Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
snilo mi sie dzisiaj, ze Trojanowski w Lublinie 
METHANOL ADVENTURE TEAM
To ja dodaję następne nazwisko, co by nudno nie było.
Kamil Brzozowski.
Kamil Brzozowski.
A mi sie dzisiaj śniło że Drabik u nas podpisał. Ki czort z tym Drabikiem?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
O widzę Ge(L)u że mieliśmy ten sam sen
Szkoda tylko że już jest w Grudziądzu. Pzypomina mi się poprzedni sezon kiedy to pierwszymi naszymi zawodnikami byli Rempała i mistrz Borodaj 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
harry pisze:A mi sie dzisiaj śniło że Drabik u nas podpisał. Ki czort z tym Drabikiem?
Wiele wskazuje na to, że Sławomir Drabik opuści zespół Włókniarza Częstochowa. Przeszkodą w dalszej współpracy ma być jego niski KSM, który wynosi 2,73. Może być to sporym utrudnieniem, by wkomponować go w zespół, który i tak najprawdopodobniej składał się będzie z zawodników mających w miarę wyrównany KSM.
Dla kibiców z Częstochowy odejście "Slammera" byłoby wielką stratą. Wielu z nich nadal wierzy w jego umiejętności i wolę walki. Może to być jednak za mało, by prezes Maślanka zdecydował się na pozostawienie go w składzie, bez gwarancji startów.
Dla wychowanka "Lwów" byłby to trzeci rozbrat z klubem. Choć oficjalnie nikt jeszcze o tym nie zadecydował, to wygląda na to, że ulubieniec częstochowskich kibiców pożegna się z klubem przed startem kolejnego sezonu, a Ekstraligę zamieni na I lub II ligę.
harry pisze:A mi sie dzisiaj śniło że Drabik u nas podpisał. Ki czort z tym Drabikiem?
KSM dla 2 ligi 3,82 - mniam mniam
Póki co Drabik i Trojanowski kojarzeni są w pierwszej kolejności z Orłem Łódź, ale dopóki nie podpisali, to wiadomo, że dla naszego zespołu byłyby to hiciory. Oczywiście Drabik w pierwszej kolejności ze względu na KSM.
Dla Drabika 3 razy TAK! 
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
TAK dla mistrza ciętej riposty
Zaraz kto nakręcił tą dzisiejszą karuzelę, przypadkiem nie grzesieck
?
Tak dla Drabika!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
kibicLBN pisze:TAK dla mistrza ciętej ripostyZaraz kto nakręcił tą dzisiejszą karuzelę, przypadkiem nie grzesieck
?
sorry ale serio mi sie snilo, ze Trojan w Lublinie
no Drabik to byloby cos, naglowki w gazetach - 'MISTRZ POLSKI W LUBLINIE!'
METHANOL ADVENTURE TEAM
Eee, takie naglowki to mozna na lajcie wobec Miesiaca zastosowac:) I to nawet bez kozery moze byc "Mistrz swiata" 
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2010, o 13:58 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
DREAM TEAM W LUBLINIE - MISTRZ SWIATA I MISTRZ POLSKI W JEDNEJ DRUZYNIE
=]
=]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie ma to jak nawalić stronę postów o niczym w niedzielne popołudnie
Co jak co, ale Drabol ma jeszcze na tyle ambicji, że w II lidze nawet nie zacznie rozmów więc nie ma się co podniecać
Czyli Trojanowski w Fallubasie
grzesiecek pisze:snilo mi sie dzisiaj, ze Trojanowski w Lublinie
Fork pisze:Podobno sny sprawdzają się na odwrót
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Poczekajmy jeszcze trochę nie ma co się gorączkować. Lista życzeń jest fajna, ale tylko w myślach. Jakiś trzon drużyny jest i jak sądzę działacze jak i trener mają jakąś wizję składu. Myślę, że nie będzie źle i będziemy cieszyć się jesienią z awansu.
meesha pisze:e]Fork pisze:Podobno sny sprawdzają się na odwrót
Czyli Lublin w Trojanowskim
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
SyFy: w nie wierzymy, im ufamy, im nasz klub powierzamy...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Fajnie by było, ale już na syfach pisali, że Shields, Schlein, Szewczykowski, Pytel, Jeleń (po informacjach o zgrozo od ś.p. ojca Daniela) itd, więc tam można wszystko przeczytać co "papier przyjmie"
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2010, o 19:39 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Według tych "szpicli" z SF to powinniśmy już mieć kilkudziesięciu zawodników, a inni by z nami przegrywali, bo nikt by nie pozostał...
Więc pośmiać się warto czasem, ale nic poza tym.
Więc pośmiać się warto czasem, ale nic poza tym.
Komentarze na syfach =
Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje.
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji.
Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie, w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie.
Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje.
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji.
Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie, w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie.
Richie Faulkner:
Troskaffka pisze:Koles na syfach napisal:Baran i Piszcz w Lublinie Kontrakty zostały podpisane dziś w Hotelu Victoria, na ul. Narutowicza., o godzinie 18.30 za kilkqadziesiąt minut powinna być informacja w Necie. Brakuje jeszcze 1-2 seniorów i 1 liga nasza!!!...Oby to byla prawda
Akurat ten news z SF wydaje mi sie calkiem prawdopodobny. Glownie z powodu, ze jesli Baran to i Piszcz - inne konfiguracje z Baranem w skladzie wydaja sie dosyc malo mozliwe.
PS. Mi Piszcz jak najbardziej pasuje. Zwykly rachunek prawdopodobienstwa wskazuje, ze musi miec w koncu lepszy sezon i ze to bedzie ten nadchodzacy. Nie mozna ciagle wtapiac jak Franko
Pozdro dla Coopera
Dziekuje, rowniez pozdrawiam:)
P.S.
Mam powiadamianie SMS w telefonie jak na forum pojawia sie slowo "Franek", "Frankow", "Franciszek"...
P.S.
Mam powiadamianie SMS w telefonie jak na forum pojawia sie slowo "Franek", "Frankow", "Franciszek"...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Baran w składzie z góry uniemożliwiałby występ Sweetmanowi na juniorce (uwzględniając również Piszcza w siódemce). Noo chyba, że zamiast Miesiąca lub Steda w składzie pojawiłby się ktoś z ksm do 5,40 (np. Drabik). Ale czy znowu klub po to kontraktował Miesiąca i Steada, żeby któryś z nich nie jeździł? Raczej nie, więc to oznaczałoby, że jednak Sweetman nie zmieściłby się w żadnej konfiguracji.
A gdyby jeszcze w trakcie sezonu Piszcz zaniemógł to już wogóle mielibyśmy niezły problem z górnym KSM.
A gdyby jeszcze w trakcie sezonu Piszcz zaniemógł to już wogóle mielibyśmy niezły problem z górnym KSM.