Tomek Piszcz
Re: Tomek Piszcz
przypomnieć można o nowych/starych tłumikach, dejwidzie howe i riczardzie hall'u oraz innych rzeczach/ludziach, które odróżniają Polską ligę od Angielskiej.
spokojnie chłopaki z tymi ocenami... poczekajmy do "naszego" sezonu
spokojnie chłopaki z tymi ocenami... poczekajmy do "naszego" sezonu
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!
janek pisze:Jeśli się to sprawdzi to Kraków będzie mieć pociechę z Korneliussena.
..taki sam jaki miało Krosno rok temu kiedy tylko on jezdzil
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
W biegu leszczy Tomek przywozi 0
Kozza Smith 3,Filip Sitera 2, Lasse Bjerre 1, Tomasz Piszcz 0,
A jego rywal - Suchecki też dziś na kolana nie powalił 0,3,0
Kozza Smith 3,Filip Sitera 2, Lasse Bjerre 1, Tomasz Piszcz 0,
A jego rywal - Suchecki też dziś na kolana nie powalił 0,3,0
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
jest zle - nasi zawodnicy powinni przynajmniej od tygodnia jezdzic na naszym torze od rana do wieczora. Ech - pomarzyc mozna.
Powiem tak afera z tłumikami,licencja naszego toru i jeszcze Piszcz ,Suchecki i Łukaszewski niech ktoś mi to do ku...y nędzy wytłumaczy czy kibic moze sie nie wk...ć???.Jeszcze troche i moja cierpliwość sie skonczy i odsprzedam karnet :evil
edit: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -swoj-tor/ oni juz trenują a my???Jesteśmy w czarnej dupieeee.Zapomniałem jeszcze o Proktorku następna gwiada.Ręce opadają
edit: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -swoj-tor/ oni juz trenują a my???Jesteśmy w czarnej dupieeee.Zapomniałem jeszcze o Proktorku następna gwiada.Ręce opadają
Ostatnio zmieniony 30 marca 2011, o 22:14 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcz zanotował upadek :/
Co się dzieję z tym Tomkiem co był napieraczem w pierwszej lidze, a tu teraz nawet w drugiej może do składu się nie łapać :/
Tomasz Piszcz 0 u d
po byku....
po byku....
Gelo pisze:jest zle - nasi zawodnicy powinni przynajmniej od tygodnia jezdzic na naszym torze od rana do wieczora. Ech - pomarzyc mozna.
Poczekaj. Może oni wiedzą że będą wprowadzone jednak nowe tłumiki?
I zaczna się pasować z nowymi a ci wszyscy co tyle trenuja będą od nowa musieli jeździć?
Na poważnie. Naszym wystarczą dwa solidne treningi na takim torze, który będzie na meczu. Decydujący będzie czas pomiędzy 12 a 17 kwietnia.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
mustafa pisze:Co się dzieję z tym Tomkiem co był napieraczem w pierwszej lidze, a tu teraz nawet w drugiej może do składu się nie łapać :/
To jest Tomek, który nie radzi sobie w Anglii. Być może za wysokie progi. Tyle wiemy NA PEWNO.
A co będzie w Polsce musimy jeszcze troche poczekać.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:To jest Tomek, który nie radzi sobie w Anglii. Być może za wysokie progi. Tyle wiemy NA PEWNO.
A co będzie w Polsce musimy jeszcze troche poczekać.
Ano trzeba poczekać na treningi. Umiejętności mu na pewno nie wyparowały pomimo tej przerwy którą miał w poprzednim sezonie. W zimie teraz pracował solidnie nad kondycją co nie raz widziałem na własne oczy, więc pozostaje kwestia czy dobrze zainwestował w sprzęt. W poprzednim sezonie na treningach zostawał daleko za Tomkiem Rempałą co trochę tłumaczyło się brakiem formy po kontuzji, ale tak naprawdę widać było że sprzęt nie idzie. Mam nadzieję że teraz jest lepiej przygotowany sprzętowo.
No dziś tomek punktuje 2,2*....zobaczymy jak dalej będzie
Dokładnie czekam na to starcie ale wszyscy nasi zawodnicy co dziś startują na wyspach spisują się doskonale.
I to na jednym z trudniejszych torów w Anglii
Wow! Piszczo na torze ( taki dziwoląg) w Eastbourne, taki wynik? No zaczyna się rozkręcać w lidze.
No coś drgnęło w każdym bądź razie. Dobrze jakby ktoś z dwójki Suchy, Piszcz zaczął fajnie, a najlepiej jechać obaj. Nie mieli ostatnio szczęścia, więc może w tym roku się odkują
.
PS.Proctor nadal nie potwierdzony, ale on prezentuje w tej chwili fatalną formę, więc strata niewielka.
PS.Proctor nadal nie potwierdzony, ale on prezentuje w tej chwili fatalną formę, więc strata niewielka.
Nie wiem po co Piszczo się pcha do EL. Nigdy mu tam nie szło bo poprostu jest za cienki. Niech pojeździ lepiej w Premier League tam przynajmniej pare punktów zrobi.
Tak ale wtedy nie każdą niedziele miałby wolna ale może znalazłby taki klub który nie jeździ w niedziele
Nie ma takich klubów w Premier L.
Jak nawet sam nie ma meczów na swoim torze w niedziele to na wyjeździe bedą mu się takie zdarzały a wtedy powtórka z rozrywki...
Jak nawet sam nie ma meczów na swoim torze w niedziele to na wyjeździe bedą mu się takie zdarzały a wtedy powtórka z rozrywki...
W Anglii zadowoleni z Tomka
http://www.espeedway.pl/news,lynch_chwa ... 261,1.html
http://www.espeedway.pl/news,lynch_chwa ... 261,1.html
A zona w domu zadowolona?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.