Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
- MikeMistrz
- Senior
Re: Pimp my kibic - Zamówienia na CZAPKI ZIMOWE
Kradzież to kradzież i każdą należy tępić tak samo
.

- niespokojny
- Trener
Juz jeden taki byl, a jak do niego na stadion sie "pofatygowali"
Podziwiam odwage.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ekhm, przypomne moze, ze forum zuzlowe nie jest miejscem do napinek zuzlowo-pilkarskich 

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
niech na Motor chodzi i po 20 osob
oby nam sie

- Egon
- Zawodowiec
Wątek upadł już dosyć nisko..więc czas go podbić
Mam więc pytanie do osób, które jeszcze nie odebrały czapek..mianowicie: jak się mają wasze zatoki?
czapki jeżdżą ze mną ciągle w bagażniku więc jakby ktoś się namyślił żeby odebrać, to nie ma się czego wstydzić
(dodam, że razem z czapkami jeżdżą też pozostałe smycze)...
Kwestia następna to koszulki Regio. Pod koniec lutego będziemy zbierali zapisy tak, żeby koszulki przyszły przed pierwszą kolejką. Doświadczenie mówi, że zapisy+wpłaty+realizacja zamówienia+odbiór = około miesiąc (jeśli nie więcej). Także chętnych proszę śledzić ten wątek pod koniec tego miesiąca i pojawi się tu informacja o akcji.

Kwestia następna to koszulki Regio. Pod koniec lutego będziemy zbierali zapisy tak, żeby koszulki przyszły przed pierwszą kolejką. Doświadczenie mówi, że zapisy+wpłaty+realizacja zamówienia+odbiór = około miesiąc (jeśli nie więcej). Także chętnych proszę śledzić ten wątek pod koniec tego miesiąca i pojawi się tu informacja o akcji.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
hmmm, do pierwszego meczu pozostało 53 dni
jak zaczniemy się organizować pod koniec lutego (za ok 20 dni) i zajmie to jakiś miesiąc, do tego trzeba jeszcze doliczyć przewidziane opóźnienie (jak w latach 80-tych)-nie ma bata żeby na pierwszy meczyk dało radę. A może już się organizujmy???

Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
do usunięcia
Ostatnio zmieniony 8 lutego 2011, o 23:31 przez KeslleY, łącznie zmieniany 3 razy.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
tokar pisze:hmmm, do pierwszego meczu pozostało 53 dnijak zaczniemy się organizować pod koniec lutego (za ok 20 dni) i zajmie to jakiś miesiąc, do tego trzeba jeszcze doliczyć przewidziane opóźnienie (jak w latach 80-tych)-nie ma bata żeby na pierwszy meczyk dało radę. A może już się organizujmy???
No to do dzieła

"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
- Egon
- Zawodowiec
Ruszymy w następnym tygodniu. W tym tygodniu zajmuję się poszukiwaniem pracy (bezowocnym) 

- Egon
- Zawodowiec
OK ruszamy więc z zapisami na żółto-biało-niebieskie koszulki z koziołkiem firmy Regio. Każdy chyba wie jak koszulka wygląda. Koszt 75zł.
Aby się zapisać na listę należy wysłać mi PW, gdzie będzie ROZMIAR i NAPIS na plecach, ewentualnie informacja, że ktoś chce koszulkę bez napisu. Ja wtedy taką osobę wpiszę na listę, która będzie się znajdowała poniżej. Pieniądze wpłacamy, kiedy na liście będzie minimum 12 osób/koszulek. Dane do przelewu pojawią się wtedy w tym poście.
A oto i rozmiarówka:
> XS - 158 cm
> S - 164 cm
> M - 170 cm
> L - 176 cm
> XL - 182 cm
> XXL - 188 cm
> XXXL - 194 cm
Jeśli ktoś podał inny, niż wynika to z tabeli proszę o korektę.
LISTA NA KOSZULKI REGIO:
1. Remus
2. Mikas
3. Tokar
4. karolspeedway
5. MIERZWIN
6. Stereeo
7. simek00
8. funiek
9. mechanizator
10. marineo70
11. gucio1987
12. Catcherine
13. Szymek
14. kamiliusz
15. Speedway
16. Pawello
17. Krakus
Aby się zapisać na listę należy wysłać mi PW, gdzie będzie ROZMIAR i NAPIS na plecach, ewentualnie informacja, że ktoś chce koszulkę bez napisu. Ja wtedy taką osobę wpiszę na listę, która będzie się znajdowała poniżej. Pieniądze wpłacamy, kiedy na liście będzie minimum 12 osób/koszulek. Dane do przelewu pojawią się wtedy w tym poście.
A oto i rozmiarówka:
> XS - 158 cm
> S - 164 cm
> M - 170 cm
> L - 176 cm
> XL - 182 cm
> XXL - 188 cm
> XXXL - 194 cm
Jeśli ktoś podał inny, niż wynika to z tabeli proszę o korektę.
LISTA NA KOSZULKI REGIO:
1. Remus
2. Mikas
3. Tokar
4. karolspeedway
5. MIERZWIN
6. Stereeo
7. simek00
8. funiek
9. mechanizator
10. marineo70
11. gucio1987
12. Catcherine
13. Szymek
14. kamiliusz
15. Speedway
16. Pawello
17. Krakus
Ostatnio zmieniony 4 kwietnia 2011, o 22:04 przez Egon, łącznie zmieniany 13 razy.
A możesz podać rozmiarówkę bo na stronie regio nie znalazłem? I czy są damskie kroje/rozmiary tychże koszulek?
nikt nie chce więcej koszulek?
-
- Szkółkowicz
Egon, czy będzie też organizowana akcja "szalikowa" ? Jeśli tak, to może warto tym razem jakieś pasiaki zaprojektować ? Sam chętnie bym się na takowy skusił (choć mam Speedway Euphorie), a byłaby to też świetna alternatywa (a może i obowiązek) dla osób z szalikami sponsora.
- Egon
- Zawodowiec
Czekam na jeszcze parę osób, żeby znowu od razu po zakończeniu akcji nie dostawać wiadomości czy można zamówić koszulkę. Więc zamawiamy, zamawiamy 
Co do szalików to pomyślę..przy pasiaku nie ma dużo projektowania więc to nie problem..tylko czy będzie zainteresowanie? Są w planach także inne rzeczy..ale o tym jak będzie już wszystko dopięte i gotowe projekty.
Misza możesz zmienić tytuł wątku na Regio-wy?

Co do szalików to pomyślę..przy pasiaku nie ma dużo projektowania więc to nie problem..tylko czy będzie zainteresowanie? Są w planach także inne rzeczy..ale o tym jak będzie już wszystko dopięte i gotowe projekty.
Misza możesz zmienić tytuł wątku na Regio-wy?

Re: Pimp my kibic - Zamówienia na KOSZULKI
Co do szalików to ja mam 5 chętnych osób 

A ile mniej wiecej by szalik kosztowal ?
Szalik to i ja bym kupił albo i 2
ja mam również chętnego na szalik
Ja również poproszę szalik 

Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
Ja również jestem zainteresowany szalikiem
tokar pisze:Ja również poproszę szalik
Ależ proszę. http://allegro.pl/wyprzedaz-meski-szal- ... 49144.html
Jeżeli zebrało się tylu chętnych, to niech jedna z tych osób weźmie od Egona namiary do firmy z której usług korzystał, wyśle projekt i voila.
trening czyni mistrza.
- Egon
- Zawodowiec
Nie ma lipy..powstaje nowy projekt szalika, a raczej kilka (podobno kilka
) i w najbliższych dniach będzie ankieta. Taki mały powiew świeżości i coś nowego nigdy nie zaszkodzi
Co do koszulek Regio to cena wzrosła o 5 zł względem tego co płaciliśmy w tamtym roku i są one teraz po 80 zł. Będę starał się o upust, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Wszystkie szczegóły będą za dzień, może dwa.

Co do koszulek Regio to cena wzrosła o 5 zł względem tego co płaciliśmy w tamtym roku i są one teraz po 80 zł. Będę starał się o upust, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Wszystkie szczegóły będą za dzień, może dwa.
Nie chcę się wtrącać bo koszulkę już mam od dawna ale ta cena to trochę astronomiczna, biorąc pod uwagę fakt, że Egon jesteś tam już prawie stałym klientem
A odnośnie szalików to ja czekam teraz na pasiaka 

"Życie to jazda"
- Egon
- Zawodowiec
Ostatnio jak zamawiałem jakoś pod koniec sezonu to już była wyższa cena, tyle że wtedy braliśmy blisko 40 szt i dostaliśmy rabat. Teraz sztuk jest ok 15 więc może być ciężko ale powalczę rzecz jasna
Co do pasiaków to koszt takiego szalika to ok 17zł w zależności od ilości i wielkości haftów więc dosyć sporo w porównaniu z ok 11zł za zwykły szalik. No ale zobaczymy.

Co do pasiaków to koszt takiego szalika to ok 17zł w zależności od ilości i wielkości haftów więc dosyć sporo w porównaniu z ok 11zł za zwykły szalik. No ale zobaczymy.