Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - Zamówienia na CZAPKI ZIMOWE
Weź puść kogoś w zastępstwo Artii, docenić trzeba to ile czasu Egon na to przeznacza, a nie marudzić...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
juz załatwione i nie marudzę 
Gdyby to kogoś interesowało...proszę bardzo...czapki Motoru Lublin prezentują się tak:
http://www.youtube.com/watch?v=1Ac-9qiEJvo
Brawo, Egon ! Dziękujemy !
http://www.youtube.com/watch?v=1Ac-9qiEJvo
Brawo, Egon ! Dziękujemy !
-
mariusz1987
- Junior
Czapa fajna i wygodna dzięki 
jakby Ci Egon zostala jakas czarna albo gdyby ktos wzial kilka sztuk i chcial sprzedac to jestem chetny
METHANOL ADVENTURE TEAM
Czapki są fajne, ale jak dla mnie logo trochę za duże przez co lepiej wygląda na szafce niż na głowie, ale nie jestem zawiedziony 
Bez przesady, 7 na 6 cm....za duże? Dalekowidz, czy co? Odsprzedaj Grzesieckowi 
Za Chiny ludowe. Wiesz musiałem tak po lubelsku pomarudzić 
- Egon
- Zawodowiec
Jak pytałem o wielkość haftu jak zamawiałem, powiedzieli, że będzie standardowa. Niestety nie mam w zapasie.. Przy zamówieniu napisali mi, że może wyjść tak jak trzeba, jedna więcej lub jedna mniej, w zależności jak maszyna zrobi, no i w kratę zrobiła tyle ile trzeba, natomiast czarnych o jedną mniej przez co musiałem oddać nawet swoja "zapasową"
Akcja nie licząc opóźnień, do których chyba trzeba się przyzwyczaić wg mnie pełen sukces, a czapki na żywo wyglądają jeszcze lepiej, w szczególności czarne 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
w krate takze sa spoko 
- Egon
- Zawodowiec
Tak się złożyło, że dziś jestem dostępny w godz 15-15.15 w okolicach stadionu. Mimo Wigilii jeśli ktoś chciałby odebrać czapki lub smycze może podjechać pod stadion w tych godzinach. Chętnych proszę o potwierdzenie sms lub telefonicznie. 511911989.
Będzie można, któregoś wieczoru czapki odebrać?
Nie wiedziałem, gdzie to napisać:
To tak nie chcę, nikogo straszyć, ale kilka naszych już czapeczki straciło, spotkanych przez wieloosobowe "odważne" piłkarskie grupki
, wliczając uszczerbek na zdrowiu.
No, ale myślę, że każdy sobie z tego zdawał sprawę. Zaczyna mnie to irytować, że swój przeciw swojemu, widzę, że nikt nie zwraca uwagi, że dużo osób chodzi i tu i tu...
Apeluję o rozwagę
To tak nie chcę, nikogo straszyć, ale kilka naszych już czapeczki straciło, spotkanych przez wieloosobowe "odważne" piłkarskie grupki
No, ale myślę, że każdy sobie z tego zdawał sprawę. Zaczyna mnie to irytować, że swój przeciw swojemu, widzę, że nikt nie zwraca uwagi, że dużo osób chodzi i tu i tu...
Apeluję o rozwagę
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
To chyba lepiej na forum Motoru pilkarskiego wejdz z tym apelem, chociaz nie sadze zeby do tych "zbieraczy czapek" to trafilo.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
KeslleY pisze:Nie wiedziałem, gdzie to napisać:
To tak nie chcę, nikogo straszyć, ale kilka naszych już czapeczki straciło, spotkanych przez wieloosobowe "odważne" piłkarskie grupki, wliczając uszczerbek na zdrowiu.
Apeluję o rozwagę
a jezeli ktos ma czarna czapke i boi sie w niej chodzic to zapraszam na pw, chetnie odkupie : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Egon
- Zawodowiec
Grzesiecek już nie strasz ludzi
Krzychu a może czapki tak się spodobały, że nasi między sobą je sobie kradną?
a tak na poważnie to..głupia sprawa, cóż więcej napisać. Niektórych nie da się ucywilizować i tyle. Może to ci sami, którzy nigdy nie byli na stadionie, a od lat noszą szaliki...
Jeśli chodzi o odbiór, to wolałbym już po nowym roku. Ewentualnie jutro będę gdzieś latał po mieście, ale to proszę do mnie dzwonić..i ni pisać na forum bo nie zawsze tu siedzę, a tel z reguły mam przy sobie cały czas.
Krzychu a może czapki tak się spodobały, że nasi między sobą je sobie kradną?
Jeśli chodzi o odbiór, to wolałbym już po nowym roku. Ewentualnie jutro będę gdzieś latał po mieście, ale to proszę do mnie dzwonić..i ni pisać na forum bo nie zawsze tu siedzę, a tel z reguły mam przy sobie cały czas.
-
rationalist
Co do tych Waszych czapek to skoro już uzywacie nazwy Motor to dlaczego macie inny herb niz prawdziwy Motor ? jesli sie nie myle herb Motoru wyglada tak http://stalowcy.com/wp-content/uploads/2010/06/MOTOR-LUBLIN.jpg
a nie tak jak ten ktory uzywacie na flagach czy czapkach
a nie tak jak ten ktory uzywacie na flagach czy czapkach
zeby ludzie gdy widza gimnazjaliste w szeleszczacym dresie i czapce/szaliku wiedzieli, ze to kibic pilkarskiego Motoru, a nie zuzlowego
METHANOL ADVENTURE TEAM
A herb Spartakusa Szarowola jak wygląda ?
A ło ...tako jakoś http://szarowola.futbolowo.pl/szarowola/ ...panie!
p.s. Czapkę noszę [tak , jak i inne emblematy Motoru od x- dziesięciu lat i żaden małolat mi nie powie, że nie mogę] - chyba nie wiedzą , co to Stal Lublin? FSC - Lublin? Ogniwo Lublin, RKS Motor Lublin [ tu: sekcje],chodzenie na mecze przy ul. Kresowej?,a już na pewno, kto to był Szwendrowski i jakie barwy reprezentował?
Polecam lekturę http://pl.wikipedia.org/wiki/Motor_Lublin szczególnie w latach 1962 -95. Naprawdę warto...
p.s. Czapkę noszę [tak , jak i inne emblematy Motoru od x- dziesięciu lat i żaden małolat mi nie powie, że nie mogę] - chyba nie wiedzą , co to Stal Lublin? FSC - Lublin? Ogniwo Lublin, RKS Motor Lublin [ tu: sekcje],chodzenie na mecze przy ul. Kresowej?,a już na pewno, kto to był Szwendrowski i jakie barwy reprezentował?
Polecam lekturę http://pl.wikipedia.org/wiki/Motor_Lublin szczególnie w latach 1962 -95. Naprawdę warto...
-
Speedway Fan
- Senior
Czapki sa tracone przez takie smieszne osoby jak chocby Ge(L)o co pewnie Legie widzial w tv
napina sie na zza monitora spartakusami itp., a pozniej inni za takich jak on traca czapki i na oko wylapuja 
A nie to spoko, w takim razie wszystko usprawiedliwione.
Richie Faulkner:
Speedway Fan pisze:Czapki sa tracone przez takie smieszne osoby jak chocby Ge(L)o co pewnie Legie widzial w tvnapina sie na zza monitora spartakusami itp., a pozniej inni za takich jak on traca czapki i na oko wylapuja
buehehehehehe
wesolego nowego roku Ci zycze typku, mam nadzieje, ze na meczu Motoru przy Zygmuntowskich peknie ze 2 razy w tym roku 1000! no albo chociaz 800
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Speedway Fan
- Senior
Smiej sie dalej zza monitora bo to ci zostalo tylko.
Juz jeden taki byl, a jak do niego na stadion sie "pofatygowali" to okazalo sie ze niby taka osoba nie istnieje, a zza monitora mial najwiecej do powiedzenia.
niech na Motor chodzi i po 20 osob ale lepsze to niz 5 tysiecy januszy co jak im flagi ukradna to chca na policje zglazac zeby po ip dochodzili
Niech wam wszystkie te smieszne gadzety pokradna
tylko nie zapomnijcie pozniej wpsiac w telefonie 112 
Juz jeden taki byl, a jak do niego na stadion sie "pofatygowali" to okazalo sie ze niby taka osoba nie istnieje, a zza monitora mial najwiecej do powiedzenia.
niech na Motor chodzi i po 20 osob ale lepsze to niz 5 tysiecy januszy co jak im flagi ukradna to chca na policje zglazac zeby po ip dochodzili
Niech wam wszystkie te smieszne gadzety pokradna
Janusze hahaha
dobre dobre ale prawdziwe.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych