty gadasz? Co ma prywatna polewaczka Zdzicha do miejskiego stadionu? Jak ktoś zezłościł Zdzicha to ją zabrał, ale dzisiaj widziałem że polewaczka Zdzicha stoi na stadionie to widocznie sie dogadali...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Sledzio
Trener
Kontakt:

#3732 Postautor: Sledzio » 30 marca 2011, o 22:30

Cyrk przez wielkie CCCC !!! Dziwie się że zawodnicy chcieli w takim syfie podpisywać kontrakty. Normalnie żal pl.

Awatar użytkownika
Artii
Szkółkowicz

#3733 Postautor: Artii » 30 marca 2011, o 22:40

polewaczka Zdzicha stoi na stadionie gdzie stala a pan Zółkowski czekal do póżnych godzin na zegary z Bydgoszczy nie pan Sprawka który powinien wszystkiego przypilnowac tak jak wielokrotnie obiecywał
P.S
mam przynajmniej 2 duze argumenty przeciwko prezesowi gdzie pan Sprawka zawalił w sprawie pozyskania 2 nowych sposorów dla klubu
Ostatnio zmieniony 30 marca 2011, o 23:27 przez Artii, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Codziennie rano sprawdzam czy nie ma mnie na liście najbogatszych ludzi świata...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3734 Postautor: Cooper » 30 marca 2011, o 22:45

Przypomne tylko, ze jak kilka osob "lamentowalo" na forum pare miesiecy temu, ze jest lipa z torem, to duuuza rzesza forumowiczow zmieszala ich z blotem. Czy zeby przyznac racje, a moze raczej dostrzec w koncu problem, potrzeba wam argumentu w postaci walkowera z Rownem?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

harry
Trener

#3735 Postautor: harry » 30 marca 2011, o 22:49

Ernesto pisze:
harry pisze:Oj w dupie byłeś i gówno widziałeś.

Spodobalo Ci się to powiedzenie?

Uwielbiam je odkąd tyczy sie tylko ciebie.
harry pisze:Nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu najmniejszych nawet firm. Za każdą wpadkę klubu odpowiada PREZES. Bo on zatrudnia ludzi i za nich ODPOWIADA!!! Tylko on. I co najwyżej on tych ludzi za wpadki może karać. Ale przed ogółem to on odpowiada. Taka jego fucha

To się nie obruszaj, jak Ci ludzie wrzucają za upadek żużla w Lublinie przed paru laty.

A co to ciebie obchodzi? Jak ktos w dupie był i gówno widział to mnie obwinia. Ja z pewnych względów nie moge się bronić ale jak ktoś ma troche rozumu to wie o co chodzi. Ale trochę rozumu.
Rozumiem, że jeżeli na budowie S-17 nawalony operator koparki zrobi jakąś rozpierduchę, to siedzieć pójdzie Blocher, tak? Ciekawa koncepcja.

Siedzieć to nie ale jak przez to zawalony będzie plan to inwestora guzik to będzie obchodziło i poleci po pieniądzach PREZESOWI i jego firmie. Naucz sie czegoś w końcu!

ermen
Zawodowiec

#3736 Postautor: ermen » 30 marca 2011, o 22:50

O jakim Panu Zielińskim wy piszecie??
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#3737 Postautor: MLSpeedy » 30 marca 2011, o 22:53

ermen pisze:O jakim Panu Zielińskim wy piszecie??

Wlasnie mialem to pisac. Byc moze nie dokladnie przeczytalem posty ale wydawalo mi sie, ze mowicie o kierowniku. Jezeli tak to nazywa sie ZIÓŁKOWSKI :lol:

harry
Trener

#3738 Postautor: harry » 30 marca 2011, o 23:05

Ernesto pisze:
harry pisze:To PREZES zatrudnia trenera, zawodników, toromistrza! I to PREZES za nich wszystkich odpowiada!
Naprawdę takie gadki i pytania to żenująca infantylnia.

Jeżeli używasz nowych i nieznanych ci wyrazów, sprawdź ich pisownię.

Dziecino! Jestes tak infantylny jak dziecko we mgle. wystarczy?

harry pisze:W każdym normalnym klubie z poważnym PREZESEM taki pomysł przeszedłby dwa razy. Pierwszy raz z naganą a po drugim razie juz nie byłoby trenera.
Prezesem w 2010 był Wojciechowski - idź pod Sejm i go ukrzyżuj.
Ja mam go krzyżować??? A z jakiego to powodu?
Ja tylko piszę jak powinno być. A że nie jest? Tylko infantylni myslą o jakiś drogach krzyżowych.

ermen
Zawodowiec

#3739 Postautor: ermen » 30 marca 2011, o 23:06

Ernesto pisze: o jakimś Zielińskim pisze Artii, który podobno ma pojęcie o czym (o kim) pisze a mnie tak z rozpędu poniosło jak mu odpowiadałem.

No..... Obaj macie pojęcie....
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#3740 Postautor: Egon » 30 marca 2011, o 23:08

Standard. Co niektórzy prowadzą dyskusję o ludziach, których nie znają nawet z nazwiska, lub w wielkich emocjach i podnietach na forum mylą z naszym wybitnym żużlowcem z zeszłego sezonu, który notabene teraz bez klubu. W pierwszym wypadku chyba cza się zastanowić jak to o nas świadczy, w drugim cza wyjść na balkon na jakieś 15 minut, głęboko pooddychać, wrócić, najlepiej wyłączyć komputer i spać biegiem.

Przypomina mi się zawsze taka historia..na imprezie siedzą dwie podpite, słabo znające się osoby. Jedna mówi do drugiej: - Jak Ty się nazywałeś? Bo zapomniałem.. - Popatrz na moje spodnie to sobie przypomnisz. - Sztruks? - Nie. Siwy.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3741 Postautor: ravajas » 30 marca 2011, o 23:22

harry pisze:
Ernesto pisze:
harry pisze:Nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu najmniejszych nawet firm. Za każdą wpadkę klubu odpowiada PREZES. Bo on zatrudnia ludzi i za nich ODPOWIADA!!! Tylko on. I co najwyżej on tych ludzi za wpadki może karać. Ale przed ogółem to on odpowiada. Taka jego fucha

To się nie obruszaj, jak Ci ludzie wrzucają za upadek żużla w Lublinie przed paru laty.

A co to ciebie obchodzi? Jak ktos w dupie był i gówno widział to mnie obwinia. Ja z pewnych względów nie moge się bronić ale jak ktoś ma troche rozumu to wie o co chodzi. Ale trochę rozumu.

Harry, jakkolwiek bardzo Cię szanuję i sympatyzuję z Twoją osobą, to tutaj pojechałeś Niesiołowskim.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Artii
Szkółkowicz

#3742 Postautor: Artii » 30 marca 2011, o 23:32

przepraszam za zmiane nazwiska panu Ziółkowskiemu
bije sie mocno w piersi
Ostatnio zmieniony 31 marca 2011, o 07:14 przez Artii, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

harry
Trener

#3743 Postautor: harry » 30 marca 2011, o 23:36

Ernesto pisze:
harry pisze:Dziecino! Jestes tak infantylny jak dziecko we mgle. wystarczy?

.
Tym bardziej dziwię Ci się, że napadasz na zarząd, jakbyś był dzieckiem i nie wiedział, że nie na wszystko ma się wpływ.

A ja się dziwię że uważasz że napadam na zarząd. Ja odpowiadam tylko na twoje sugestie, że wszystkie kłopoty biora się od złych mocy i nie wiadomo skąd.
Podejrzewam, że większość Twoich oponentów na forum o to ma do Ciebie pretensję, a nie o to, że nie mogli oglądać żużla w 2008.

Naprawdę wali mnie to. Ja mam zupełnie inne odczucia i tylko one dla mnie sie liczą. Kto chciał to wie jak było i akurat w temacie braku żuzla w 2008 roku to nie mam sobie nic do zarzucenia.
Ubodło Cię, że wytknąłem Ci kwoty, które wziąłeś z sufitu i nieznajomośc regulaminu?

Z sufitu to ty się wziałeś a nie moje kwoty. A za regulaminem który zmienia sie co rok i na tydzień przed rozgrywkami to mało kto nadąża. Ja juz nie muszę go tak dokładnie śledzić.
Ostatnio zmieniony 30 marca 2011, o 23:39 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.

jerry78
Trener

#3744 Postautor: jerry78 » 30 marca 2011, o 23:37

Dajcie już spokój. To gadanie o niczym nic nie da. Nic to nie zmieni. Jest jak jest, niestety nienajlepiej. Żużlowcy póki co jadą słabo, nie ma licencji na tor, nowe/stare tłumiki i żużlowcy bez honoru. Wszystko to powoduje, że jestem obrażony na żużel (mam nadzieje chwilowo) i na razie mam wszystko w dupie. Wam też proponuje wyluzować :)

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#3745 Postautor: Cz@rek » 30 marca 2011, o 23:43

Artii pisze:przepraszam za zmiane nazwiska panu Ziółowskiemu
bije sie mocno w piersi

ZIÓŁKOWSKIEMU 8)

janek
Kadrowicz

#3746 Postautor: janek » 31 marca 2011, o 13:58

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#3747 Postautor: K.A.M.I.L. » 31 marca 2011, o 14:00

Jak to jest możliwe ? Wczoraj było tyle niedociągnięć, brak licencji, a dzisiaj wszystko zostało zrobione? W nocy ? 8)

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#3748 Postautor: mustafa » 31 marca 2011, o 14:01

pewnie pogonili roboli i nagle dało się to szybciej zrobić :D

Deri
Senior

#3749 Postautor: Deri » 31 marca 2011, o 14:01

Czyli komuś wczoraj na forum sie chyba daty pomyliły co pisał ze nie dostaliśmy licencji,jutro jest primaaprilis :lol: :lol: :lol:
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

go!
Trener

#3750 Postautor: go! » 31 marca 2011, o 14:04

janek pisze:Jest licencja!!! :shock:

Ale nie ma jazdy :?