janek pisze:http://www.wykop.pl/link/359527/zobacz-to-co-widzi-zuzlowiec/
do konca to tak nie jest.
Kamera to tylko jedno oko i to w dodatku o waskim kacie widzenia.
janek pisze:http://www.wykop.pl/link/359527/zobacz-to-co-widzi-zuzlowiec/
M.Franków pisze:Każdy chce jechać jak najlepiej, ale myślę, że na koniec sezonu średnia 2,0 to takie minimum.
SyFy pisze:Wychowanek TS Polonii nie będzie wrogiem numer jeden, ale członkiem złotej drużyny z 1999 roku, a co za tym idzie z miejsca stanie się ponownie ulubieńcem publiczności.
espeedway pisze:Niestety, to nie był szczęśliwy dzień dla Pelego, ponieważ podczas jednej z jazd treningowych zatarł mu się silnik. Najprawdopodobniej była to wina nowego tłumika marki Deep,
Cyran we własnej osobie pisze:Jadąc po torze, wszedłem w pełnym gazie w łuk. Na szczycie łuku motocykl zaczął tracić moc, tak jakby miał zgasnąć. Wiedziałem o co chodzi. Czułem, że silnik
się zaciera więc złapałem sprzęgło żeby go zatrzymać, a następnie sprowadziłem go do parkingu. Silnik stracił kompresję. Po wyjęciu gaźnika okazało się, że są tam opiłki metalu

grzesieck pisze:Deep? :]
kibicLBN pisze:Cyran we własnej osobie pisze:Jadąc po torze, wszedłem w pełnym gazie w łuk. Na szczycie łuku motocykl zaczął tracić moc, tak jakby miał zgasnąć. Wiedziałem o co chodzi. Czułem, że silnik
się zaciera więc złapałem sprzęgło żeby go zatrzymać, a następnie sprowadziłem go do parkingu. Silnik stracił kompresję. Po wyjęciu gaźnika okazało się, że są tam opiłki metalu
wojtek_78 pisze:kibicLBN pisze:Cyran we własnej osobie pisze:Jadąc po torze, wszedłem w pełnym gazie w łuk. Na szczycie łuku motocykl zaczął tracić moc, tak jakby miał zgasnąć. Wiedziałem o co chodzi. Czułem, że silnik
Czy opiłki pochodziły z nowego tłumika?
Krótko mówiąc całe zło świata zawdzięczamy nowym tłumikom, począwszy od wojen religijnych a skończywszy na raku macicy.
Wiele wskazuje na to, że również w tej sytuacji głównymi winowajcami są nowe wydechy -Nie chcę od razu osądzać i skazywać mocy nowego tłumika, ale zapewne miał on duży wpływ na zatarcie i utratę nowego silnika –mówi Łukasz.
Jeśli straszenie prokuraturą zadziała, to będzie znaczyło, że rację mają twierdzący, że żużlem zarządzają debile.speedwayowiec pisze:Co do tej interwencji PZMot, to mam nadzieję, że będzie to początek końca nowych tłumików i "straszenie" prokuraturą zadziała.
Po raz kolejny.Jeśli straszenie prokuraturą zadziała, to będzie znaczyło, że rację mają twierdzący, że żużlem zarządzają debile.