NoFear pisze:Olaboga, mamy Bogdankę jako sponsora, budujemy ekipę na pewny awans, a na forum znowu wraca temat Staszka BurzyTo może jeszcze wielki powrót Jurka Mordela
?
o Pawle Staszku cos cicho...
NoFear pisze:Olaboga, mamy Bogdankę jako sponsora, budujemy ekipę na pewny awans, a na forum znowu wraca temat Staszka BurzyTo może jeszcze wielki powrót Jurka Mordela
?
ozzyman pisze:Z każdym dniem ubywa nam dobrych jak na drugą ligę zawodników, a nie da się ukryć, że jeszcze 2-3 seniorów potrzebujemy. Pozwoliłem sobie tak na szybko sporządzić listę sensownych (moim zdaniem) raiderów bez kontraktu w Polsce, którzy mogliby jeździć w naszej lidze. Oto oni:
Polacy-K.Baran, T.Piszcz, S.Drabik, P.Staszek, P.Świst, S.Burza, P.Dym, M.Jędrzejewski, K.Klecha.
Obco-M.Ferjan, C.Woodward, A.Dryml, P.Ljung, J.Wright, N. Klindt, D.King, T.Proctor, E.Kenneth, K.Nieminen, J.Doyle, S.Darkin, Ch.Hafenbrock, M.Smoliński, K.Hansen, J.Franc, S.Własow, W.Gołubowski.
ozzyman pisze:Jeśli Baran i Drabik (w przypadku Sławka najpewniej tak będzie) wylądują w pierwszej lidze to biorąc pod uwagę pozostałe polskie nazwiska jesteśmy zdani na zawodnika będącego na podobnym poziomie sportowym co lubiany i znający nasz tor Tomek Rempała. No może Twisty byłby ciut lepszy
. Wobec tego moim zdaniem w tej chwili zdecydowanym priorytetem i to bez patrzenia na jego KSM stało się zatrzymanie w Lublinie Karola.
ozzyman pisze:Też wolę już Staszka Burzę, niż Dyma.
bkapusta pisze:ozzyman pisze:Też wolę już Staszka Burzę, niż Dyma.
To ja stawiam na pare Sledz-Mordel.
kibicLBN pisze: Dym? Proszę Cię nie załamuj mnie. To typowy ogórek
$korzen$ pisze:Dym 2,044 (2,348, 1,727)
Staszek 1,857 (2,462, 1,432)
Hmm?