jerry78 pisze:
Polacy:
Trojanowski (prawdopodobnie Łódź),Drabik (mam nadzieje, że jeszcze nie podpisał w Łodzi),M.Rempała (prawdopodobnie do wypożyczenia z Tarnowa),Słaboń (prawdopodobnie Poznań),Baran (jeśli Baran to pasowałby Drabik),Piszcz (alternatywa dla Sucheckiego),Kiełbasa (prawdopodobnie do wypożyczenia z Tarnowa, zabezpieczenie pozycji Sucheckiego)
Zagraniczni:
Kylmaekorpi,Woodward,Gjedde,Proctor,Ferjan,Klindt,King,Kenneth
Więcej zawodniktów z sensownym ksm nie widzę (oczywiście realnych, bo nie liczę Woffindena, który pewnie trafi do Łodzi)
Moim zdaniem Gjedde odpada, bo jeździ w PL w tym sezonie, no chyba że na rezerwę. Reszta jak najbardziej fajna i mam nadzieję, że 2 rajderów z tego grona do nas trafi.
A Gelu wiem, że takie porównania można sobie wsadzić... , ale według mnie Suchecki gorszy od Dyma czy Jędrzejewskiego nie powinien być, a Miesiąc będzie skuteczniejszy od Burzy z tego sezonu. Miesiąc niby sezon miał słaby, ale średnią 1,442 wykręcił w I lidze. To dopiero 43. pozycja, ale średnią ma lepszą niż Klindt, King, Proctor, Węgrzyk czy też często wspominany Woodward. O niego bym się nie martwił. Zwłaszcza, że pamiętamy co Puzon robił w 2010, a przyszedł z I ligi ze śr. bodajże 1,00