Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
No i przecież w 1991 Unia Rolnicki Tarnów.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Nie no J.A.G to i ja pamiętam, ale to tak nie biło po oczach
Poza tym podaliście przykłady z czasów kiedy to marketing w klubach żużlowych był na "super" poziomie. Wtedy nikt nie myślał o tym że nazwisko w nazwie klubu to gorsza reklama niż nazwa tradycyjna, ale reklamy na trybunach i w mediach. A teraz powoli widać zmianę (Falubaz ,Unia i kluby piłki nożnej). Przepraszam, ale nazwa z nazwiskiem to jak dla mnie wiocha kompletna, ale nie musicie się ze mną zgadzać.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mało, że od nazwisk sponsorów, to i od imion ich córek były kluby nazywane vide Jeanette-ROW Rybnik 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Przepraszam, ale nazwa z nazwiskiem to jak dla mnie wiocha kompletna, ale nie musicie się ze mną zgadzać.
Moim zdaniem większą wiochą jest mecz z Polonią, która przyjeżdża w juniorskim składzie bo nie ma kasy na kogoś lepszego, niż mecz ze Stokłosą w pełnym składzie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
- niespokojny
- Trener
Dobrze, ze przynajmniej u nas sie polityka skonczyla. A nazwa wiocha. Juz lepiej by brzmialo Sprawka Lublin 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
kibicLBN pisze:Miałem 1 roczek to się nie liczy
Majcher Rybnik - rok 2010, liczy się?
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... ow-ks-sto/
Nie tylko my bedziemy miec jednakowe stroje ;p Ale kevlary okropne, wyladaja naprawde jak robione w paintcie, nasze sa duzo ladniejsze ;p
Nie tylko my bedziemy miec jednakowe stroje ;p Ale kevlary okropne, wyladaja naprawde jak robione w paintcie, nasze sa duzo ladniejsze ;p
nie zartuj, że nasze ładniejsze
Mi się podobają,wzorowali się chyba na Hansie i naszych skórach z lat 80-tych
A sam kewlar tez wyglada lepiej (nie mówiąc o bezpieczeństwie) niż krosowe spodnio-koszule
A sam kewlar tez wyglada lepiej (nie mówiąc o bezpieczeństwie) niż krosowe spodnio-koszule
- niespokojny
- Trener
Susic pisze:kibicLBN pisze:Miałem 1 roczek to się nie liczy
Majcher Rybnik - rok 2010, liczy się?
No tak tylko, te wszystkie przyklady tycza sie firm, ktorych nazwa pochodzi od nazwiska zalozyciela. A Stoklosa co to za twor gospodarczy?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Właściciel kilku firm. Np. Grupa Farmutil, czyli Łmeat Łuków, Zakłady Koziegłowy, Biochemik, Insefarm, Agrifarm.
-
Smirnek_
- Senior
Toż przecież koledze niespokojnemu chodzi o co innego. Nie ma takiej firmy Stokłosa a np. Majcher jest.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Gelo pisze:nie zartuj, że nasze ładniejsze
jedne i drugie sa przecudne
go! pisze:Gelo pisze:nie zartuj, że nasze ładniejsze
jedne i drugie sa przecudne
Jak dla mnie te z Piły z dwojga złego już lepiej się prezentują. Za to pan Stokłosa to senator, na którym zdaje się ciąży 21 prokuratorskich zarzutów
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36039, ... andat.html
mi sie najbardziej podobaja te, ktore zostaly stworzone w gronie fanklubowym i wyslane do klubu, niestety bylo juz za pozno, bo 'salatka jarzynowa' (tak to bylo Gelu?) zostala zatwierdzona 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Czy nic już nie da się zrobić? Może ten zielony przynajmniej zmieniliby na jakiś ciemniejszy, mniej obciachowy. Nie dość, że to dres, a nie normalny kevlar to jeszcze ta trawiasta zieleń
Zielony z "sałatki jarzynowej" byłby o niebo lepszy, podobnie jak zapewne najgorszy projekt fanklubowy . 
Bozena pisze:Jak dla mnie te z Piły z dwojga złego już lepiej się prezentują.
Zgadza sie, ale tylko dlatego, ze sa zaprojektowane z przewaga czarnego. Te kolorowe paski czerwono-zolto-zielone kojarza mi sie dosc jednoznacznie

A to logo PZMot?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... r-borodaj/
Ciekawy artykuł, tytuł nadaje się do nagrody pulitzera
Nadzieja Kaskadu Równe: Aleksandr Borodaj
Ciekawy artykuł, tytuł nadaje się do nagrody pulitzera
Nadzieja Kaskadu Równe: Aleksandr Borodaj
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Całkiem niezła dotacja
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... od-miasta/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... od-miasta/
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Zapewne Kaskad trzyma juz rękę na pulsie:)
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -miszkolc/ mozna wziac np. Wlasowa albo Darkina na rezerwew razie jakiejs kontuzji ;]
Bez przesady. Mamy na tyle szeroka kadre, ze branie kolejnych zawodnikow "na sztuke", ktorym pewnie wypadaloby cos jeszcze zaplacic przed sezonem, to chyba zbedny zabieg.
Wykreśl z tych składów ogórków wziętych na sztukę (takich, jacy u nas w ubiegły sezonie stanowili 70% kadry), a okaże się, że sensownych zawodników, którzy faktycznie nadają się by rywalizować o skład i jeździć mamy chyba najwięcej.
Jeśli już brać kogoś z Miszkolca to tylko po to, żeby ktoś inny nie wziął. Ale jeśli mamy się bać Własowa czy Darkina to lepiej oddajmy od razu te ciężko wywalczone karnety
Jeśli już brać kogoś z Miszkolca to tylko po to, żeby ktoś inny nie wziął. Ale jeśli mamy się bać Własowa czy Darkina to lepiej oddajmy od razu te ciężko wywalczone karnety
Taaa, bo słaby sezon w wykonaniu Własowa oznacza, że jest całkowicie cienki i nie potrafi zrobić 22 punktów ja wyjeździe 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN