Lubelski tor

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: Lubelski tor

#276 Postautor: harry » 14 stycznia 2011, o 15:31

A wracając do tematu wątku to im więcej myślę tym bardziej jestem zaniepokojony tym co się dzieje z naszym torem a właściwie co się z nim nie dzieje. Tym bardziej że dzisiaj dzwonili do mnie akurat ludzie, którzy dopiero teraz przeczytali artykuł w Kurierze i też są pełni obaw tym bardziej że w sezonie czynnie uczestniczą w organizacji meczów. I zwrócono uwagę na fakt że te rzeczy opowiada pan Kowalski. To może być sygnał, że na odbiór toru przyjedzie własnie Pan Kowalski. A to może być katastrofa, tym bardziej że jak sobie uzmysłowiłem KMŻ jeszcze nie miał okazji spotkać się z tym panem w takich okolicznościach. Ech juz współczuję jeżeli by okazało się to prawdą. Dla nas może to oznaczać, że pierwszy mecz w Lublinie obejrzymy gdzieś w maju. Jak ja sobie przypominam jego odbiory toru to jeszcze ciarki mnie przechodzą. Człowiek ma niewyobrażalną inwencję w wymyślaniu cudów " niezbędnie potrzebnych" na stadionie. I jest absolutnie nieugięty. A biorąc pod uwagę stan naszego toru i stadionu to na prawdę czarne chmury. Roboty jest w cholerę i ciut ciut a z tego co widać to nikt jeszcze nie zarezerwował nawet złotówki na ten cel. Do weryfikacji zostało tylko dwa miesiące a miesiąc trzeba przeznaczyć na roboty ( oby tylko). Czyli miesiąc został na odkręcenie zaniedbań i wyrwanie z miasta potrzebnych funduszy.
No zaczyna się gorący okres dla prezia i byłego prezesa, oj gorący.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

miedziany
Senior

#277 Postautor: miedziany » 14 stycznia 2011, o 15:34

to z takim budzetem nie awansowac to wstyd. kasa na pierwsza czworke 1 ligi, oby tego nikt nie zmarnowal!

jerry78
Trener