harry pisze:NoFear pisze: Według mnie składem: Puszak, Miesiąc, Stead, Piszcz i Suchecki + Łukaszewski i Sweetman spokojnie uporalibyśmy się w dwumeczu z dwoma Kolejarzami
Poza Puszakiem reszta to 50/50. Stead robił średnią u siebie na torze. Miesiąc i Suchecki mają już kilka sezonów w plecy. Piszcz... to chyba wszyscy w Lublinie zastanawiaja się czy uda mu się w końcu przejechać cały sezon. Łukaszewski - niech robi średnio 5 punktów w meczu to już będzie dobrze. Sweetman miał tyle samo dobrych meczów co totalnych klap.
Trenerzy Rawicza, Opola i Ostrowa przewyższają naszego trenera wszystkim a to połowa sukcesu.
I gdzie tu widzisz awans?
Wszystko rozstrzygnie się w meczach wyjazdowych w Krośnie, Miskolcu,Pile, Krakowie i Równem. I w bonusach.
I dlatego będą decydować goście co potrafią jeździć na wyjazdach. A takich póki co nam brak. Brak armat.
Bez armaty nie ma szans.
Mimo, że dla Ciebie reszta naszej ekipy to 50/50 dla mnie na papierze gwarantują więcej niż większość zawodników rywali i jeśli miałbym wybór to wolałbym mieć ich w składzie niż np. Klinga, McGowana czy Marcinkowskiego. Co do trenera - cóż, nie jestem wielkim zwolennikiem Wilka w tej roli, ale sądze, że tym roku spokojnie uda mu się wprowadzić nasz zespół do I ligi. Mamy dużego sponsora co powinno zapewnić stabilność finansową, Wilk nabrał już trochę doświadczenia przez te 2 ostatnie sezony, które powinien w tym roku wykorzystać. Poza tym organizacyjnie widać postęp - obóz w Zakopanem, dogadany sparing z Orłem - tego zabrakło w ostatnich latach. Wszystko zmierza w dobrym kierunku
Masz rację, że wszystko rozstrzygnie się w meczach wyjazdowych. Z "armatą" mielibyśmy pewny ten awans, ale nawet jeśli (tfu, tfu) nie udało by się jeszcze nikogo mocnego ściągnąć to i tak dalibyśmy radę zająć 2 miejsce, choć pewnie tracąc przy tym sporo nerwów
Maciej pisze:NoFear pisze:Rawicz zakończyły już kompletowanie składów
zapewniam Cię, że nie zakończył
Myślałem, że skoro w piątek ma się odbyć prezentacja drużyny to kompletowanie składu zostało już zakończone