Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/12/06/rory-schlein-zawodnikiem-ks-row-rybnik/
Niestety Schlein już w Rybniku .
Niestety Schlein już w Rybniku .
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
A to on był brany pod uwagę?
Bo jakoś nie słyszałem, żeby to było na poważnie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Szkoda a liczyłem na ten kontrakt -- ciekawe kto do nas dołączy, ale szykuje się słabszy skład niż w sezonie 2010.
Powoli lista dobrych zawodników się kurczy. A u nas jak zwykle cisza.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
No taaa. 6 grudnia a my mamy juz polowe skladu, faktycznie cisza. Niektorym to sie nigdy nie dogodzi.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:No taaa. 6 grudnia a my mamy juz polowe skladu, faktycznie cisza. Niektorym to sie nigdy nie dogodzi.
I to ta połowa jest jak na drugą ligę po prostu boska
Jest jeszcze parę ciekawych nazwisk i nasi włodarze nie śpią tylko pracują jak mniemam
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Za miesiac to kazdy bedzie bardzo zadowolony z Barkera 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
harry pisze:A to on był brany pod uwagę?![]()
Ktoś puścił plotkę na syfach, że mamy kontraktować zawodników na "S" więc teraz każdy z dobrych na II ligę zawodników na "S" jest przypisywany do naszej drużyny
-
mariusz1987
- Junior
Byle nie Staszek 
Jeśli ktoś myślał, że do drugoligowego klubu przyjdą zawodnicy jak Schlein, czy Shields, o Pavlicu czy Karlssonie nie wspominając to naprawdę zazdroszczę patrzenia na świat przez różowe okulary.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Mars pisze:Szkoda a liczyłem na ten kontrakt -- ciekawe kto do nas dołączy, ale szykuje się słabszy skład niż w sezonie 2010.
W zeszlym sezonie o tej porze to mielismy w skaldzie reprezentacje Ukrainy (i to nawet nie jestem pewien czy nie pozniej).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Hela pisze:Jeśli ktoś myślał, że do drugoligowego klubu przyjdą zawodnicy jak Schlein, czy Shields, o Pavlicu czy Karlssonie nie wspominając to naprawdę zazdroszczę patrzenia na świat przez różowe okulary.
mysle ze Dryml zadnemu z wymienionych panow za bardzo nie ustępuje a mimo to $$$ przekonało go na tą nedzna drugą ligę.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
- niespokojny
- Trener
Na te chwile ustepuje wszystkim. Swoja droga ciekawe gdzie wyladuja bracia Dryml.
to moze teraz spróbujmy z Alesem D.? 
harry pisze:A to on był brany pod uwagę?![]()
Tak czy inaczej - juz ani Schleina, ani Kusa, Shieldsa, Fishera, Ruuda, Hliba ani Zabika - dobrych zawodnikow z niskim KSM - juz u nas nie bedzie.
Zakladajac, ze Puszakowski - Stead - Miesiac - Sweetman beda pewniakami do skladu i zakontraktowano ich po to, by jezdzili w wiekszosci meczow - zostaja nam wolne miejsca na juniora 2,5, seniora 2,5 (pozostali Slabon i Suchecki - najlepsi z tej sredniej do wziecia, a o obu cisza), seniora/juniora 6,5 - po ostatnich kontraktach lista sie mocno skurczyla, ale z sensownych dalej pozostaja wolni Barker, Gjedde, Hefenbrock, Smolinski i Simon Gustafsson. Ja mam przekonanie do kazdego z nich - dla mnie to kandydaci na dwucyfrowki we wszystkich meczach. I pewny awans z nimi o lige wyzej.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Hela pisze:Jeśli ktoś myślał, że do drugoligowego klubu przyjdą zawodnicy jak Schlein, czy Shields, o Pavlicu czy Karlssonie nie wspominając to naprawdę zazdroszczę patrzenia na świat przez różowe okulary.
Zaraz zaraz - w czym Lukas Dryml jest gorszy od Schleina? Pytam konkretnie o jeden argument. Więc przypominam - Lukas Dryml na tydzień przed przejściem do Lublina był na testach w Stali Gorzów. Rory Schlein natomiast jezdził ostatnio w zespołach, ktore ledwo utrzymywały się w 1 lidze (Rybnik, Grudziądz). Po tym sezonie zrezygnowano z niego w Grudziądzu... zostawiając w zespole niejakiego Oliviera Allena. Więc już moze dajmy spokoj z tym chodzeniem z głową przy trotuarze, bo jezdzimy tylko w 2 lidze. Naprawdę - jak sie chce awansować do 1 ligi Borodaje nie wystarczą. Mało tego - jak pokazał baraż nie wystarczą Sweetmany, a i Barany z Puszakowskimi zaczynają mieć pod górkę.
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:Lukas Dryml na tydzień przed przejściem do Lublina był na testach w Stali Gorzów.
A na dzien przed przyjsciem do nas byl zawodnikiem Miskolca, najgorszego klubu w polskiej lidze i najslabszym finansowo.
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
Gelo pisze:Hela pisze:Jeśli ktoś myślał, że do drugoligowego klubu przyjdą zawodnicy jak Schlein, czy Shields, o Pavlicu czy Karlssonie nie wspominając to naprawdę zazdroszczę patrzenia na świat przez różowe okulary.
Zaraz zaraz - w czym Lukas Dryml jest gorszy od Schleina? Pytam konkretnie o jeden argument. Więc przypominam - Lukas Dryml na tydzień przed przejściem do Lublina był na testach w Stali Gorzów. Rory Schlein natomiast jezdził ostatnio w zespołach, ktore ledwo utrzymywały się w 1 lidze (Rybnik, Grudziądz). Po tym sezonie zrezygnowano z niego w Grudziądzu... zostawiając w zespole niejakiego Oliviera Allena. Więc już moze dajmy spokoj z tym chodzeniem z głową przy trotuarze, bo jezdzimy tylko w 2 lidze. Naprawdę - jak sie chce awansować do 1 ligi Borodaje nie wystarczą. Mało tego - jak pokazał baraż nie wystarczą Sweetmany, a i Barany z Puszakowskimi zaczynają mieć pod górkę.
dobrze, że Dryml dał radę w Łodzi...
motoru brum
Cooper pisze:Mars pisze:Szkoda a liczyłem na ten kontrakt -- ciekawe kto do nas dołączy, ale szykuje się słabszy skład niż w sezonie 2010.
W zeszlym sezonie o tej porze to mielismy w skaldzie reprezentacje Ukrainy (i to nawet nie jestem pewien czy nie pozniej).
Cooper, reprezentacja Ukrainy to duuuuzo pozniej. Przeciez kontrakty z Ukraincami oglosili jak jechalismy do Sanoka, a newsy przekazywal nam Meesha. A pierwsze kontrakty w tamtym sezonie (T.Rempala i Borodaj) byly oglaszane na wigilii klubowej w okolicach 20.12.
Czas na zmiany :]
A kim mamy się zadowolić Piszczem??, a może powrót Pietraszko , aby awansować trzeba mieć własnie takie nazwiska, a Schlein to żaden rarytas, jeżeli działacze chcą zatrudnić Własowa itp, to życze im powodzenia walce o awans.
P.S Niby Ostrów nie jest uważany za potentata finansowego 2 ligi , a Węgrzyka potrafili sciągnąc do siebie zajebistym KSM.
Jak działacze nie zakontraktują Sucheckiego to się nie popiszą(zostanie tylko Piszcz) , kasę mają, a zawodników z niskim KSM wyrwać nie potrafią, może faktycznie czekają na promocje 65%.

Ja bardzo chętnie bym widział u nas tego juniora (poziom jego w II lidze powinien być wyższy nawet od Tadzia Kostro)
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -z-leszna/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -z-leszna/
Niektórym to się coś chyba pomieszało...
Myślę, że warto porozmawiać z młodzieżą z Częstochowy
A co do Łukaszewskiego:

Myślę, że warto porozmawiać z młodzieżą z Częstochowy
A co do Łukaszewskiego:
Prowadzę dość zaawansowane rozmowy z jednym z drugoligowych klubów...
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Młody chłopak , wątpię aby trafił do nas, ma po prostu za daleko domciu...

Najbliżej to mu chyba do Rawicza.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
- niespokojny
- Trener
Nie wiem czy juz ktos mowil, ale ja bym widzial u nas Klindta ktory ma podobno problemy ze znalezieniem klubu w Polsce.
fakt - to ze nie moze sobie znalezc klubu w Polsce jest argumentem zeby go brac do nas