Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Ceny biletów
ale nie tłumacz mi oczywistych rzeczy. Ja cały czas mowie o trzech dniach a nie o poniedzialku. Ja akurat sie obawialem ze karnety za szybko sie rozejdą wiec postanowilem nie czekac do piatku. I po czesci wyczułem dobrze. I zeby było bardziej transparentnie - jezeli bylo mowione ze karnety mają byc od poniedzialku do piatku to tak powinno byc i nie jest fajnie ze z jakiegos powodu ktos odszedł z kwitkiem. Nie mnie oceniac dlaczego tak sie stało, bo nie mam wiedzy w tym temacie. Ja mowie tylko o tym, że zanim zacznie sie wylewać pomyje na kogos trzeba zacząć od siebie i odpowiedziec sobie czy oby na pewno wszystko zrobilem tak jak nalezy.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2011, o 10:45 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
ermen pisze:Znalałem bałagan, chaos, niedoinformowanie, ale sensu wydłużania czasu sprzedaży nie. A może przestałem rozumieć słowo pisane i wypowiadane przez Ciebie, Gela i Prezesa? Możliwe....
Znalazłeś to co chciałeś znaleźć. A skoro nie znalazłeś sensu wydłużania czasu sprzedaży to już naprawdę nie mój problem. Ważne, że były osoby, które mogły sobie kupić karnet o 11:00, inne o 13:00 a jeszcze inne o 15:00. Przy czym nie twierdzę, że nie było bałaganu, ale nie aż taki jak tutaj próbowano opisać. Efekt tego był taki, że karnetów nie dostały osoby, które przyszły w czwartek. Natomiast te, które przyszły w piątek o wyznaczonych godzinach dostały.
Nie zdziwiłbym się gdyby się okazało że karnety można jeszcze nabyć
PS:A pro po ubiegłego tygodnia,nie chcę w kur...ć tych którzy nie kupili karnetów,ale sam fakt sprzedaży
karnetów odbywał się tak jak było w zapowiedziach czyli pn.-pt. Zabrakło tylko (lub aż) karnetów normalnych
i to czasowo, natomiast cały czas trwała sprzedaż pozostałych rodzajów.
Nie piszę tego oczywiście jako usprawiedliwienia klubu a tylko żeby doprecyzować fakty bo o tym chyba nikt nie wspomniał.
PS:A pro po ubiegłego tygodnia,nie chcę w kur...ć tych którzy nie kupili karnetów,ale sam fakt sprzedaży
karnetów odbywał się tak jak było w zapowiedziach czyli pn.-pt. Zabrakło tylko (lub aż) karnetów normalnych
i to czasowo, natomiast cały czas trwała sprzedaż pozostałych rodzajów.
Nie piszę tego oczywiście jako usprawiedliwienia klubu a tylko żeby doprecyzować fakty bo o tym chyba nikt nie wspomniał.
szkoda, że pierwszego dnia nie kupiłem wszystkich 300 karnetów, tuż przed Gelem 
Już widzę, jak zaraz ruszą aukcje na allegro ( jak w przypadku MŚ/ME w piłce), sprzedam pamiątkowy długopis plus GRATIS karnet normalny cena ....

Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Gelo pisze::) - ale wiesz jakbyś sie wtedy zasłużył klubowi?
Myślę, że Prezes byłby zadowolony, w końcu cel osiągnięty, cała kasa pierwszego dnia!
- niespokojny
- Trener
Jedyne usprawiedliwienie to takie, ze Sprawka przyznal w poniedzialek ze 35% puli juz poszlo. Dzieki temu nie czekalem do konca tygodnia(a planowalem isc w czwartek) a kupilem nastepnego dnia.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
no i widzisz - mozna
?
Tu się nie do końca zgodzę.Gelo pisze:Jeszcze raz powtórze - to Twoj problem. Skoro nie potrafisz go rozwiązać, to też Twój problem, a nie problem klubu (..)
To klubowi powinno zależeć (we wszystkich innych klubach tak jest), żeby sprzedać jak najwięcej karnetów - bo to po pierwsze pewna kasa bez względu na to co się zdarzy w ciągu sezonu, a po drugie kasa już przed sezonem. Dlatego to klub powinien wyjść frontem do kibica i stanąć na głowie żeby kibic mógł kupić bilet bez większego wysiłku, nawet nie wychodząc z domu - tak jak pisał wcześniej Torsen, nawet przez internet.
Ja mogę napisać na własnym przykładzie.
Gdybym miał możliwość kupienia karnetu to bym go kupił. Stratny pewnie nie będę, bo zanim pójdę na mecz zastanowię się czy nie spędzić czasu w jakiś inny ciekawy pomysł. Na kilku meczach mnie pewnie zabraknie i w konsekwencji na bilety w ciągu sezonu wydam mniej niż wydałbym na karnet.
Dlatego też żalu wielkiego do klubu nie mam. Szkoda tylko, że klub, któremu mimo wszystko bardzo kibicuję, na mnie nie zarobi, choć mógł.
jerry78 pisze:Dajcie już spokój tym kartetom
W Gnieznie na I lige normalne po 160 zl i nikt ich nie limituje. Nie mozna teraz wypuscic w Lublinie karnetow po np. 130 zl?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
powinno sie
Cooper pisze:W Gnieznie na I lige normalne po 160 zl i nikt ich nie limituje. Nie mozna teraz wypuscic w Lublinie karnetow po np. 130 zl?
Karnety w Gnieźnie obejmują również rundę finałową, a dla kobiet są bilety ulgowe. W Lublinie zawsze w tym względzie była i jest nadal dyskryminacja
W Lublinie zawsze w tym względzie była i jest nadal dyskryminacja
Chyba rownouprawnienie, czyz nie tego, drogie panie chcecie?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:W Lublinie zawsze w tym względzie była i jest nadal dyskryminacja
Jest właśnie tak jak piszesz
Bozena pisze:luCas pisze:W Lublinie zawsze w tym względzie była i jest nadal dyskryminacja
Jest właśnie tak jak piszesz
no to juz sie pogubilem
jezeli odpowiadacie na post bezposrednio nad waszym to nie cytujcie, tak ciezko sie nauczyc? nie macie po 12 lat...
METHANOL ADVENTURE TEAM
"Człowiek uczy się przez całe życie, z wyjątkiem lat szkolnych." 
grzesieck pisze:jezeli odpowiadacie na post bezposrednio nad waszym to nie cytujcie, tak ciezko sie nauczyc? nie macie po 12 lat...
Taaa? A jak Torsen napisze znowu posta na 2 strony a ja bede sie chcial odniesc tylko do jednego zdania ze srodka to co mam zrobic? Wskazac rozdzial, strone, akapit i wiersz?
go! pisze:bede sie chcial odniesc tylko do jednego zdania ze srodka to co mam zrobic?
Zacytować to właśnie jedno zdanie ze środka?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
a jak post zawierajacy to zdanie bedzie bezposrednio nad moim?
To mi grzesieck da bana
To mi grzesieck da bana
Nie da, bo po pierwsze nie ma takiej możliwości
A po drugie chodzi o to, aby nie cytować całych postów, fragment do którego chce się odnieść można jak najbardziej, nawet jeśli pochodzi z postu bezpośrednio poprzedzającego Twój
To tyle korepetycji z cytowania na forum 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
grzesieck pisze:jezeli odpowiadacie na post bezposrednio nad waszym to nie cytujcie, tak ciezko sie nauczyc? nie macie po 12 lat...
Zacytowalem dla potomnych
Zeby cytat nie umknal nawet w wypadku edycji i zmiany textu przez postujacego wiec sie odwal