Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
No właśnie chyba w dzinniku kogoś pogieło jakie 20 lat ....
zamiast 500 + program Beryl +
z nazwiskiem tez ich troche pogielo...
nie wypada robic takich bledow
nie wypada robic takich bledow
METHANOL ADVENTURE TEAM
W tym momencie autor tekstu jak dla mnie zostaje "Miszczem piura". Ledwie ponad 40 słów i 2 byki
Brawo. Ciekaw jestem co to za "redaktor" ?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Poprawili już
ale wtopa niezła.
Temat problemow z torem byl wielokrotnie poruszany tutaj przeze mnie, meeshe, harrego czy stinga. Ale wtedy zostalismy zakrzyczeni przez obroncow prezioderektora. Nawet sam prezes dyrektor mocno sie oburzyl na krytyke na forum i ujawnianie ultra tajnych informacji. A czas leci nieublaganie...
A co do skladu, to smieszy mnie ta lansowana tu przez wielu koncepcja ostrej rywalizacji o sklad, w szczegolnosci miedzy Polakimi. To zawsze wprowadza ferment. Moim zdaniem nawet przekonanie do odstawienia na lawe kogos z duetu Piszcz/Suchecki nie bedzie latwym zadaniem, a co mowic o Miesiacu, czy Puzonie (sic!), a takie pomysly tez tu zobaczylem.
A co do skladu, to smieszy mnie ta lansowana tu przez wielu koncepcja ostrej rywalizacji o sklad, w szczegolnosci miedzy Polakimi. To zawsze wprowadza ferment. Moim zdaniem nawet przekonanie do odstawienia na lawe kogos z duetu Piszcz/Suchecki nie bedzie latwym zadaniem, a co mowic o Miesiacu, czy Puzonie (sic!), a takie pomysly tez tu zobaczylem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mnie tam to w ogóle nie śmieszy a wręcz bardzo martwi. Przecież Stead i Proctor nie przyszli tu aby siedzieć na ławie.
A odsunięcie któregoś Polaka to zawsze będzie totalna awantura. Bedzie gorąco. Trochę niepotrzebnie.
A odsunięcie któregoś Polaka to zawsze będzie totalna awantura. Bedzie gorąco. Trochę niepotrzebnie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- niespokojny
- Trener
No tak. Lepiej nie miec nikogo na rezerwie "w razie co", a pozniej z oginiem w gaciach spraszac Nigmatzjanowow i inne wynalazki. W tym sezonie Piszcz siedzial na lawie i mimo to zdecydowal sie podpisac. Chyba wiedzial, ze moze sie sytuacja powtorzyc? Miec pretensje, ze sklad jest na awans i w dodatku z zabepieczona lawka to juz przegiecie. A jak np. Proctor sie nie zalapie(nie wywalczy miejsca w skladzie) to co? Bedzie przyjezdzal na mecze i dziurawil kola reszcie? No prosze Was
. Najwyzej strzeli focha i nie przyjedzie. A tak przynajmniej jest bat na to, zeby kazdy z podstawowej 5 seniorow mial "zajawke" i przybywal na treningi
. Patrze na sklady w I lidze to tam kazdy ma po 6-7 seniorow na podobnym poziomie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Walka o skład musi być, a nie tak jak w ubiegłym sezonie, Rempała miał cieplutką posadę czy jechał dobrze czy źle.
Stead jak przycieniuje z 2-3 razy po kolei to też go odstawią od składu.
Także spokojna głowa, no i wreszcie Baran będzie przyjeżdżał na wszystkie treningi.
Teraz tylko pozyskać polaka juniora i zrobić porządek z torem i jazda...
P.S.
Jeszcze jest szansa na Drabika , może będzie jechać jako gość.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... lokniarza/
Stead jak przycieniuje z 2-3 razy po kolei to też go odstawią od składu.
Także spokojna głowa, no i wreszcie Baran będzie przyjeżdżał na wszystkie treningi.
Teraz tylko pozyskać polaka juniora i zrobić porządek z torem i jazda...
P.S.
Jeszcze jest szansa na Drabika , może będzie jechać jako gość.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... lokniarza/
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Raczej nie będzie jechał jako gość, bo chyba nie ma 19 lat 
2. Wprowadza się możliwość wypożyczania zawodników w charakterze "gościa" na zasadach określonych w poniższych przepisach:
1. Do meczu DM II Ligi, z wyłączeniem meczów barażowych, pod numerem startowym 6, 7 oraz 14 i 15 może zostać zgłoszony zawodnik, biorący udział w tych zawodach jako "gość", o ile jest to krajowy zawodnik młodzieżowy do lat 19, który:
- nie jest w danym roku członkiem kadry narodowej juniorów,
- w danym sezonie rozgrywkowym reprezentuje barwy klubu Ekstraligi lub I ligi, włączając w to wypożyczenie,
- do zgłoszenia do zawodów zostanie dołączona zgoda klubu Ekstraligi lub I ligi (odpowiednio) na udział zawodnika w zawodach jako "gość".
2. Do meczu DM I Ligi, z wyłączeniem meczów barażowych, pod numerem startowym 6, 7 oraz 14 i 15 może zostać zgłoszony zawodnik, biorący udział w tych zawodach jako "gość", o ile jest to krajowy zawodnik młodzieżowy do lat 19, który:
- nie jest w danym roku członkiem kadry narodowej juniorów,
- w danym sezonie rozgrywkowym reprezentuje barwy klubu II ligi, włączając w to wypożyczenie,
- do zgłoszenia do zawodów zostanie dołączona zgoda klubu II ligi na udział zawodnika w zawodach jako "gość".
3. W sezonie rozgrywkowym, dany zawodnik może wziąć udział w zawodach jako "gość" w barwach tylko jednego klubu I lub II ligi.
4. Punkty zdobyte przez zawodnika biorącego udział w zawodach jako "gość" liczą się do punktacji meczu.
5. Warunkiem udziału zawodnika w zawodach jako "gość" jest dołączenie do zgłoszenia do zawodów zgody klubu zawodnika
harry pisze:Mnie tam to w ogóle nie śmieszy a wręcz bardzo martwi. Przecież Stead i Proctor nie przyszli tu aby siedzieć na ławie.
A wy uważacie że cała ta siódemka przez cały sezon nie złapie ani jednej kontuzji? Według mnie nierealne. Zwłaszcza, że w składzie jest Tomek Piszcz
Wilk mówił że zawodnicy będą się wymieniać i być może każdy dostanie swoje szanse na wejście do składu. Przecież jasne było, że 5 seniorów to za mało. I przepraszam, ale Nigmatzjanow czy Sitera na rezerwie mnie nie satysfakcjonują
I prędzej awansujemy jak jeden zawodnik z tej siódemki będzie miał muchy w nosie niż jak ktoś by się rozwalił i trzeba byłoby juniorów na seniorce ustawiać, brać Nigmatzjanowów albo na gwałt wypożyczać Drymla
kurier pisze:Lepiej mieć ból głowy z powodu nadmiaru zawodników niż odwrotnie. Nasza ławka nie jest aż taka szeroka, ale myślę, że przyniesie nam to korzyści. Mam nadzieję, że konkurencja wpłynie na pozytywną rywalizację, a zawodnicy nie będą pewni miejsca w składzie. Jeśli ktoś zawali jeden-dwa mecze, to wtedy będę mógł sięgnąć po rezerwowego - twierdzi Wilk.
I moją tezę potwierdza nasz treneiro. Nie jest to łatwe aby utrzymać dobrą atmosferę przy rywalizacji o miejsce w składzie, więc drogi bartoschu jedno wyzwanie panu Wilkowi pozostało
Teraz jednak jest długa przerwa zimowa i spędzę ten czas na przygotowaniach do sezonu, i to takich, abym przed pierwszym meczem miał zaliczonych sporo jazd i niewykluczone, że wcześniej zaliczę kilka imprez - mówi wychowanek Motoru.
Więcej... http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35644, ... z1Ci9rpiwE
Jeśli chodzi o Piszcza to tego najbardziej się obawiam
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
moze o innego rodzaju imprezy mu chodzi
takie bardziej w stylu Stenki i Glogowskiego w Dworku Grafa w latach 90-tych
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:moze o innego rodzaju imprezy mu chodzi
He he pamiętam niezła impreza była . A czy myślisz, ze dla Piszcza takie imprezy są mniej niebezpieczne ?
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
To bardzo dobra wiadomość
Super, że Jacek Ziółkowski wraca.
Ostatnio zmieniony 1 lutego 2011, o 16:47 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
a to dlaczego "wspolczuje" ? Duzo osob na tym forum pisalo, ze by sie nam przydal, wiec chyba nie ma powodow do narzekania 
No to mamy "wielki powrót"
Najlepszy transfer tej zimy 
Z chęcią zamieniłbym Barana na Jacka - ale po co, skoro mamy obydwu
Z chęcią zamieniłbym Barana na Jacka - ale po co, skoro mamy obydwu
Zgadzam się w 100 %.
Uff, nareszcie. Teraz jestem spokojny o awans.
Uff, nareszcie. Teraz jestem spokojny o awans.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
W końcu ktoś porządny na danym stanowisku.
-
ziomal198666
już raz odszedł gdy mieliśmy problemy...