Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
No i przecież w 1991 Unia Rolnicki Tarnów.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Nie no J.A.G to i ja pamiętam, ale to tak nie biło po oczach
Poza tym podaliście przykłady z czasów kiedy to marketing w klubach żużlowych był na "super" poziomie. Wtedy nikt nie myślał o tym że nazwisko w nazwie klubu to gorsza reklama niż nazwa tradycyjna, ale reklamy na trybunach i w mediach. A teraz powoli widać zmianę (Falubaz ,Unia i kluby piłki nożnej). Przepraszam, ale nazwa z nazwiskiem to jak dla mnie wiocha kompletna, ale nie musicie się ze mną zgadzać.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mało, że od nazwisk sponsorów, to i od imion ich córek były kluby nazywane vide Jeanette-ROW Rybnik 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Przepraszam, ale nazwa z nazwiskiem to jak dla mnie wiocha kompletna, ale nie musicie się ze mną zgadzać.
Moim zdaniem większą wiochą jest mecz z Polonią, która przyjeżdża w juniorskim składzie bo nie ma kasy na kogoś lepszego, niż mecz ze Stokłosą w pełnym składzie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
- niespokojny
- Trener
Dobrze, ze przynajmniej u nas sie polityka skonczyla. A nazwa wiocha. Juz lepiej by brzmialo Sprawka Lublin 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
kibicLBN pisze:Miałem 1 roczek to się nie liczy
Majcher Rybnik - rok 2010, liczy się?
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... ow-ks-sto/
Nie tylko my bedziemy miec jednakowe stroje ;p Ale kevlary okropne, wyladaja naprawde jak robione w paintcie, nasze sa duzo ladniejsze ;p
Nie tylko my bedziemy miec jednakowe stroje ;p Ale kevlary okropne, wyladaja naprawde jak robione w paintcie, nasze sa duzo ladniejsze ;p
nie zartuj, że nasze ładniejsze
Mi się podobają,wzorowali się chyba na Hansie i naszych skórach z lat 80-tych
A sam kewlar tez wyglada lepiej (nie mówiąc o bezpieczeństwie) niż krosowe spodnio-koszule
A sam kewlar tez wyglada lepiej (nie mówiąc o bezpieczeństwie) niż krosowe spodnio-koszule
- niespokojny
- Trener
Susic pisze:kibicLBN pisze:Miałem 1 roczek to się nie liczy
Majcher Rybnik - rok 2010, liczy się?
No tak tylko, te wszystkie przyklady tycza sie firm, ktorych nazwa pochodzi od nazwiska zalozyciela. A Stoklosa co to za twor gospodarczy?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Właściciel kilku firm. Np. Grupa Farmutil, czyli Łmeat Łuków, Zakłady Koziegłowy, Biochemik, Insefarm, Agrifarm.
-
Smirnek_
- Senior
Toż przecież koledze niespokojnemu chodzi o co innego. Nie ma takiej firmy Stokłosa a np. Majcher jest.