Albo karpie zabijaja
Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Zaraz ktos powie, ze wolalby Piszcza. A jak jeden sie odezwie to i reszta nabierze odwagi
.
Albo karpie zabijaja
.
Albo karpie zabijaja
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Doprawdy, trudno będzie nawet na takim malkontenckim forum znaleźć kogoś, kto szczerze powie: zamiast Suchego wolałbym Tomka Piszcza.
Brawa dla działaczy klubu. Super kontrakt.
Brawa dla działaczy klubu. Super kontrakt.
Każdemu jego Everest...
Ja sie odwaze, Suchecki to ogorek. Nie jaram sie tym transferem wcale. Ogolnie uwazam, ze troche w zlym kierunku idziemy ze skladem, no ale nie bede sie rozpisywal bo cale swieta bede musial odpierac ataki 
Na co mamy wybierać -- zakontraktować Piszcza i problem z głowy. Na torze zobaczymy który będzie lepszy.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- Łoptymista
- Trener
$korzen$ pisze:Ja sie odwaze, Suchecki to ogorek. Nie jaram sie tym transferem wcale. Ogolnie uwazam, ze troche w zlym kierunku idziemy ze skladem, no ale nie bede sie rozpisywal bo cale swieta bede musial odpierac ataki
pisz pisz
smialo
bedzie co czytac
Mars pisze:Na Sylwestra zakontraktować zawodnika z Finlandii i można spokojnie czekać do sezonu.
W Lidlu widzialem w dobrych pieniadzach
$korzen$ wszystko pokaze tor, klub robi sporo, zeby na starcie mialo to rece i nogi. Teraz ciezko ocenic jak to bedzie, czy Suchy wykorzysta domniemany potencjal, jak bedzie szlo Puszakowskiemu itp itd. Czas pokaze...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:Mowcie mi DonKichotI teraz bedzie ciszaaa.................
Ja tam nie bede szukal ile razy to powiedzial. Widzialem to w kilku roznych zrodlach i wywiadach. A jesli nawet tylko raz to co? Klamal? Nie myslal tak?
Musze przyznac, ze ciekawy punkt zaczepienia.
$korzen$ pisze:Ja sie odwaze, Suchecki to ogorek. Nie jaram sie tym transferem wcale. Ogolnie uwazam, ze troche w zlym kierunku idziemy ze skladem, no ale nie bede sie rozpisywal bo cale swieta bede musial odpierac ataki
Po 1. Ma KSM najmniejszy z możliwych.
Po 2. Nie sądzę, że ma gwarancję startów
Po 3. Jest Polakiem.
Po 4. Nie jest zawodnikiem anonimowym.
Po 5. Jest młody.
Wnioski - zero ryzyka, a dużo do zyskania. Nawet jeśli zrobi (1,2,0,1) to tragedii nie będzie. W składzie jest jeszcze 3 bardzo solidnych senierów także nie jest źle, a co najmniej jeden senior może wskoczyć do składu z KSM 8,32.
Jeśli Suchecki to ogórek to pasuje do 2 ligi jak ulał. W tym momecie gwiazdami naszej ligi są: Pacio Pawlaszczyk, Mitko, Alanek Marcinkowski. Zapominasz, w której tabeli klasyfikowany będzie lubelski klub.
Hmmm,go! gdzie stwierdzilem, ze klamal czy tak nie myslal 
A co do tej "ciszy"; to bylo o kontrakcie Sucheckiego
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
No i git !!! Tylko żeby nie było tak ze połowa sezonu a tu bida w kasie.
Co byście powiedzieli na taki ostateczny skład?
1. Puszakowski 9,50
2. Suchecki 2,50
3. Stead 6,50
4. Miesiąc 6,68
5. Baran 9,42
6. Łukaszewski 2,50
7. Kajzer 4,26
KSM = 38,86
Do tego składu walczący o miejsca seniorskie Sweetman i Piszcz. Dla mnie byłaby rewelacja.
1. Puszakowski 9,50
2. Suchecki 2,50
3. Stead 6,50
4. Miesiąc 6,68
5. Baran 9,42
6. Łukaszewski 2,50
7. Kajzer 4,26
KSM = 38,86
Do tego składu walczący o miejsca seniorskie Sweetman i Piszcz. Dla mnie byłaby rewelacja.
a da rade zamienic Sucheckiego na Drabika czy bedzie minimalnie za duzo? Ewentualnie Drabik za Suchego, a w miejsce Kajzera Osmolski czy inny malolat z KSM 2,50 =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Drabika już sobie bym odpuścił w naszych przewidywaniach. Taktyka Sprawki już jest jasna i przejrzysta. Z tymi nazwiskami, którymi szasta w mediach w ogóle nie prowadzimy rozmów 
Jak dla mnie - sklad budowany naprawde z glowa. Suchecki nie ma zdobywac kompletow, ale dostarczac duzo wiecej punktow, niż KSM, ktory "zabiera" druzynie. I dzieki niskiej sredniej zostawia miejsce na jedna armate. To na pewno nie Zabik, Drabik ani Slabon - ale przy wprowadzonych KSMach pozyteczny zawodnik. JA nie jestem zawiedziony - czekam jeszcze na ostatniego zawodnika do podstawowego skladu. Zostalo sporo "wolnego KSMu". Skoro troche tych twardych torow jednak w drugiej lidze zostalo - to Hefe/Smola na Miskolc, Opole, Pile bylby jak znalazl. A jak i zarzad mialby uczulenie na Niemcow - to Dunczycy Gjedde, Klind czy Korneliussen, albo Woodward lub Proctor dla milosnikow kangurow. Ktos jeszcze zglaszal Daniela Kinga - moze byc. KSMem pasuje tez Marcin Rempala a nawet Joonas Kylmaekorpi 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Jak dla mnie - sklad budowany naprawde z glowa. Suchecki nie ma zdobywac kompletow, ale dostarczac duzo wiecej punktow, niż KSM, ktory "zabiera" druzynie. I dzieki niskiej sredniej zostawia miejsce na jedna armate. To na pewno nie Zabik, Drabik ani Slabon - ale przy wprowadzonych KSMach pozyteczny zawodnik. JA nie jestem zawiedziony - czekam jeszcze na ostatniego zawodnika do podstawowego skladu. Zostalo sporo "wolnego KSMu". Skoro troche tych twardych torow jednak w drugiej lidze zostalo - to Hefe/Smola na Miskolc, Opole, Pile bylby jak znalazl. A jak i zarzad mialby uczulenie na Niemcow - to Dunczycy Gjedde, Klind czy Korneliussen, albo Woodward lub Proctor dla milosnikow kangurow. Ktos jeszcze zglaszal Daniela Kinga - moze byc. KSMem pasuje tez Marcin Rempala a nawet Joonas Kylmaekorpi 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Tak sobie poprzeglądałem dotychczasowe składy i znalazłem takiego pana:
Unia Tarnów:
Seniorzy:
Krzysztof Kasprzak - 7,38
Sebastian Ułamek - 7,12
Leon Madsen - 6,86
Martin Vaculik (Słowacja) - 6,67
Bjarne Pedersen (Dania) - 6,64
Fredrik Lindgren - 6,54
Marcin Rempała - 4,67
Szymon Kiełbasa - 2,57
Kolejność chyba nie jest przypadkowa, a nie chce mi się wierzyć, że Rempała zgodzi się być 7 seniorem w Tarnowie, więc warto może zapytać. Wtedy:
1. M.Rempała 6,54
2. Suchecki 2,50
3. Stead 6,50
4. Miesiąc 6,68
5. Puszakowski 9,50
6. Kajzer 4,26
7. Sweetman 6,50
KSM-39,98
Unia Tarnów:
Seniorzy:
Krzysztof Kasprzak - 7,38
Sebastian Ułamek - 7,12
Leon Madsen - 6,86
Martin Vaculik (Słowacja) - 6,67
Bjarne Pedersen (Dania) - 6,64
Fredrik Lindgren - 6,54
Marcin Rempała - 4,67
Szymon Kiełbasa - 2,57
Kolejność chyba nie jest przypadkowa, a nie chce mi się wierzyć, że Rempała zgodzi się być 7 seniorem w Tarnowie, więc warto może zapytać. Wtedy:
1. M.Rempała 6,54
2. Suchecki 2,50
3. Stead 6,50
4. Miesiąc 6,68
5. Puszakowski 9,50
6. Kajzer 4,26
7. Sweetman 6,50
KSM-39,98
sadychor pisze:Hmmm,go! gdzie stwierdzilem, ze klamal czy tak nie myslal
Przeczytaj jeszcze raz. Ja tam pytam Cie.
Nie twierdze, ze twierdzisz
PS. Suchecki to dobry strzal, a cisza byla nieco tetralna
widze, ze zaczelo sie wychwalanie "prezesa" za kontrakty, a ten ma tyle z nimi wspolnego, ze sklada na nich podpis... lepiej skierujcie swoje podziekowania w kierunku Rafala i prezydenta Zuka, ze "zalatwil" kase na nie.
carpe diem!
To nie chodzi o to kto, tylko "że". A Darkan już na zawsze będzie Darkanem.
- niespokojny
- Trener
boxing pisze:Jak dla mnie - sklad budowany naprawde z glowa. Suchecki nie ma zdobywac kompletow, ale dostarczac duzo wiecej punktow, niż KSM, ktory "zabiera" druzynie. I dzieki niskiej sredniej zostawia miejsce na jedna armate. To na pewno nie Zabik, Drabik ani Slabon - ale przy wprowadzonych KSMach pozyteczny zawodnik. JA nie jestem zawiedziony - czekam jeszcze na ostatniego zawodnika do podstawowego skladu. Zostalo sporo "wolnego KSMu". Skoro troche tych twardych torow jednak w drugiej lidze zostalo - to Hefe/Smola na Miskolc, Opole, Pile bylby jak znalazl. A jak i zarzad mialby uczulenie na Niemcow - to Dunczycy Gjedde, Klind czy Korneliussen, albo Woodward lub Proctor dla milosnikow kangurow. Ktos jeszcze zglaszal Daniela Kinga - moze byc. KSMem pasuje tez Marcin Rempala a nawet Joonas Kylmaekorpi
Gomolski tez nie bylby zly i jednoczesnie zalatwilibysmy Ostrow.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ruch z Sucheckim calkiem sensowny, choc zawodnik-zagadka. No ale z jego KSMem to bardzo dobry transfer.
Ja bym pomyslal w takiej sytuacji nad odpuszczeniem sobie Sweetmana (chyba, ze go wystawiac jako seniora), a zostawil w skladzie Barana.
Co do kontraktow nie krytykowalem ani przez moment zarzadu. Choc swoja droga to dotad myslalem, ze za dobor zawodnikow odpowiada trener a nie dyrektor...
Dyrektor co najwyzej zalatwia kase, a tu jak wiadomo nie trzeba sie aktualnie zbyt silic:)
Ja bym pomyslal w takiej sytuacji nad odpuszczeniem sobie Sweetmana (chyba, ze go wystawiac jako seniora), a zostawil w skladzie Barana.
Co do kontraktow nie krytykowalem ani przez moment zarzadu. Choc swoja droga to dotad myslalem, ze za dobor zawodnikow odpowiada trener a nie dyrektor...
Dyrektor co najwyzej zalatwia kase, a tu jak wiadomo nie trzeba sie aktualnie zbyt silic:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Da się i Barana wpasować. Na 7 Kajzer (nie bardzo w to wierzę) i można jechać.
1. Mariusz Puszakowski - 9,50
2. Paweł Miesiąc - 6,68
3. Simon Stead - 6,50
4. Zbigniew Suchecki - 2,50
5. Karol Baran - 9,42
6. Mateusz Łukaszewski - 2,50
7. Wolne 5,40
Nie wiem jednak czy nie lepiej wziąć M.Rempałę albo nawet Joonasa, ewentualnie Gomółek - kogoś z KSM koło 7, żeby zostało 6,5 na drugiego juniora. Póki nie mamy swoich wychowanków to nie ma co pompować kasy i czasu i wychowywać "Kostrów Tarnowowom". Zrobić swoje 3 biegi i tyle.
1. Mariusz Puszakowski - 9,50
2. Paweł Miesiąc - 6,68
3. Simon Stead - 6,50
4. Zbigniew Suchecki - 2,50
5. Karol Baran - 9,42
6. Mateusz Łukaszewski - 2,50
7. Wolne 5,40
Nie wiem jednak czy nie lepiej wziąć M.Rempałę albo nawet Joonasa, ewentualnie Gomółek - kogoś z KSM koło 7, żeby zostało 6,5 na drugiego juniora. Póki nie mamy swoich wychowanków to nie ma co pompować kasy i czasu i wychowywać "Kostrów Tarnowowom". Zrobić swoje 3 biegi i tyle.
Co wy z tym Kajzerem...?:/ Totalnie mnie ten gosc nie przekonuje. Juz wolalbym jakiegos totalnego mlodziana z talentem, cieszyl bym sie przynajmniej jego postepami.
Cooper pisze:(...)Dyrektor co najwyzej zalatwia kase, a tu jak wiadomo nie trzeba sie aktualnie zbyt silic:)
lepiej zeby akurat tym zajal sie kto inny...
carpe diem!
Precyzujac - ja napisalem jak powinno to byc teoretycznie.