istred pisze:I moze wyjasnij, czego oczekujesz
W miarę rzeczowej dyskusji na forum, albo milczenia jeśli się nie ma nic ciekawego do napisania.
No to istred szkoda, że już nie będziesz pisał na forum (jeśli się oczywiście do swojej dewizy dostosujesz)

Bo jakoś najbardziej mnie to dziwi, że najwięcej do powiedzenia mają ludzie, którzy nie mają odwagi przyjść na spotkanie z prezesem (na obejrzenie materiału ze spotkania też szkoda czasu), porozmawiać, zadać pytania w cztery oczy, dowiedzieć się prawdziwej przyczyny takiego czy innego stanu rzeczy, tylko cały czas uparcie sieją zamęt i wprowadzają panikę, utwierdzają w przekonaniu świeżych forumowiczów "Sprawka nic nie potrafi, my zrobilibyśmy to lepiej".
Nie mam nic osobiście do Harrego bo wiedzę ma dużą, ale nie jest pępkiem świata, a niektórzy obrali go sobie za idola, mędrcę (tak, tak istred).
Ale trzeba jeszcze wiedzieć, że częste awarie zegara dwóch minut spowodowane są wadliwą instalacją elektryczną, którą trzeba raz a dobrze uporządkować.
istred pisze: Prezes dużo w prasie mówi na tematy drugorzędne - przerwa między zawodami czy kontraktowanie zawodników w charakterze gościa, a nie zająknie się ani słowa na temat najważniejszy - prac na stadionie.
Czy są już pieniądze, czy wyłonieni są wykonawcy, czy jest harmonogram prac, kiedy stadion będzie gotowy (choćby orientacyjny termin). Mam wrażenie (oby mylne), że wciąż jesteśmy w głębokiej dupie.
To ty isted nie wiesz czy są już pieniądze? A ponadto to niby dlaczego Sprawka ma się tobie tłumaczyć z harmonogramu prac? Tor ma być zrobiony na czas i tak będzie (jeśli nie zainstnieją inne przyczyny niezależne od prezesa) i tylko to nas powinno interesować. Na spotkania to nie łaska przyjść, miewasz same wrażenia, a wszystko chciałbyś wiedzieć z artykułów prasowych. Nie przesadzasz?
LubManUtd pisze:Od dzisiaj w firmie zakażę sprzedaży. Poczekam ze dwa miesiące. Ludzie poczują "głód"
i wykupią wszystko.

A to jest analogia do tego, że Sprawka zakazał rozgrywania meczu u siebie przez 2 miesięce, żeby ludzie nabrali "głodu" czy jak to rozumieć?