i nie każdy kupuje program, więc strata niewielka
Stadion
-
kaaamisiak
Re: Stadion
Język polski, trudny język 
Cena karnetów jest prawidłowo dobrana.
W zeszłym roku było narzekanie, że karnety się nie kalkulują w stosunku do biletów.
Klub oszacował że opłaci się sprzedać produkt taniej, ale większej liczbie klientów.
A karnetów i tak nie powinno zabraknąć.
Życzę Nam wszystkim, aby w przyszłym sezonie na 1 ligę, karnety były tak samo atrakcyjne cenowo!!
P.S.
Jak myślicie z remontem w takim tempie, wyrobią się do końca przyszłego tygodnia?
W zeszłym roku było narzekanie, że karnety się nie kalkulują w stosunku do biletów.
Klub oszacował że opłaci się sprzedać produkt taniej, ale większej liczbie klientów.
A karnetów i tak nie powinno zabraknąć.
Życzę Nam wszystkim, aby w przyszłym sezonie na 1 ligę, karnety były tak samo atrakcyjne cenowo!!
P.S.
Jak myślicie z remontem w takim tempie, wyrobią się do końca przyszłego tygodnia?
Kilka pytań do osób rozeznanych w temacie:
1. Na kiedy zaplanowano koniec prac związanych z bandą?
2. Kiedy rozpoczną się prace związane z nawierzchnią?
3. Kiedy rozpoczną się pracę związane z zadaszeniem parku maszyn?
4. Na jakim etapie są prace związane z remontem maszyny startowej i wymianą elektryki?
5. Czy zakupiony został nowy zegar 2 minut?
6. Kiedy odbędzie się weryfikacja toru?
7. Czy klub dysponuje sprawnym traktorem i polewaczką?
8. Czy klub dysponuje sprawnym toromistrzem?
9. Na kiedy zaplanowano pierwszy trening na lubelskim torze?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
4. Na jakim etapie są prace związane z remontem maszyny startowej i wymianą elektryki?
janek pisze:A karnetów i tak nie powinno zabraknąć.
Jestes pewien?
Zainteresowanie jest spore i byloby wielkim bledem dopuszczenie do sytuacji, gdy nie wszyscy zainteresowani beda mieli szanse nabyc karnet.
Jest szansa na rekordowa od wielu lat sprzedaz karnetow. Dla kazdego klubu to duzy sukces zebrac konkretna kwote przed sezonem z karnetow. Mam nadzieje ze dla naszego rowniez.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
wojtek_78 pisze:Kilka pytań do osób rozeznanych w temacie:
uuułaa, toś narobił
Dlaczego rzucasz klody pod nogi "wlasnego" prezesa ?
go! pisze:BR pisze:PS. pamiętajmy także o programach, nie przychodząc na mecz klub traci kolejne 5zł!
Klub na mecz przychodzic nie musi, bo ma siedzibe na stadionie, a nawet gdyby jakims cudem nie przyszedl, to co to za strata dla Klubu - 5zl?
wiadomo o co chodzi
wojtek_78 pisze:Kilka pytań do osób rozeznanych w temacie:
Byłem dziś na stadionie, mam ulgowy karnecik 137 i jeśli miałbym dobrze odpowiedzieć na twoje pytanie to powiem krótko: Różaniec w dłoń
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ja natomiast widzą to co dzieje się na stadionie o 16 myślę, że w następnym tygodniu powinien być koniec prac na torze.
Wiraż są już prawie na ukończeniu malowano dolny pas. Po wstawieniu słupków na prostych przykręcenie sklejki na prostych to 2 dni roboty. Nie wiem tylko jak z bramą wjazdową i tą furtką przy starcie. Więcej optymizmu.
Wiraż są już prawie na ukończeniu malowano dolny pas. Po wstawieniu słupków na prostych przykręcenie sklejki na prostych to 2 dni roboty. Nie wiem tylko jak z bramą wjazdową i tą furtką przy starcie. Więcej optymizmu.
kibicLBN pisze:Byłem dziś na stadionie, mam ulgowy karnecik 137 i jeśli miałbym dobrze odpowiedzieć na twoje pytanie to powiem krótko: Różaniec w dłoń![]()
A normalne jeszcze byly dostepne, czy juz poszly wszystkie?
Widziałem tylko żółte (ulgowe) i zielone VIP, jeśli inny kolor miały normalne to ich nie było. A niektórzy twierdzą że przed 14 ich nie było. Jacek Z. stwierdził, że D.S popełnił spory bład- Ameryki nie odkrył i powiedział, że jakby wiedział to by sam wziął trochę i laskom rozdawał 
sorry, zerknalem najpierw w ten watek, a tam w tym o cenach biletow juz wyjasnili.
Normalnych w klubie NIET
Normalnych w klubie NIET
Weryfikacja naszego toru została przesunięta na 31 marca
http://kmzlublin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1377:odbior-techniczny-toru-przesunity-na-31032011&catid=1:aktualnoci&Itemid=54
http://kmzlublin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1377:odbior-techniczny-toru-przesunity-na-31032011&catid=1:aktualnoci&Itemid=54
Grucha18 pisze:Weryfikacja naszego toru została przesunięta na 31 marca
Unas na stadionie pracuje brygada rogala 3 sie patrzy jeden zapi..a
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Jak co tydzień zajrzałem na stadion. Wystarczy obejrzeć jeden filmik z trzech, aby stwierdzić, że tu na razie jest "ściernisko", ale będzie...
http://www.youtube.com/watch?v=iulEHkH7QLQ
http://www.youtube.com/watch?v=a0A_lbDKnsg
http://www.youtube.com/watch?v=CSclK6_XunE
Mamy czas, zdążymy z robotami, ale treningi ?
http://www.youtube.com/watch?v=iulEHkH7QLQ
http://www.youtube.com/watch?v=a0A_lbDKnsg
http://www.youtube.com/watch?v=CSclK6_XunE
Mamy czas, zdążymy z robotami, ale treningi ?
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Byłem dzisiaj w okolicy stadionu, to na niego zajrzałem. Wygląda to tak, na pierwszym łuku kickboard zamontowany i pomalowany, drugi łuk tylko zamontowane i zaimpregnowane deski (nie pomalowane). Ten tydzień ma być ciepły to może wezmą się ostro za robotę.
Jednak co przykuło moją uwagę to wejście na trybuny, na pierwszym łuku jest ono zagrodzone. Przymocowana jest siatka a na niej tabliczka ''wstęp wzbroniony''. Wie ktoś może o co chodzi?
Pozdrawiam
Jednak co przykuło moją uwagę to wejście na trybuny, na pierwszym łuku jest ono zagrodzone. Przymocowana jest siatka a na niej tabliczka ''wstęp wzbroniony''. Wie ktoś może o co chodzi?
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
K.A.M.I.L. pisze:Jednak co przykuło moją uwagę to wejście na trybuny, na pierwszym łuku jest ono zagrodzone. Przymocowana jest siatka a na niej tabliczka ''wstęp wzbroniony''. Wie ktoś może o co chodzi?
Wie.
Mam info z klubu, ze tam sa dosyc strome schody betonowe i nikt nie chce zeby za ktoryms razem sie ekipa remontowa spierdolila po pijaku, wiec zagrodzili.
kikckboard pomalowany, kilka aluminiowych słupków pod sklejke zamontowanych, brama wjazdowa na tor w trakcie remontu, ekipa od elektryki miała się pojawić dzisiaj, ale się oczywiście nie pojawiła...
Jak przyspieszą to jest szansa ale jak dalej tak to będzie wyglądło to strach myśleć. Panie Darku czas kogoś opieprzyć! Zostało 10 dni...
Moze ktoz wrzucic kilka aktualnych fotek ze stadionu? Ruszylo sie cos przez te pare dni?

tak to wyglądało wczoraj ok godziny 14
Na przeciwległej prostej aluminiowe barierki zrobione i gotowe do zamocowania sklejki, chłopaki zabierali się już za prostą startową
Na prostej startowej już prawie stoi cała konstrukcja, wykopany jest rów (zapewne wymieniają elektryke), i zaczynają przygotowywać tor 
Mam nadzieję, że przy okazji wytynkują ten obskurny murek przed wipowską trybuną. Ładna kostka, krzesełka a tu taka poczwara. Pasuje jak pięść do nosa. Koszt niewielki a efekt psuje potężnie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Zaplanowany na 3. kwietnia mecz pierwszej kolejki Drużynowych Mistrzostw II ligi pomiędzy Lubelskim Węglem KMŻ Lublin, a Kaskad Równe został przełożony na 17. kwietnia. Spotkanie zostało przełożone na prośbę lubelskiego zespołu, gdyż w Lublinie, ciągle trwają pracę związane z modernizacją
jak dla mnie kompromitacja
słowo kompromitacja zaczyna być powoli klasykiem, niczym kryzys, lub smoleńsk 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Powodem przełożenia meczu nie są raczej prace na stadionie. Przecież te muszą być skończone do końca marca aby tor przeszedł weryfikację (zaplanowana na przyszły tydzień), a klub otrzymał licencję na starty w lidze. Powodem przełożenia meczu jest zapewne brak możliwości treningów i terminarz. Gdybyśmy pojechali 3 kwietnia, potem mielibyśmy 3 tygodnie przerwy. Lepiej zacząć 17 i potem jechać w miarę regularnie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!