kilar pisze:A szanowny czeski obywatel L.Dryml to gdzies podpisal ? Bo do tej pory jakos nie widzialem zadnego info na ten temat.
Nie ma go w kadrze żadnego polskiego zespołu. Chyba, że ktoś podpisał z nim umowę, ale wstydzi się przyznać
kilar pisze:A szanowny czeski obywatel L.Dryml to gdzies podpisal ? Bo do tej pory jakos nie widzialem zadnego info na ten temat.
kilar pisze:Ja tam wole nudny mecz przy Zygmuntowskich i pewne zwyciestwo z Pila na wyjezdzie niz ciekawy mecz na Zygmuntowskich i mozliwa porazke na wyjezdzie z nimi.
owen1989 pisze:KosaRKS pisze:
Seniorzy:
Atilla Stefani
2 lity w imieniu![]()
Attila
janek pisze:Strach się bać !
http://przegladzuzlowy.pl/2011.02.03-am ... lany#start
Sebastian Brucheiser który po przerwie powrócił do uprawiania sportu
żużlowego ma ambitne plany na sezon 2011. Jak powiedział wychowanek miejscowego klubu, chce zostać liderem ŻKS Ostrovii.
Codziennie pracuję nad przygotowaniem motocykli do sezonu. Bazę sprzętową muszą przygotować praktycznie od zera. Będę dysponował motocyklami
po Adamie Skórnickim, któremu dziękuję za pomoc. Oczywiście przygotowuję się także pod względem fizycznym. Trenuję sześć razy w tygodniu. Okres przygotowawczy traktuję bardzo poważnie, bo myślę o tym, żeby być liderem ostrowskiej drużyny. Nie podchodzę do tego w ten sposób, że o miejsce w składzie będę rywalizował tylko z Emilem Idziorkiem, bo mamy KSM na poziomie 2,50. To rywale mają się mnie bać. Ja mam cel, żeby być liderem ŻKS Ostrovia - mówi