jerry78 pisze:Jakby dodać do tego bonusy to wyszłoby powyżej 1,500. Ja bym powiedział bardziej, że średnio, a nie słabo, ale zostawmy już Tomka

może wogóle nie będzie u nas jeździł i problem z głowy

rAdEk23 pisze:I znów wracamy do tematu który wałkowaliśmy... żaden zawodnik nie zgodzi się na stratę łatwych pieniędzy

Polak by się nie zgodził, ale zagraniczny wcale nie musi dostawać powołania na każdy mecz jeśli nie ma gwarancji startów i to jest normalne w innych drużynach.
Oj mylisz się

nie od dzisiaj wiadomo że jak jedziesz za granice to zarobić, więc łatwej kasy nie odpuści

Każdy obco w Polsce to Złotówka, kto da więcej to tam podpisze i nie oszukujmy sie ;P a gwarancja startów to druga sprawa i trudno powiedzieć czy ją ma czy nie

Ps; to dokonczenie wypowiedz do poprzedniego postu twojego jerry
Co do liczenie to nie wiem czy umie, bo patrząc na ich ruchy to są one dziwne. Zakontraktowali Puszakowskiego, Steda, Miesiąca, Łukaszewskiego, Słodkiego. Ksm to 29,18 dla 4 zawodników więc do tej pory byłem spokojny, ale teraz to już jaja

W pozostanie Barana u nas nie wierze a nawet nie ma to sensu jak dla mnie w tym momencie, druga sprawa to coraz mniejszy wybór zawodników(chodzi mi o zawodników gwarantujących 10-12 w każdym meczy) Na pewno nie jest nim Rempała, czy Pytel(miał dobry sezon i tyle w tym temacie)